Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2015. február 20. 18:10
Mónika Némethúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.15. Hozzászólás: 11 Csatolások: 4 Azonosító: 240400 offline |
Nincs de remelem nem is lesz fujj utalok egyenruhában jarni! Mint latjatok a kepeken csak ilyen ruhakban szeretek jarni! es nyugi nem vagyok elkenyeztetett!
2015. február 20. 18:20
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Ha a Roxfortba járnék természetessen tetszene, de így nem! Mivel már alig van másfél évem kétlem, hogy "megélem", hogy bevezessék, de már nem is érdekel annyira őszintén.
2015. február 25. 16:58
Idézet (BoTommo @ 2014.11.02. 19:02)
Nálunk terveben van a nyakkendő de csak ünnepeknél, mikor fekete fehérben kell menni. Én a köpenynek nem látom sok értelmét, hiszen attól még látszik a ruha.
Alapjában tetszik az ötlet, az angoloknál is jól néz ki (a Roxfordban is) és egységet ad az iskolának.
Alapjában tetszik az ötlet, az angoloknál is jól néz ki (a Roxfordban is) és egységet ad az iskolának.
Viszont ellenérvként: szeretem látni, hogy egyes embereken milyen jól áll valamilyen ruha, szín és fazon miatt is, de ezt ugye egyenruhában nem lehet megnézni. Meg azért biztos unalmas is lehet, hogy mindenki egyforma. Szóval azóta már változott a véleményem
2015. április 04. 14:47
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Egyszer, volt egy ilyen megbeszélősdi óra, hogy ellenérves csoport, és támogató csoport.
Én már nem emlékszem melyikben voltam, de én támogatnám.
Sokkal nagyobb összhang lenne, összetartoznánk, és amúgy is fel lehet dobni az egyenruhát.
Viszont, oda az egyéniség, olyan szabadságjog megvonási érzete lenne az embernek. De ami számomra a legérthetetlenebb: kb. 700-800 diák van a sulinkban és az a majdnem több ezer mennyi költség lenne - mert mindenkinek 2-3 darab lenne, gondolom egy hétig nem akar senki sem abban az egy ruhában bűzölögni.
A mostani rendszer nekem tökéletesen megfelel, ünnepélyen matrózblúz és sulis nyakkendő (=kék nyakkendő + a suli logó), tesin külön póló.
Én már nem emlékszem melyikben voltam, de én támogatnám.
Sokkal nagyobb összhang lenne, összetartoznánk, és amúgy is fel lehet dobni az egyenruhát.
Viszont, oda az egyéniség, olyan szabadságjog megvonási érzete lenne az embernek. De ami számomra a legérthetetlenebb: kb. 700-800 diák van a sulinkban és az a majdnem több ezer mennyi költség lenne - mert mindenkinek 2-3 darab lenne, gondolom egy hétig nem akar senki sem abban az egy ruhában bűzölögni.
A mostani rendszer nekem tökéletesen megfelel, ünnepélyen matrózblúz és sulis nyakkendő (=kék nyakkendő + a suli logó), tesin külön póló.
2015. április 19. 13:38
Meghalnék benne.
Tudom ez a saját magam hülyesége de a tesis egyenruha felsőben is fuldokolni szoktam, mivel nem kivágott.
Tudom ez a saját magam hülyesége de a tesis egyenruha felsőben is fuldokolni szoktam, mivel nem kivágott.
2015. április 23. 16:59
Nekünk is kötelező iskolaköpeny viselése.Nem mondanám,hogy szeretem,főleg így nyár felé irritál nagyon a műszálas anyaga,de ami azt illeti,remek firkáló felület az unalmas órák idején.
2015. május 03. 17:40
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Isten ments attól, hogy egyenruhát/suliköpenyt kelljen hordanom!! Szerintem egyértelműen nem én vagyok az osztály dívája, de azért én is szeretek úgy öltözni, ahogy én akarok.
2015. augusztus 11. 23:03
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Nekem anno volt egyenruhám. És én imádtam. Nem kellett állandóan azon agyalni, hogy mi az istent vegyek fel (arra ott voltak az esték és a hétvégék), továbbá nekem tényleg tetszett, hogy egységesítette az iskolát, ez a suli szellemiségén is meglátszott. A városban mindenki tudta, hogy mely sulihoz tartozunk, amint megláttak minket egyenruhában.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Elody
2015. augusztus 13. 16:23
Nálunk hál istennek nincs!
A mi sulinkban nincsenek ilyen egyen cuccok, kapott mindenki egy kitűzőt és azt kell viselni ünnepségeken de más nincs...
Egyébként én személy szerint hülyeségnek tartom az egyenruhát! Miért nézzen ki mindenki ugyanúgy? Mindenki öltözködjön a saját stílusa szerint!
Én megőrülnék ha hordanom kellene!
A mi sulinkban nincsenek ilyen egyen cuccok, kapott mindenki egy kitűzőt és azt kell viselni ünnepségeken de más nincs...
Egyébként én személy szerint hülyeségnek tartom az egyenruhát! Miért nézzen ki mindenki ugyanúgy? Mindenki öltözködjön a saját stílusa szerint!
Én megőrülnék ha hordanom kellene!
2015. augusztus 13. 16:27
Ha lenne, én hülyét kapnék. Szeretek én is úgy öltözködni, ahogy akarok, és nem szívesen rohadnék ilyen sz.rokban.
2015. augusztus 17. 00:21
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
én nagyon szeretnék egyenruhába járni ^^ de ilyen cukiba, mint az ázsia drámákban, nem a nevetséges magyar fekete-fehér szettben vagy matrózblúzban :'D
de a kabátot pl lehessen hozzá szabadon választani, ahogy a cipőt is a kiegészítőkkel együtt...(micsoda elvárásaim vannak)
csak egyszer kéne megvenni, utána nem kéne folyton ruhákra költeni. meg kevesebben tudnának swagyoloskodni meg nagyzolni
ahogy előttem tökéletesen leírta egy illető, meglenne, ki hova tartozik, sokkal elitebb érzés lenne és nem kellene 20 percig a szekrény előtt állni reggel és morogni, hogy mi a szrt vegyek fel
de a kabátot pl lehessen hozzá szabadon választani, ahogy a cipőt is a kiegészítőkkel együtt...(micsoda elvárásaim vannak)
csak egyszer kéne megvenni, utána nem kéne folyton ruhákra költeni. meg kevesebben tudnának swagyoloskodni meg nagyzolni
ahogy előttem tökéletesen leírta egy illető, meglenne, ki hova tartozik, sokkal elitebb érzés lenne és nem kellene 20 percig a szekrény előtt állni reggel és morogni, hogy mi a szrt vegyek fel
2015. augusztus 17. 00:24
Én se szívesen hordanék sulis egyenruhát, de ezzel ki lehetne küszöbölni azt h az emberek ne a ruhák miatt ítéljék meg a többieket...
2015. augusztus 28. 16:38
fúúúúúúúúúúúj szerencsére nálunk nincs egyenruha
2015. augusztus 28. 16:47
nekem tetszik én szívesen hordanék egyenruhát, mert így legalább nem kell azon agyalnod, hogy mit vegyél fel. viszont így az egyéniségnek annyi. tehát én mellette is vagyok, meg ellene is. nálunk (a tesit kivéve, egyenpóló) nincs egyenruha
2015. szeptember 03. 18:37
Nincs minden napos egyenruhám, csak matrózblúzom, de azt imádom!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.