Tom Cruise évtizedekig volt a szcientológiai egyház reklámarca, a legújabb beszámolók szerint azonban ő is távozni kíván az egyházból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Cruise szakít a szcientológiai egyházzal?
2012. szeptember 27. 13:48
2012. szeptember 27. 13:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azt hiszem most már lehet sejteni, illetve tudni azt, hogy miért ment tökre Katie Holmesszal a házassága. Nem is tudtam, hogy köze volt a csávónak a szcientológiai egyházhoz. Ez most már mindenre magyarázatot ad. Mindezek mellett nem bánnám, ha a szervezet megbukna.
2012. szeptember 27. 14:14
Rá lehet fogni sok mindenre. Vége lett és kész, nincs már értelme felelősöket és okokat keresni. Egy válás nem a világ vége.
2012. szeptember 27. 14:24
Ha a válás és a kislány elvesztése hozta meg az eszét, akkor mondhatjuk, hogy Katie jót tett vele. Ha tényleg szakít az egyházzal, remélem kap egy új esélyt Katie-től. Így már nem szól bele az életükbe többé semmilyen szekta.
2012. szeptember 27. 14:29
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Biztos, hogy én se akarnék olyan pasival lenni aki ennek az egyháznak a tagja, megértem Nicolet is és Katiet is. Tom meg így járt, több esze is lehetett volna már eddig is.
2012. szeptember 27. 14:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na mi van ketd megjönni a seggfej esze!
Egyébként csak vezessen a szervezet összeomlásához!
Egyébként csak vezessen a szervezet összeomlásához!
2012. szeptember 27. 14:33
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Na most hogy 50 felé ballag talán még az esze is megjön! Már rég ki kellett volna lépnie sőt nem is kellett volna belépnie. Szerintem a Szcientológia követői nem teljesen épelméjűek!
2012. szeptember 27. 14:35
Remélem, megjön az esze
És nem is lenne baj, ha ez a szervezet végre összeomolnia. Nem is értem, hogy tudott ennyi éven át fennmaradni!
2012. szeptember 27. 15:48
Remélem tényleg otthagyja az egyházat,szerintem már rég ki kellett volna lépnie. Talán így később jobbra fordulna a kapcsolata Katie-vel is.
2012. szeptember 27. 17:48
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Remélem ott hagyja ezt az úgynevezett "vallást" de csak jobb szó híján hívom így, azt a szervezetet ami átmossa az emberek agyát.
Én teljesen ellen vagyok a szcientológiának, szerintem ez egyszerűen borzalmas dolog, remélem Tom észhez tér, és belátja, hogy ez az életstílus nem vezetett jóra.
Én teljesen ellen vagyok a szcientológiának, szerintem ez egyszerűen borzalmas dolog, remélem Tom észhez tér, és belátja, hogy ez az életstílus nem vezetett jóra.
2012. szeptember 27. 19:43
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
egyház??? hogy lehet ezt "egyháznak" nevezni? -.-
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: