Jennifer Lopezt már jónéhány szerepben megcsodálhattuk, hamarosan televíziós produceri munkakörben hallat magáról az énekesnő-színésznő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leszbikus családi drámát készít Jennifer Lopez
2012. október 08. 07:53
2012. október 08. 08:05
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nos, az utolsó pár mondatra reagálnék először is... Annyira unom már, hogy mindig lehet valami ellen protestálni és mindent a médiára lehet kenni. Attól hogy egy ízléses, vicces sorozatot készítenek egy leszbikus párról, még nem jelenti azt hogy ez miatt felborulna a család modell és nők milliói döntenének úgy hogy na igen, akkor én most ezért leszbikus leszek és társai.. Alapból is az ABC olyan sorozatokat készít, amik egy bizonyos határon belül maradnak, szóval nem értem a felháborodást ezért sem..
Maga a sorozat témája szerintem jó, Teri Polo-nak meg külön örülök ! A pilot epizódot biztosan azért megnézem legalább
Maga a sorozat témája szerintem jó, Teri Polo-nak meg külön örülök ! A pilot epizódot biztosan azért megnézem legalább
2012. október 08. 08:24
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Teljesen egyetértek Kiimmel, az előttem szólóval.
Mondjuk én szívesebben néztem volna meg Jennifer Lopezt az egyik szerepben. Semmi bajom Teri Poloval, de Jent szívesebben nézem
Mondjuk én szívesebben néztem volna meg Jennifer Lopezt az egyik szerepben. Semmi bajom Teri Poloval, de Jent szívesebben nézem
2012. október 08. 11:36
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Ott volt az L Word sorozat. Az tökéletesen ábrázolta a mássággal járó dolgokat. Nagyon szerettem,és nem azért mert húú leszbik stb. Jó karakterek,drámák,és persze Mia Kirshner,Jennifer Beals,sorolhatnám.a többi színésznő is jól alakított. És az ember szinte el is felejtette közben,hogy ez egy nem szokványos sorozat. Nem kell itt lázadozni egyes szervezeteknek,hisz ettől még nem borul fel egy családmodell. De bírom az ókorban mindennapos volt,hogy valaki saját neméhez vonzódna. De hát 21.század,a világ mocskosabb,és prűdebb lett! Mindenesetre ha jó története lesz akkor meglesem.
2012. október 08. 12:38
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Ezek az amerikai anyukás szervezetek mindig megnevettetnek. Ülnek, és kapcsolgatják a tévékészüléküket, lapozgatják az műsorújságjaikat, és amint belefutnak a "meleg", "drog", "szex" szavakba, már írják is a felháborodott leveleiket. Fogadni mernék, hogy már van egy sablon e-mail mindannyiuknál, ahol csak a hiányzó rubrikába kell beírni, hogy mely csatorna, mely műsorának, mely tartalma ellen emelnek kifogást.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 08. 13:27
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Nem értem, mi a baja az amcsiknak egy leszbikus szülőkről szóló sorozattal. Oké, hogy eltér az átlagtól, de bárki bármit is tesz, bármilyen mintát akarnak beadagolni, az úgysem fog megvalósulni. Néha nem csak a tökéleteseséget, meg az alig gondokat kéne megmutatni, hanem azt is, milyen egy másfajta pár. ettől a gyerekek úgysem fognak a saját nemükhöz vonzódni, hacsak nem vonzódnak már azóta, hogy a szexuális tudatukra ébredtek. Egyébként szerintem jó ötlet a sorozat
2012. október 08. 14:27
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Háát ez nagyon nagy lesz...
2012. október 08. 15:22
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
biztos nagyon izgi lesz!!
2012. október 08. 15:22
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Várom már... ))))))
2012. október 08. 15:49
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
biztos nem lesz rossz, jó színésznő amelyik filmekbe láttam ott jó volt úgyhogy eztis megfogja oldani (:
2012. október 08. 16:26
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
kíváncsi vagyok rá
2012. október 08. 16:29
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Nem volt már elég a nézők háborgásából könyörgöm? Nem tetszik valami? Ne nézzed. Én sem nézem az X-Faktort, sem a Megasztárt, sem semmi mást amit nem akarok. Ha böki a csőrüket, ne kapcsoljanak oda.
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.