Starity

Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 08. 07:52 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6471
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Tegnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. október 08. 07:55 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Antal Timinek, Oláh Gergőnek, Stone-nak és a Like-nak örülök. A többiek semlegesek, vagy nagyon nem értek egyet azzal, hogy bekerültek az élő showba... Adél például remélem kiesik az első adásban... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Judit107
2012. október 08. 08:03 #3
- törölt felhasználó -    
A lányok közül Andreával ás Tímeával egyetértek, viszont Adéllal nem. Bár most nem volt olyan rossz mint a Hot N Cold Dóra vagy pl. Loretta sokkal jobb volt.
A csapatoknál szerintem kb. jó döntést hozott Feró. A Like tényleg nagyon jó volt de rájuk férne egy névváltás.
A fiúknál Fehér Zoltán helyett szerintem vihetett volna mást. Dávidnak viszont hajrá!
A 28 év felettiek pedig egy kész katasztrófa. Amilyen sikeresek voltak az előző 2 részben most annyira bénák lesznek. Stone még talán a legjobb. Lass Bea szerintem katasztrófa volt. Bár lehet hogy azért gondolom így mert ki nem állhatom a hangszínét. Valahogy mindig arra késztet hogy kapcsoljam el a TV-t. Zámbó Krisztiánnak pedig mondhatni bérelt helye volt. Egyedül az 1. adáson gíőzőtt meg engem személy szerint. A Feelnél Adéllal együtt mehetett volna haza, de legalább őszintén bevallotta hogy mindent az apjának köszönhet. A versenyt is ő nyeri meg, vagy Adél. De még az is lehet hogy 2 első helyezett lesz!
2012. október 08. 08:11 #4
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 768
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
ki onnan lass beat es adelt... biggrin.gif (olag gergo a legjobb biggrin.gif )
2012. október 08. 08:19 #5
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Ejj... ilyenkor van az, hogy valóban jól teszem hogy nem nézem a műsort. Persze azért mint minden ember, én is bele-bele nézek a műsorba, de katasztrófa hogy mit neveznek itt tehetségnek..
Meggyes Csabát sajnáltam leginkább és Dórát, akinek nem tudom a tisztes nevét. Csobot Adél a legnagyobb húzás volt Malektől, kifejezetten irritáló személyiség, az viszont igaz hogy színpadra termett, de nem énekesi pályán. A hangja meg sem közelíti a másik két továbbjutott lányt. Stone mint ember nagyon szimpatikus és a rockos hangzása is, de nem egy X-faktorba való. Ő tipikusan ahogy Fehér Balázs is mondta, "Eddás", neki nem ilyen műsorban kellene bohóckodnia ennyi idősen.. Ráadásul ahogy elmondta, rossz apának érzi magát, sosem volt fontos számára a családja és ahelyett hogy most legalább szánna rájuk időt, neem ő még 50 x évesen is X-faktorozni akar... Zámbó Krisztián a legnehezebb kategória..valahogy látni rajta azt hogy nagyon akarja és küzd is érte,talán ő akarja a legjobban ezt az egészet, de a hangja valahogy nem bírja el.. Feró döntéseinél egyedül a PJZ-n lepődtem meg vagy hogy hívják őket.. oké, viccesek stb.. de nem egy élő műsorba való. Helyettük vitte volna inkább a három srácot, akiket ők raktak össze.
2012. október 08. 08:24 #6
- törölt felhasználó -    
En Antal Timeanak es a Like-nak szurkolok!!!
Csobot Adelt nagyon nem szeretem! Hamis nagyon!
smileeee.gif
2012. október 08. 08:37 #7
Álmos
Álmos
új tag

