A nagy sikerű brit sorozat, amely hazánkban is hódít, október 6-án kerül adásba új részeivel a BBC-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan debütál a Merlin 5. évadja
2012. szeptember 26. 13:03
Jaj de várom már!
Ha kell reggel 4-ig is fent maradok majd, de megnézem.

2012. szeptember 26. 13:28
![]() |
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 ![]() |
De jó!
Már alig várom, hogy nálunk is elkezdjék adni. Imádom ezt a sorozatot!

2012. szeptember 26. 13:56
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Még az 1. sem láttam nem,hogy még az 5. et...!

2012. szeptember 26. 14:53
![]() |
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 ![]() |
Áááááá de várom már *-*
2012. szeptember 26. 15:17
![]() |
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3345 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 ![]() |
Volt egy olyan érzésem,hogy a cikkben pixie1013 keze benne van 
Nagyon de nagyon de nagyon várom a sorozatot,és imádom is.Nem hiszem,hogy lelepleződne Merlin,legalább is nem csak úgy.Hanem valamilyen csavarral fognak készülni.ANagy sorozatmániákusnak számítok és nállam a Merlin No.1,majd persze Grimm és így tovább

Nagyon de nagyon de nagyon várom a sorozatot,és imádom is.Nem hiszem,hogy lelepleződne Merlin,legalább is nem csak úgy.Hanem valamilyen csavarral fognak készülni.ANagy sorozatmániákusnak számítok és nállam a Merlin No.1,majd persze Grimm és így tovább

2012. szeptember 26. 16:13
![]() |
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 ![]() |
Na, még egy sorozat, aminek nem nézzük meg a valahányadik évadát.

2012. szeptember 26. 17:02
![]() |
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 ![]() |
Már kimondhatatlanul várom az új évadot.A 9 hónap várakozás egy örökkévalóságnak tűnt.
Amúgy szívesen írtam meg a cikket, annál jobb minél több emberhez eljut a híre.
Azok akik pedig olyan kommenteket küldtek, hogy "nem is láttam még ezt a sorozatot", vagy "azt se tudom mi ez", azok sajnálhatják, hiszen a rajongók száma is bizonyítja, hogy nem egy rossz sorozatról van szó..
Amúgy szívesen írtam meg a cikket, annál jobb minél több emberhez eljut a híre.

Azok akik pedig olyan kommenteket küldtek, hogy "nem is láttam még ezt a sorozatot", vagy "azt se tudom mi ez", azok sajnálhatják, hiszen a rajongók száma is bizonyítja, hogy nem egy rossz sorozatról van szó..

2012. szeptember 26. 18:23
![]() |
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 ![]() |
Hál' isten! Már számolom a napokat egy ideje,alig várom,hogy kezdődjön.
Egyik legjobb BBC sorozat. Akik meg nem látták/nem nézik/nem érdeklik mi a búnak írnak? Pláne,hogy a cikk nem arról szól,hogy ki látta az egy évadot és ki nem...

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.