Jeff Davis és az MTV is megerősítette a hírt. A harmadik évad tehát Colton-mentes lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Colton Haynes távozik!
2012. október 15. 22:06
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2012. október 15. 22:13
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Hát érdekes lesz Colton nélkül Főleg a 2. évad befejezése miatt. Hiszen már kíváncsi voltam hogy amikor végül vérfarkassá változott neki miért kék volt a szeme. Dehát ez már sajnos nem fog kiderülni....sajnos....
2012. október 15. 22:26
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Most komolyan nem lesz benne még az évadzáróban sem? Akkor gondolom valami nagyon gagyi okkal fogják kiírni, minthogy ellátogatott a világ másik felén élő nagymamájához, mert ott jobban tudja vonyítani a Holdat. Legalább pár részben benne lehetett volna, addig, amíg ki nem nyírják és kész. Egyszerűbb lenne, de végül is ő döntött így, nekem innentől kezdve mindegy, csak normálisan oldják meg.
2012. október 15. 22:49
Idézet (sharkey @ 2012.10.15. 22:32)
What? O.o Abból a szempontból örülök neki, hogy Lydia és Stiles között így több minden lehet... de akkor is... ne már. Én biztos hiányolni fogom.
Jézus csak azt ne! Egyáltalán nem illenek egymáshoz, Stilesnak nem ilyen csaj kell, annak ellenére, hogy imádom Lydiát.
Colton volt az egyik, ha nem a legjobb karakter ebben a sorozatban. Nem is értem, most mi ez, és őszintén szólva azt sem tudom melyik verzióban higgyek. Minden esetre nagyon fogom hiányolni, még rengeteget ki lehetett volna hozni a karakteréből.
2012. október 16. 06:51
Na ezért volt az a sok találgatás. Én nem szerettem.
2012. október 16. 13:35
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát, ezt nagyon sajnálom. Ő volt a kedvenc színészem/szereplőm a Teen Wolfban.
2012. október 16. 13:42
Ne már ez nagyon gáz!A végére már megszerettem Jacksont és erre ez.
Jeff Davis meg bekattant?12 epizód és a többi?meg hát nem lehetett volna neki semmilyen klipben szerepelni.De múgy Perez bejegyzései sem mindig igazak :/
Nagyon sajnálom,hogy elmegy ikább már akkor meghalt volna tényleg az utolsó részben,de mindegy.Remélem,hogy azért valamilyen úton-módon talán megegyeznek vagy nem tudom.Nélküle biztos nem lesz ugyanolyan.Colton
Jeff Davis meg bekattant?12 epizód és a többi?meg hát nem lehetett volna neki semmilyen klipben szerepelni.De múgy Perez bejegyzései sem mindig igazak :/
Nagyon sajnálom,hogy elmegy ikább már akkor meghalt volna tényleg az utolsó részben,de mindegy.Remélem,hogy azért valamilyen úton-módon talán megegyeznek vagy nem tudom.Nélküle biztos nem lesz ugyanolyan.Colton
2012. október 16. 14:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez van..! NO COMMENT!
2012. október 16. 14:24
Nekem tök mindegy, csak térjen vissza legalább az utolsó epizódokra, mert úgy legalább meg tudják úgy oldani, hogy elment valahova valamiért, az író nagyon ügyes, biztosan kitalálja!
2012. október 16. 14:25
sharkey írta:
What? O.o Abból a szempontból örülök neki, hogy Lydia és Stiles között így több minden lehet... de akkor is... ne már. Én biztos hiányolni fogom.
LULUPeas
egyetértek!
LULUPeas
Idézet
Jézus csak azt ne! blink.gif Egyáltalán nem illenek egymáshoz, Stilesnak nem ilyen csaj kell, annak ellenére, hogy imádom Lydiát.
egyetértek!
2012. október 16. 15:09
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
ne már. én csak miatta néztem. remélem szzerepelni fog majd valami másban is...
2012. október 16. 15:11
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Coltont kedvelem, de magát a karakterét nagyon nem. Azért kíváncsi vagyok hogy milyen indokkal fog eltűnni Jackson. Viszont remélem hogy így majd sok sok Stiles Lydia jelenetet láthatunk majd
2012. október 16. 15:13
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ne már. T.T Annyira nem jó ez így. Pont amikor vérfarkassá változott.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.