StátuszVigyázz mit beszélsz, mert még a végén valóra válik!
Hozzászólás: 55
Azonosító: 186326
Hajrá mindenki!!!!!!!!!!!!!Yuhú!!! biggrin.gif wink.gif smileeee.gif
2012. október 08. 08:49 #8
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
teljesen kiakadtam a mentorok döntésén, szívesen megkérdeztem vna őket, h gyerekek nem hallotok??? geszti beválasztotta a nyálas gyereket meg a zolikát, helyettük egyértelműen csabának meg a fekete srácnak kellett vna jönnie. de malek is, hatalmas hibát követett el azzal h dórát nem választotta be, ő volt az egyetlen kimagaslóan jó. keresztes ildikó döntése pedig egyenesen minősíthetetlen. én néztem eddig a műsort de ilyen gyenge szereplőkkel nem igazán vagyok már rá kiváncsi :S
2012. október 08. 08:51 #9
- törölt felhasználó -    
Szerintem a versenyzők háromnegyede egy nagy vicc. Egynémelyiket még egy karaoke bárban is lefújgatná a közönség. Stone pl. a Való Világ negyedik részébe is jelentkezett, persze nem jutott be, itt pedig sokadik nekifutásra igen. Inkább ment volna oda. Vájtfülű vagyok, érzékenyebben reagálok a hamis hangokra, mint az átlag, de Kis Ernő Zsolt pl. nem is tud énekelni. Már az is fejtörést okozott számomra, hogy egyáltalán miképpen jutott el idáig. Tóth Gabi és az a AFC-es Tomi, mint ítész?! laugh.gif Antal Timinek és a Like-nak örülök.
2012. október 08. 08:55 #10
Kitty27
Kitty27
új tag

StátuszDie Young.*.*<3
Hozzászólás: 48
Azonosító: 153362
bunda az egész!!
2012. október 08. 09:32 #11
- törölt felhasználó -    
Az egész egy bunda.A versenyzők fele pedig alig bír énekelni igazán.Szerintem Miklós jól döntött Kvaka Andreával de én a helyében biztos nem Csobot Adélt választottam volna harmadiknak.A szőke rövid hajú lánynak szerintem sokkal szebb erősebb hangja volt,és mégis ki lett dobva.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Kelsey
2012. október 08. 09:33 #12
- törölt felhasználó -    
Legjobbak? Hagyjuk már a butaságokat...
2012. október 08. 09:59 #13
MsErika100
MsErika100
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 144480
Keresztesnek Zámbó Krisztián kiegyensúlyozott??? Táborban is milyen hisztit levágott amikor elszúrta a dalt.
2012. október 08. 10:37 #14
tuccka
tuccka

Státuszgame on! ;)
Hozzászólás: 862
Azonosító: 126048
le van már zsírozva az egész..., a lányoknál: Kvaka Andival, és a Timivel értettem egyet. Fiúk: Oláh Gergő, Csapatok: Like, 28 év felettiek: inkább hagyjuk biggrin.gif
2012. október 08. 12:01 #15
RainbowRawrr.
RainbowRawrr.
visszatérő vendég

Státusz#secretlyaussie
Hozzászólás: 114
Azonosító: 187209
Hát én ezzel egyáltalán nem értek egyet...
2012. október 08. 12:27 #16
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ilyen gyenge mezőny még talán nem is volt, gratulálok a sok nevetséges döntéshez a mentoroknak. Pedig erős mezőny lehetett volna...
A Like magasan a legjobb az összes között, eleve nevetséges az a lehetőség, hogy nem ők nyerik meg, pedig valószínűleg így lesz. Rajtuk kívül Oláh Gergő erős, az elmegy kategóriában pedig a Spirit (CSAK a lány hangja miatt) és Antal Timi van (hang jó, személyiség nulla). A többiről inkább szót sem ejtenék. Nevetséges.
2012. október 08. 12:51 #17
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Antal Tímea, Kvaka Andrea, a Like és Oláh Gergő az, akinek van valami esélye a győzelemre. De Csobot Adélt is kezdem megkedvelni, mert egy egyéniségnek bizonyul (akármilyen nagy arca is van). Úgyhogy, hajrá! (Habár Keresztes nagyon melléfogott, de majd meglátjuk, mit hoz ki belőle.)
2012. október 08. 13:05 #18
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
A gyenge mezőnyt próbálják álcázni Zámbó Krisztián továbbjutásával, akivel eladható a műsor. Nincs kiemelkedő tehetség, a műsornak sztori kell, ekkor jön a képbe Zámbóka, akivel meg is fogják nyeretni az egészet, csak figyeljétek... Én szóltam előre.
2012. október 08. 13:14 #19
VeRaa
VeRaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 264
Azonosító: 173721
Csobot Adél? Nem fogom nézni, csak ha azt olvasom h kicsapják! De am Zámbó gyereket sem juttattam volna tovább! FALS!
2012. október 08. 13:19 #20
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Szerintem nincsenek kiemelkedő tehetségek, jópártól egyenesen frászt kapok, szóval ha nem muszáj, én nem fogom nézni azt a semmit, ahol a név fontosabb, mint a tehetség...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok