A nagy sikerű brit sorozat, amely hazánkban is hódít, október 6-án kerül adásba új részeivel a BBC-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan debütál a Merlin 5. évadja
2012. szeptember 26. 13:03
Jaj de várom már! Ha kell reggel 4-ig is fent maradok majd, de megnézem.
2012. szeptember 26. 13:28
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
De jó! Már alig várom, hogy nálunk is elkezdjék adni. Imádom ezt a sorozatot!
2012. szeptember 26. 13:56
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Még az 1. sem láttam nem,hogy még az 5. et...!
2012. szeptember 26. 14:53
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Áááááá de várom már *-*
2012. szeptember 26. 15:17
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Volt egy olyan érzésem,hogy a cikkben pixie1013 keze benne van
Nagyon de nagyon de nagyon várom a sorozatot,és imádom is.Nem hiszem,hogy lelepleződne Merlin,legalább is nem csak úgy.Hanem valamilyen csavarral fognak készülni.ANagy sorozatmániákusnak számítok és nállam a Merlin No.1,majd persze Grimm és így tovább
Nagyon de nagyon de nagyon várom a sorozatot,és imádom is.Nem hiszem,hogy lelepleződne Merlin,legalább is nem csak úgy.Hanem valamilyen csavarral fognak készülni.ANagy sorozatmániákusnak számítok és nállam a Merlin No.1,majd persze Grimm és így tovább
2012. szeptember 26. 16:13
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Na, még egy sorozat, aminek nem nézzük meg a valahányadik évadát.
2012. szeptember 26. 17:02
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Már kimondhatatlanul várom az új évadot.A 9 hónap várakozás egy örökkévalóságnak tűnt.
Amúgy szívesen írtam meg a cikket, annál jobb minél több emberhez eljut a híre.
Azok akik pedig olyan kommenteket küldtek, hogy "nem is láttam még ezt a sorozatot", vagy "azt se tudom mi ez", azok sajnálhatják, hiszen a rajongók száma is bizonyítja, hogy nem egy rossz sorozatról van szó..
Amúgy szívesen írtam meg a cikket, annál jobb minél több emberhez eljut a híre.
Azok akik pedig olyan kommenteket küldtek, hogy "nem is láttam még ezt a sorozatot", vagy "azt se tudom mi ez", azok sajnálhatják, hiszen a rajongók száma is bizonyítja, hogy nem egy rossz sorozatról van szó..
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. szeptember 26. 18:23
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Hál' isten! Már számolom a napokat egy ideje,alig várom,hogy kezdődjön. Egyik legjobb BBC sorozat. Akik meg nem látták/nem nézik/nem érdeklik mi a búnak írnak? Pláne,hogy a cikk nem arról szól,hogy ki látta az egy évadot és ki nem...
1 felhasználónak tetszik:
pixie1013
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.