Liam Payne és Danielle Peazer útjai különváltak. Bár a táncoslány az elmúlt időszakban rengeteg fenyegetést kapott az őrült rajongóktól, kapcsolatuknak mégis a távolság vetett véget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne szakított barátnőjével
2012. szeptember 26. 10:37
2012. szeptember 26. 10:44
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Egy újabb tuti hír! Összejövés-szakítás nap-mint nap!
Már várom mikor jön a cikk,hogy Nagy Adri+Bozont szakítottak,mert mai újságban már az van Minap még azt írták,hogy gyerek stb.. Celebvilágban ezek mindennapos események,igazából annyi jelentőséggel kellene bírniuk,mint hogy valaki felkelt és reggelizett.
Már várom mikor jön a cikk,hogy Nagy Adri+Bozont szakítottak,mert mai újságban már az van Minap még azt írták,hogy gyerek stb.. Celebvilágban ezek mindennapos események,igazából annyi jelentőséggel kellene bírniuk,mint hogy valaki felkelt és reggelizett.
2012. szeptember 26. 10:48
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
sajnálom őket,szerintem össze illetek
2012. szeptember 26. 10:50
"Ő volt élete első igaz szerelme." akkor minek engedte el?
2012. szeptember 26. 11:21
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
nagyon sajnálom, pedig tényleg összeilletek ! :|
jaa, és Gordon.. nincs igazad !
jaa, és Gordon.. nincs igazad !
2012. szeptember 26. 11:23
Dorcsiikaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 183507 offline |
hát azért ez dúrva...
2012. szeptember 26. 11:28
Alllikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 176152 offline |
Ez egy sztárhírekkel foglalkozó oldal.. Nem értem hogy miért kell azon kiakadni hogy leírják hogy ki kivel szakított. O.o
Egyébként sajnálom őket, szerintem összeillettek csak hát egy ilyen életmódot elég nehéz lehet fent tartani..
Egyébként sajnálom őket, szerintem összeillettek csak hát egy ilyen életmódot elég nehéz lehet fent tartani..
2012. szeptember 26. 11:58
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
remélem ez nagyon nem igaz!!!!Reménykedem h ez csak valami pletyka...:'(
2012. szeptember 26. 12:06
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
hát, érthető. nekem amúgy nem szimpatikus Danielle, de azért sajnálom...
2012. szeptember 26. 12:09
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Bármennyire is szerettem őket együtt,és tényleg összeillettek azt kell mondjam,hogy ez van.Még mindig jobb mintha együtt maradnának de mivel alig találkoznának csalnák egymást fűvel fával...:/
2012. szeptember 26. 12:28
Ez lehetetlen! Nehogymár azért mert nincs idejük egymásra, akkor számíthatunk Loui és El szakítására is, hisz akkor nekik se lehetne idejük egymásra. De édes istenem. A kedvenc párosom. Ezt nem tudom felfogni. Annyira szeretem Dani-t és azt szerettem benne a legjobban, hogy ő tényleg szereti Liam-et. De édes istenem. Remélem újra összejönnek, fantasztikusak voltak együtt!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.