Tom Cruise évtizedekig volt a szcientológiai egyház reklámarca, a legújabb beszámolók szerint azonban ő is távozni kíván az egyházból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Cruise szakít a szcientológiai egyházzal?
2012. szeptember 27. 13:48
2012. szeptember 27. 13:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Azt hiszem most már lehet sejteni, illetve tudni azt, hogy miért ment tökre Katie Holmesszal a házassága. Nem is tudtam, hogy köze volt a csávónak a szcientológiai egyházhoz. Ez most már mindenre magyarázatot ad. Mindezek mellett nem bánnám, ha a szervezet megbukna.
2012. szeptember 27. 14:14
Rá lehet fogni sok mindenre. Vége lett és kész, nincs már értelme felelősöket és okokat keresni. Egy válás nem a világ vége.
2012. szeptember 27. 14:24
Ha a válás és a kislány elvesztése hozta meg az eszét, akkor mondhatjuk, hogy Katie jót tett vele. Ha tényleg szakít az egyházzal, remélem kap egy új esélyt Katie-től. Így már nem szól bele az életükbe többé semmilyen szekta.
2012. szeptember 27. 14:29
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Biztos, hogy én se akarnék olyan pasival lenni aki ennek az egyháznak a tagja, megértem Nicolet is és Katiet is. Tom meg így járt, több esze is lehetett volna már eddig is.
2012. szeptember 27. 14:31
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Na mi van ketd megjönni a seggfej esze!
Egyébként csak vezessen a szervezet összeomlásához!
Egyébként csak vezessen a szervezet összeomlásához!
2012. szeptember 27. 14:33
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Na most hogy 50 felé ballag talán még az esze is megjön! Már rég ki kellett volna lépnie sőt nem is kellett volna belépnie. Szerintem a Szcientológia követői nem teljesen épelméjűek!
2012. szeptember 27. 14:35
Remélem, megjön az esze És nem is lenne baj, ha ez a szervezet végre összeomolnia. Nem is értem, hogy tudott ennyi éven át fennmaradni!
2012. szeptember 27. 15:48
Remélem tényleg otthagyja az egyházat,szerintem már rég ki kellett volna lépnie. Talán így később jobbra fordulna a kapcsolata Katie-vel is.
2012. szeptember 27. 17:48
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Remélem ott hagyja ezt az úgynevezett "vallást" de csak jobb szó híján hívom így, azt a szervezetet ami átmossa az emberek agyát.
Én teljesen ellen vagyok a szcientológiának, szerintem ez egyszerűen borzalmas dolog, remélem Tom észhez tér, és belátja, hogy ez az életstílus nem vezetett jóra.
Én teljesen ellen vagyok a szcientológiának, szerintem ez egyszerűen borzalmas dolog, remélem Tom észhez tér, és belátja, hogy ez az életstílus nem vezetett jóra.
2012. szeptember 27. 19:43
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
egyház??? hogy lehet ezt "egyháznak" nevezni? -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.