Tegnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
2012. október 08. 07:55
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Antal Timinek, Oláh Gergőnek, Stone-nak és a Like-nak örülök. A többiek semlegesek, vagy nagyon nem értek egyet azzal, hogy bekerültek az élő showba... Adél például remélem kiesik az első adásban...
2012. október 08. 08:03
A lányok közül Andreával ás Tímeával egyetértek, viszont Adéllal nem. Bár most nem volt olyan rossz mint a Hot N Cold Dóra vagy pl. Loretta sokkal jobb volt.
A csapatoknál szerintem kb. jó döntést hozott Feró. A Like tényleg nagyon jó volt de rájuk férne egy névváltás.
A fiúknál Fehér Zoltán helyett szerintem vihetett volna mást. Dávidnak viszont hajrá!
A 28 év felettiek pedig egy kész katasztrófa. Amilyen sikeresek voltak az előző 2 részben most annyira bénák lesznek. Stone még talán a legjobb. Lass Bea szerintem katasztrófa volt. Bár lehet hogy azért gondolom így mert ki nem állhatom a hangszínét. Valahogy mindig arra késztet hogy kapcsoljam el a TV-t. Zámbó Krisztiánnak pedig mondhatni bérelt helye volt. Egyedül az 1. adáson gíőzőtt meg engem személy szerint. A Feelnél Adéllal együtt mehetett volna haza, de legalább őszintén bevallotta hogy mindent az apjának köszönhet. A versenyt is ő nyeri meg, vagy Adél. De még az is lehet hogy 2 első helyezett lesz!
A csapatoknál szerintem kb. jó döntést hozott Feró. A Like tényleg nagyon jó volt de rájuk férne egy névváltás.
A fiúknál Fehér Zoltán helyett szerintem vihetett volna mást. Dávidnak viszont hajrá!
A 28 év felettiek pedig egy kész katasztrófa. Amilyen sikeresek voltak az előző 2 részben most annyira bénák lesznek. Stone még talán a legjobb. Lass Bea szerintem katasztrófa volt. Bár lehet hogy azért gondolom így mert ki nem állhatom a hangszínét. Valahogy mindig arra késztet hogy kapcsoljam el a TV-t. Zámbó Krisztiánnak pedig mondhatni bérelt helye volt. Egyedül az 1. adáson gíőzőtt meg engem személy szerint. A Feelnél Adéllal együtt mehetett volna haza, de legalább őszintén bevallotta hogy mindent az apjának köszönhet. A versenyt is ő nyeri meg, vagy Adél. De még az is lehet hogy 2 első helyezett lesz!
2012. október 08. 08:19
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Ejj... ilyenkor van az, hogy valóban jól teszem hogy nem nézem a műsort. Persze azért mint minden ember, én is bele-bele nézek a műsorba, de katasztrófa hogy mit neveznek itt tehetségnek..
Meggyes Csabát sajnáltam leginkább és Dórát, akinek nem tudom a tisztes nevét. Csobot Adél a legnagyobb húzás volt Malektől, kifejezetten irritáló személyiség, az viszont igaz hogy színpadra termett, de nem énekesi pályán. A hangja meg sem közelíti a másik két továbbjutott lányt. Stone mint ember nagyon szimpatikus és a rockos hangzása is, de nem egy X-faktorba való. Ő tipikusan ahogy Fehér Balázs is mondta, "Eddás", neki nem ilyen műsorban kellene bohóckodnia ennyi idősen.. Ráadásul ahogy elmondta, rossz apának érzi magát, sosem volt fontos számára a családja és ahelyett hogy most legalább szánna rájuk időt, neem ő még 50 x évesen is X-faktorozni akar... Zámbó Krisztián a legnehezebb kategória..valahogy látni rajta azt hogy nagyon akarja és küzd is érte,talán ő akarja a legjobban ezt az egészet, de a hangja valahogy nem bírja el.. Feró döntéseinél egyedül a PJZ-n lepődtem meg vagy hogy hívják őket.. oké, viccesek stb.. de nem egy élő műsorba való. Helyettük vitte volna inkább a három srácot, akiket ők raktak össze.
Meggyes Csabát sajnáltam leginkább és Dórát, akinek nem tudom a tisztes nevét. Csobot Adél a legnagyobb húzás volt Malektől, kifejezetten irritáló személyiség, az viszont igaz hogy színpadra termett, de nem énekesi pályán. A hangja meg sem közelíti a másik két továbbjutott lányt. Stone mint ember nagyon szimpatikus és a rockos hangzása is, de nem egy X-faktorba való. Ő tipikusan ahogy Fehér Balázs is mondta, "Eddás", neki nem ilyen műsorban kellene bohóckodnia ennyi idősen.. Ráadásul ahogy elmondta, rossz apának érzi magát, sosem volt fontos számára a családja és ahelyett hogy most legalább szánna rájuk időt, neem ő még 50 x évesen is X-faktorozni akar... Zámbó Krisztián a legnehezebb kategória..valahogy látni rajta azt hogy nagyon akarja és küzd is érte,talán ő akarja a legjobban ezt az egészet, de a hangja valahogy nem bírja el.. Feró döntéseinél egyedül a PJZ-n lepődtem meg vagy hogy hívják őket.. oké, viccesek stb.. de nem egy élő műsorba való. Helyettük vitte volna inkább a három srácot, akiket ők raktak össze.
