Aki még nem ismeri őket, annak ajánlom figyelmébe a Little Talks című dalukat! Én egyszerűen imádom ezt a dalt, már sokszor hallottam, csak sosem tudtam, ki énekli, de végre megtaláltam. Úgy gondoltam, indítok nekik egy témát, hogy megismerje őket a többi fórumozó is.
Of Monsters and Men
2012. október 15. 19:43
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
2012. november 26. 05:30
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Alizgirl98 @ 2012.10.15. 19:43)
Aki még nem ismeri őket, annak ajánlom figyelmébe a Little Talks című dalukat! Én egyszerűen imádom ezt a dalt, már sokszor hallottam, csak sosem tudtam, ki énekli, de végre megtaláltam. Úgy gondoltam, indítok nekik egy témát, hogy megismerje őket a többi fórumozó is.
Én már nagyon régóta ismerem és szeretem is őket. A Little Talks egyszerűen fantasztikus szám!
1 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98
2012. november 26. 09:07
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
az egész album nagyon jó lett, az énekesnő hangja nagyon egyedi és a stílusuk sem rosz
2 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98,
badperfect
2012. december 03. 21:56
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Idézet (Kazuo @ 2012.11.26. 05:30)
Én már nagyon régóta ismerem és szeretem is őket. A Little Talks egyszerűen fantasztikus szám!
Bizony, én a rádióban többször is hallottam a dalukat, és nagyon sokáig kerestem, hogy ki is énekli. De megérte.
Tényleg fantasztikusak, én személy szerint például imádom a Little Talks-ot. És szerintem egy csomóan ismerik ezt a számot, csak azt nem tudják, ki énekli. Például múltkor mutattam a barátnőmnek, és ő is mondta, hogy milyen jó szám, csak eddig nem tudta, ki énekli..
2013. április 25. 16:57
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Én egyre nagyobb fanatikusuk vagyok. Számomra a King and Lionheart a kedvenc dal, és Nanna hangja egyszerűen elképesztő Szívesen tombolnék egy koncertjükön, mostani Coachella fesztiválon való fellépésük is egyszerűen iszonyat jó lehetett élőben
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.