Starity

A Backstreet Boys tele van tervekkel

2012. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Backstreet Boys mind az öt tagja nemrég újra egy színpadon állt. A fiúk egy interjú keretein belül meséltek a terveikről és a fellépésről.

hirdetés
A Backstreet Boys tele van tervekkel

A 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Backstreet Boys júliusban jelentette be, hogy csatlakozik hozzájuk Kevin Richardson, aki 2006-ban hagyta ott az együttest, így ismét öten állnak a színpadra. Első fellépésük augusztus 31-én zajlott New Yorkban, a rajongók legnagyobb örömére.

A fiúk ez alkalomból interjút adtak, amiben erről a fellépésről, valamint a terveikről meséltek. Nick például arról beszélt, hogy az a hajstílus, amit a 90-es években viselt, már nem játszik nála. Azt mindenki megemlítette, hogy nagyon élvezték, hogy Hilfiger-göncöket viselhettek a fellépés alkalmával.

A.J. McLean, akinek úton van első csemetéje, elárulta, hogy nagyon kedveli a One Directiont és a The Wantedet is, és nem érez rivalizálást: „Szerintem igazán tehetségesek. Nagyon jó popdalaik vannak – nyilatkozta, aki egyébként a brit One Directiont nemrég egy jó tanáccsal is ellátta. – Szuper, hogy popdalok mennek a rádióban, és nem mindig ugyanaz. De jövőre BSB-t fogsz hallani!

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mikor érkezik az új album? A kérdést Kevin válaszolta meg: „Jelenleg a stúdióban dolgozunk. Megpróbáljuk idén befejezni, hogy jövőre kiadhassuk! Rajta vagyunk az ügyön!

A Backstreet Boys immár 19 éve van a pályán, és a rajongók már nagyon várják az új albumot. Az együttes utoljára 2010-ben adott ki egy válogatáskorongot, tavaly pedig a New Kids On The Blockkal turnéztak. A fiúk egyébként már egy éve tervezik az új album kiadását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek