Az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon A Time) első évada jelenleg is megy az M1-en, de a tengerentúlon már a második szezon részeit nézhetik a rajongók. Erről az évadról már meg is érkeztek a legfrissebb információk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újdonságok Storybrooke-ban
2012. október 09. 09:54
ÉN SZERETEM EZT A SOROZATOT,DE AMIÓTA ELTETTÉK KÉSÖBBRE NEM NÉZEM,MERT MELÓZOK,ÉS MINDIG ELALSZOK MIRE ELKEZDI.NINCS IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!
2012. október 09. 11:25
Az első sem érdekel. Mikor még csak az első reklám ment jónak tűnt, de miután belenéztem oda lett az élvezet.
2012. október 09. 11:46
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Én is kíváncsi vagyok az új évadra. Azt mondjuk sajnálom, hogy kinyírták Grahamet. De hát kitudja, hogy még mik fognak még történni. Hátha vissza lehetne hozni, hiszen ez csak egy mese. Jó, nem teljesen.
2012. október 09. 14:18
A kicsaj, Bailee nagyon jól át tudja adni amúgy Ginnifer arkifejezéseit, néha azt szoktam hinni, hogy éppen a felnőtt Hófehérkével történik valamikor, de később rájövök, hogy az csak visszaemlékezés...
2012. október 09. 15:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Most hallok erről életemben először....!
2012. október 09. 17:20
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hm... hát, sajna a lassú netem miatt egyelőre nem tudom megnézni az első évadot sem, de jónak ígérkezik. Bár ebből a cikkből nem sok mindent tudtam meg a második évadról, de már várom
2012. október 09. 17:55
Én már megnéztem a 2.évad első részét!
Nagyon jó!!!!!
Nagyon jó!!!!!
2012. október 10. 19:16
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Én nem nézem de tervezem hogy megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: