A színésznő hatalmas rajongója a sorozatnak, ezért saját rajongói szeretnék bejuttatni őt a sorozatba egy epizódszerep erejéig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Applegate vendégszerepet kaphat a Castle-ben
2012. október 05. 10:46
Azt az epizódot sem fogom megnézni. Szeretem nagyon a Castle-t, de ha benne lesz ez a nőcske, akkor kihagyom.
2012. október 05. 11:58
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Nem tudnam elkepzelni ebben a sorozatban ot. Ez a szeria egy kicsiket tul komoly neki. Christinanak a vigjatekok valok nem pedig a krimi mufaju szeriak. Bar az igazat megvalva kivancsi lennek ra, hogy Castle vele is miket muvelne
2012. október 05. 12:55
Remélem, szerepet kap a sorozatban, mert megérdemelné, hiszen rajongó is, valamint nagyon tehetséges színésznő!
2012. október 05. 13:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nekem Christina Christina. A Rém rendes... sosem tartozott a kedvenceim közé, de a Flört a fellegek felett és a Kipurcant a bébicsősz annál inkább.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. október 05. 15:50
Jaj nagyon nagyon remélem h szerepet kap . Nagyon szeretem a Castlet és kivi vok h milyen szerepet ruháznának rá .
2012. október 05. 16:18
Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot, és Christina is egy jó színésznő :)Szerintem jó lesz, ha szerepet kap
2012. október 05. 16:32
Imádom őt , nagyon örülnék neki ha ő is szerepet kapna Stanaék mellett
2012. október 05. 16:56
Én is nagyon szeretem a Castle-t remélem h kap szerepet Christina.
2012. október 05. 17:22
Remélem beveszik a sorozatba. Igaz nem nézem, de biztos nagyot dobna nézettségen ha egy olyan színésznő kapna benne vendégszerepet mint Christina. 100%-ra veszem azt is, hogy a karaktere nagyon jól állna neki.
2012. október 05. 17:25
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ez nagyon aranyos!
én nem ismerem ezt a színásznőt,de a Castle sorozatot annál inkább.remélem sikerül,és szerepelhet 1-2 részben.
2012. október 05. 18:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah akkor biztos,hogy jó lesz...
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.