Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2014. január 26. 17:44
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Én nem szeretném
2014. január 29. 17:06
Szerintem semmi baj nincs vele. Én úgy vagyok vele, hogy nálunk nem volt, de nem ártott volna. Akkor legalább a sok repetsarkú ** nem úgy öltözött volna, mint aki arra készül, hogy kiáll az utcasarokra.
2 felhasználónak tetszik:
Lizaaa,
Szandi0820
2014. április 11. 13:34
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Én személy szerint nem szeretnék. Mert... mert. De azt is meg lehet érteni, hogy néhány helyzetből pedig nem rossz.
2014. május 05. 05:20
Szerintem jó lenne, ha a mi sulinkba is lenne, nekem tetszik.
2014. május 08. 14:46
Hát nem lenne baj, ha a suliban nem a ruha alapján ítélnék meg az embert első ránézésre. Én támogatnám. Úgyis hiába töröm magam, hogy elviselhető külsőm legyen a suliban.
Szandi0820,
Sofi Chan
2014. május 08. 16:44
nálam nincsen hál' istennek. én nem bírnám, ha olyanba kéne lennem egész nap
2014. május 08. 18:45
Nem a legjobb ötlet. Sokba kerül egy olyan iskolai egyenruha. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy nincs irigykedés arra, hogy kinek milyen ruhája van,
2014. május 09. 14:05
Idézet (MileyCyrusLover @ 2014.05.08. 18:45)
Nem a legjobb ötlet. Sokba kerül egy olyan iskolai egyenruha. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy nincs irigykedés arra, hogy kinek milyen ruhája van,
Igen, ilyen szempontból is jó lenne.
2014. június 01. 08:50
Nos ez csak részlet kérdése Például, hogy néz ki, milyen anyaga van
De egyébként annyira már nem jönnek be... De nálunk sem ártana, akkor nem kellene állandóan a r*bancok hátsóját és 'melleit' nézni xdd
De egyébként annyira már nem jönnek be... De nálunk sem ártana, akkor nem kellene állandóan a r*bancok hátsóját és 'melleit' nézni xdd
2014. június 03. 16:07
hát ez most már valószínűleg nem lesz..D
De amúgy ez jó kérdés, mert nem mindenki teheti meg a jobb, márkásabb cuccokat hogy megvegye.. és ők biztos jobban örülnének mint a "gazdagabbak" (csúnya szó ide.. de nem tudom máshogy kifejezni magam) én nem szeretnék, de sok rossz akartú ember van aki mindenkbe bele köt, akár abba is, hogy milyenek a ruháid, és ezzel nem lenne gond ha lenne ez. de HÁL' ISTENNEK nincs
De amúgy ez jó kérdés, mert nem mindenki teheti meg a jobb, márkásabb cuccokat hogy megvegye.. és ők biztos jobban örülnének mint a "gazdagabbak" (csúnya szó ide.. de nem tudom máshogy kifejezni magam) én nem szeretnék, de sok rossz akartú ember van aki mindenkbe bele köt, akár abba is, hogy milyenek a ruháid, és ezzel nem lenne gond ha lenne ez. de HÁL' ISTENNEK nincs
omrayfanni2003,
Esztóka122
2014. június 03. 18:25
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline |
Nekem tetszik az ötlet, de így is jó, ahogy van!
2014. június 03. 18:35
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline |
Idézet (N_Anna @ 2014.06.03. 16:07)
hát ez most már valószínűleg nem lesz..D
igaz
2014. június 25. 20:15
Úgy gondolom nem hülyeség de a bevezetése nagy felháborodást keltene. Mármint akkor lenne jó, ha az egyenruha trendi és divatos lenne. Nem ilyen "köpenyszerűség". Bár nálunk nincsen.
2014. július 19. 14:05
Idézet (syscat @ 2014.06.25. 20:15)
Úgy gondolom nem hülyeség de a bevezetése nagy felháborodást keltene. Mármint akkor lenne jó, ha az egyenruha trendi és divatos lenne. Nem ilyen "köpenyszerűség". Bár nálunk nincsen.
Egy egyenruha nem lehet "trendi és divatos". Nem az a cél, hogy úgy nézzünk ki, mint az amerikai tinifilmekben. Ha mindenki ugyanolyan ruhát hord, akkor mindegy, hogy az jól néz-e ki, mert nem azt nézik, hiszen nekik is ugyanolyan van.
Én még mindig pártolnám.
2014. július 19. 20:39
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline |
Idézet (syscat @ 2014.06.25. 20:15)
Mert a japán iskoláslányok egyenruhája például trendi és divatos? x_x" Az egy dolog, hogy sokaknak az iskolai egyenruha a fétisük, de az ázsiai iskolások meg pont hogy azzal küzdenek, hogy kicsit kilógjanak az ugyanúgy kinéző gyerekek tengeréből... És pontosan így születnek meg az olyan furcsa osztályképek, ahol egy rakás hasonló külsejű japán iskoláslány közül kivilágít pár őrülten kinéző ganguro hölgyemény.
2014. július 19. 22:48
szerintem jó dolog. mert például elrejti az anyagi különbségeket a gyerekek között, és nagyobb a school-spirit (nem tudom magyarul leírni rendesen hogy értsétek xD)
szerintem jó dolog persze hátrányai is vannak de én inkább vele vagyok mint ellene.
szerintem jó dolog persze hátrányai is vannak de én inkább vele vagyok mint ellene.
2014. augusztus 08. 20:25
Valamitől fogva én jó dolognak tartom. Vannak amik még jól is tudnak kinézni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.