Drámai bejelentéssel köszöntötte Gigi a rajongóit Facebookon. Az egykori villalakó megunta a celeblétet és többet nem kér belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Giginek elege lett az ismertségből
2012. szeptember 21. 09:28
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
én bírtam Gigit mikor még bent volt a villában.. normálisnak tűnt, úgylátszik egyike a leg normálisabb ex-villalakóknak... attól hogy valaki beköltözik egy villába azt üldögél, fekszik meg balhézik még nem lesz sztár, sazerintem, és ezt csak nagyon kevés villalakó ismeri el... Legyen boldog, ő legalább észnél van.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. szeptember 21. 10:05
Miért eddig celeb volt? Mondjuk abban, egyetértek Zsike71 - gyel, hogy legalább neki megjött az esze és nem azzal hívja fel magára a figyelmet, mint Éva
2012. szeptember 21. 10:18
Nincs tehetsége, amiért ismert legyen. Kerüljön csak vissza oda, ahonnan jött és mindenki boldog lesz. A félreértés elkerülése végett, arra értettem, hogy újra legyen egy, a sok közül ismeretlen ember.
2012. szeptember 21. 11:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (uzftv @ 2012.09.21. 10:32)
könyörgöm ki az aki ennek a nőnek a rajongója állítom két tagja van ennek az oldalnak ő és a béci SZÁNALOM..
Állítsd csak nyugodtan, de a változatosság kedvéért előtte utána is nézhetnél, és meglátnád, hogy az a 2 inkább 45 000
2012. szeptember 21. 12:13
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
vagy senki se volt rá kíváncsi ezért felkeltette magára a figyelmet,hogy van egy fan oldala... -.-" persze Gigi meg visszavonulás hagyjuk már XDD
2012. szeptember 21. 13:22
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Szerintem ez most nagyon is irigylésreméltó, ő legalább elismeri hogy attól hogy a VV-ben volt nem celeb. Sztár meg aztán végképp, bár Mo.-n nem is tudom kit lehet sztárnak nevezni. Na mind1, Évike vehetne róla példát
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. szeptember 21. 13:34
Akkor ne "kérjen" belőle!! Ennyi! Különben se volt "celeb" se "sztár"!!!!
2012. szeptember 21. 13:36
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
Akkor mér fogott bele?! A sztárság nem ilyen. Ilyen a show biznisz. Fogadja el. Ha belekezdett hagyja is abba. Innen már nincs kiút.
2012. szeptember 21. 14:28
hál istennek.. legalább az egyik volt villalakó felfogta, hogy kvára nem hírességek
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?