2012. október 08. 08:24
En Antal Timeanak es a Like-nak szurkolok!!!
Csobot Adelt nagyon nem szeretem! Hamis nagyon!
Csobot Adelt nagyon nem szeretem! Hamis nagyon!
2012. október 08. 08:49
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline |
teljesen kiakadtam a mentorok döntésén, szívesen megkérdeztem vna őket, h gyerekek nem hallotok??? geszti beválasztotta a nyálas gyereket meg a zolikát, helyettük egyértelműen csabának meg a fekete srácnak kellett vna jönnie. de malek is, hatalmas hibát követett el azzal h dórát nem választotta be, ő volt az egyetlen kimagaslóan jó. keresztes ildikó döntése pedig egyenesen minősíthetetlen. én néztem eddig a műsort de ilyen gyenge szereplőkkel nem igazán vagyok már rá kiváncsi :S
2012. október 08. 08:51
Szerintem a versenyzők háromnegyede egy nagy vicc. Egynémelyiket még egy karaoke bárban is lefújgatná a közönség. Stone pl. a Való Világ negyedik részébe is jelentkezett, persze nem jutott be, itt pedig sokadik nekifutásra igen. Inkább ment volna oda. Vájtfülű vagyok, érzékenyebben reagálok a hamis hangokra, mint az átlag, de Kis Ernő Zsolt pl. nem is tud énekelni. Már az is fejtörést okozott számomra, hogy egyáltalán miképpen jutott el idáig. Tóth Gabi és az a AFC-es Tomi, mint ítész?! Antal Timinek és a Like-nak örülök.
2012. október 08. 09:32
Az egész egy bunda.A versenyzők fele pedig alig bír énekelni igazán.Szerintem Miklós jól döntött Kvaka Andreával de én a helyében biztos nem Csobot Adélt választottam volna harmadiknak.A szőke rövid hajú lánynak szerintem sokkal szebb erősebb hangja volt,és mégis ki lett dobva.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Kelsey
2012. október 08. 09:59
MsErika100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144480 offline |
Keresztesnek Zámbó Krisztián kiegyensúlyozott??? Táborban is milyen hisztit levágott amikor elszúrta a dalt.
2012. október 08. 12:01
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline |
Hát én ezzel egyáltalán nem értek egyet...
2012. október 08. 12:27
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ilyen gyenge mezőny még talán nem is volt, gratulálok a sok nevetséges döntéshez a mentoroknak. Pedig erős mezőny lehetett volna...
A Like magasan a legjobb az összes között, eleve nevetséges az a lehetőség, hogy nem ők nyerik meg, pedig valószínűleg így lesz. Rajtuk kívül Oláh Gergő erős, az elmegy kategóriában pedig a Spirit (CSAK a lány hangja miatt) és Antal Timi van (hang jó, személyiség nulla). A többiről inkább szót sem ejtenék. Nevetséges.
A Like magasan a legjobb az összes között, eleve nevetséges az a lehetőség, hogy nem ők nyerik meg, pedig valószínűleg így lesz. Rajtuk kívül Oláh Gergő erős, az elmegy kategóriában pedig a Spirit (CSAK a lány hangja miatt) és Antal Timi van (hang jó, személyiség nulla). A többiről inkább szót sem ejtenék. Nevetséges.
2012. október 08. 12:51
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Antal Tímea, Kvaka Andrea, a Like és Oláh Gergő az, akinek van valami esélye a győzelemre. De Csobot Adélt is kezdem megkedvelni, mert egy egyéniségnek bizonyul (akármilyen nagy arca is van). Úgyhogy, hajrá! (Habár Keresztes nagyon melléfogott, de majd meglátjuk, mit hoz ki belőle.)
2012. október 08. 13:05
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
A gyenge mezőnyt próbálják álcázni Zámbó Krisztián továbbjutásával, akivel eladható a műsor. Nincs kiemelkedő tehetség, a műsornak sztori kell, ekkor jön a képbe Zámbóka, akivel meg is fogják nyeretni az egészet, csak figyeljétek... Én szóltam előre.
2012. október 08. 13:19
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Szerintem nincsenek kiemelkedő tehetségek, jópártól egyenesen frászt kapok, szóval ha nem muszáj, én nem fogom nézni azt a semmit, ahol a név fontosabb, mint a tehetség...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.