Ide jöhet minden vélemény, kérdés, tapasztalat, megfigyelés, ami a csapattal, és a fiúkkal kapcsolatos.
Ha nincs ötletetek, akkor néhány kérdés, amire tudtok választ adni, hogy érdekesebb legyen a téma:
Mikor/honnan ismertétek meg őket?
Melyik a kedvenc videótok tőlük?
Ki a kedvencetek a csapatból?
Mi a véleményetek róluk?
Mit szóltok az első dalukhoz?
De lehet szabadon írni bármit. Majd később én is összedobok egy véleményt. Hajrá
Janoskians
2012. szeptember 29. 22:24
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Még valamikor februárba, vagy mikor hallottam róluk először. Nem nagyon érdekeltek, ezért nem is kerestem rájuk. Most kb. 1 hete gondoltam megnézem kik is ők, és hát teljesen beléjük szerettem:D
A kedvenc videóm tőlük:
Kedvencem srácom igazándiból nincs, mert mindegyikük nagyon bolond és hülye, meg helyes de ha muszáj választani, azt mondom Luke. Nem tudom miért. Valamiért nagyon megfogott:DDD De persze Jai-t és Beau-t és Skip-et és James-t is nagyon megszerettem Bármelyiküket elfogadnám
Szerintem ők haláli alakok:D Nagyon szívesen találkoznék velük. SŐT! Nagyon is szeretnék találkozni velük:DD
Az első dalukat imádom! Amint meghallottam a kedvencemmé vált :3
Röviden: Imádom őket!
A kedvenc videóm tőlük:
Kedvencem srácom igazándiból nincs, mert mindegyikük nagyon bolond és hülye, meg helyes de ha muszáj választani, azt mondom Luke. Nem tudom miért. Valamiért nagyon megfogott:DDD De persze Jai-t és Beau-t és Skip-et és James-t is nagyon megszerettem Bármelyiküket elfogadnám
Szerintem ők haláli alakok:D Nagyon szívesen találkoznék velük. SŐT! Nagyon is szeretnék találkozni velük:DD
Az első dalukat imádom! Amint meghallottam a kedvencemmé vált :3
Röviden: Imádom őket!
2012. szeptember 30. 18:56
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1081 Azonosító: 159060 offline |
áprilisban "ismertem" meg a fiúkat éppen vicces videókat nézegettem és akkor találtam meg őket.Az első videó nem igazán tetszett,de azért úgy döntöttem megnézem mit tudnak még...a többi pedig már történelem
kedvenceim:az ikrek(Luke& Jai Brooks) és Daniel
kedvenc videóim:Lahme Song(örökké),The Invisible Rope 1&2,How To Get A Girl Like You,Set This World On Fire(unoffical)
kedvenceim:az ikrek(Luke& Jai Brooks) és Daniel
kedvenc videóim:Lahme Song(örökké),The Invisible Rope 1&2,How To Get A Girl Like You,Set This World On Fire(unoffical)
2012. szeptember 30. 19:44
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Egy kedves Starity-s ismerősöm, Vegas által ismerkedtem meg a srácokkal. Hát, konkrétum kéne? Hátast dobtam, de mondhatom azt is, hogy hatost. Nagyon vicces arcok, és a hangjuk is a helyén van. Választani nem tudnék közöttük, egytől egyig bolondok.
2012. október 01. 20:45
1. Régóta ismerem Őket, névről és Tumblr miatt, de igazán csak júniusban kezdtem el velük foglalkozni.
2. Mindegyik, de amin sokat röhögök az az Ellen's Dance Dare.
3. Jai. Nem a külseje fogott meg, hanem a jelleme. Aranyos és vicces fiú.
4. Imádom Őket, szerintem nagy dolog, hogy öt srác ilyen vidám tud maradni ennyi mogorva ember között. Nem érdekli őket mások véleménye, csak élik az életüket.
5. Mindennap meghallgatom, nagyon tetszik.
2. Mindegyik, de amin sokat röhögök az az Ellen's Dance Dare.
3. Jai. Nem a külseje fogott meg, hanem a jelleme. Aranyos és vicces fiú.
4. Imádom Őket, szerintem nagy dolog, hogy öt srác ilyen vidám tud maradni ennyi mogorva ember között. Nem érdekli őket mások véleménye, csak élik az életüket.
5. Mindennap meghallgatom, nagyon tetszik.
2012. október 05. 14:06
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Bővíteném a kedvenc videóim listáját: Lahme Song, Ellen's Dance Dare, Professional Skipping, Faydee Forget The World című klipjének azok a jelenetei, amiben ők szerepelnek (köszönöm DiscoDiva-nak, hogy megemlítette ezt a videót ), valamint a Set This World On Fire unofficial music video
2014. augusztus 29. 23:10
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Még a nyáron ismertem meg őket pontosan nem tudom mikor.
Nincs kedvenc videóm mert mindet imádom.<3
Mindegyiket szeretem de a Brooks fiúk a kedvenceim.:3
Imádom őket hogy mindug kitalálnak valamilyen hülyeséget és hogy a hangjuk is jó.
Imádom<333 mint a többit.^^
#JanoskianatorForever
Nincs kedvenc videóm mert mindet imádom.<3
Mindegyiket szeretem de a Brooks fiúk a kedvenceim.:3
Imádom őket hogy mindug kitalálnak valamilyen hülyeséget és hogy a hangjuk is jó.
Imádom<333 mint a többit.^^
#JanoskianatorForever
2014. szeptember 13. 13:12
Pár hónapja ismertem meg a bandát, de azonnal megszerettem őket.
Nagyon viccesek, tehetségesek és jól táncolnak. Először a Real Girls Eat Cake számukat hallottam, amit még mindig nagyon imádok. xd
A kedvencem a bandából Beau.:3 <3
A pár napja megjelent számukat, a That's What She Said-et is nagyon nagyon szeretem, de így vagyok az összes számukkal, mert mind nagyon jó.
Nagyon viccesek, tehetségesek és jól táncolnak. Először a Real Girls Eat Cake számukat hallottam, amit még mindig nagyon imádok. xd
A kedvencem a bandából Beau.:3 <3
A pár napja megjelent számukat, a That's What She Said-et is nagyon nagyon szeretem, de így vagyok az összes számukkal, mert mind nagyon jó.
1 felhasználónak tetszik:
Miss.Elizabeth
2014. szeptember 29. 13:59
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
jajj de édesek mostmeg helyeseek imádom őket
2014. október 03. 20:12
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Idézet (etisz @ 2012.10.05. 14:06)
Bővíteném a kedvenc videóim listáját: Lahme Song, Ellen's Dance Dare, Professional Skipping, Faydee Forget The World című klipjének azok a jelenetei, amiben ők szerepelnek (köszönöm DiscoDiva-nak, hogy megemlítette ezt a videót ), valamint a Set This World On Fire unofficial music video
Nekem annyira bejön a profilképed olyaan édes de furaa xd am bocsi hogy nem a témával kapcsolatban írok
2014. október 08. 19:12
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline |
Imádom őket nem rég ismertem meg barátnőm Liz által kb egy hónapja nagyon bírom a videójukat az összeset nem tudok választani melyik a kedvencem mindig az adott de talán a selfis lol:D JANOSKIANS 4EVER
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.