Of Monsters and Men
2012. október 15. 19:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Aki még nem ismeri őket, annak ajánlom figyelmébe a Little Talks című dalukat! Én egyszerűen imádom ezt a dalt, már sokszor hallottam, csak sosem tudtam, ki énekli, de végre megtaláltam. Úgy gondoltam, indítok nekik egy témát, hogy megismerje őket a többi fórumozó is.
2012. november 26. 05:30
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Alizgirl98 @ 2012.10.15. 19:43)
Aki még nem ismeri őket, annak ajánlom figyelmébe a Little Talks című dalukat! Én egyszerűen imádom ezt a dalt, már sokszor hallottam, csak sosem tudtam, ki énekli, de végre megtaláltam. Úgy gondoltam, indítok nekik egy témát, hogy megismerje őket a többi fórumozó is.

Én már nagyon régóta ismerem és szeretem is őket.
1 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98
2012. november 26. 09:07
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
az egész album nagyon jó lett, az énekesnő hangja nagyon egyedi és a stílusuk sem rosz
2012. december 03. 21:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.11.26. 05:30)
Én már nagyon régóta ismerem és szeretem is őket.
A Little Talks egyszerűen fantasztikus szám! 
Bizony, én a rádióban többször is hallottam a dalukat, és nagyon sokáig kerestem, hogy ki is énekli. De megérte.
Tényleg fantasztikusak, én személy szerint például imádom a Little Talks-ot. És szerintem egy csomóan ismerik ezt a számot, csak azt nem tudják, ki énekli. Például múltkor mutattam a barátnőmnek, és ő is mondta, hogy milyen jó szám, csak eddig nem tudta, ki énekli..
2013. április 25. 16:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Én egyre nagyobb fanatikusuk vagyok. Számomra a King and Lionheart a kedvenc dal, és Nanna hangja egyszerűen elképesztő
Szívesen tombolnék egy koncertjükön, mostani Coachella fesztiválon való fellépésük is egyszerűen iszonyat jó lehetett élőben
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.