Korábban már tudni lehetett, hogy az énekesnő melyik dalához készít klipet, ám csak a mai napon került nyilvánosságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Taylor Swift — Begin Again
2012. október 24. 14:27
Kérdem én, van olyan zenéje, ami eltér az átlagostól? Bár manapság normális, jó zenét nehéz csinálni, de azért egy kicsit megerőltethetné magát. Eddig szám szerint 3 ilyen számot ismerem, aminek nagyon hasonló hangzásvilága van.
2012. október 24. 14:30
Nem kedvelem ezt a lányt, szerintem túl van sztárolva és nem érdekel, hogy milyen reakciókat kapok, teszek rájuk magasról. A véleményem úgysem fog változni. Se hanga, se stílusa, de hadd ne folytassam. Ok, hogy semmi botránya, de negem az nem hat meg. Mindenesetre így is a könyökömön jön ki, hogy szinte hetente adja ki az andalítóbbnál unalmasabb dalocskáit. Nem esnék kétségbe, ha egy időre visszavonulna.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 24. 14:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nekem ez kicsit átlagosra sikeredett,nem látok benne semmi újat.Jónak jó klip szerintem,de semmi megjegyezhető nincs benne.Nem olyan,amire mondjuk egy hónap múlva is emlékeznék.
A dal viszont ha nem is kedvenc,tetszik.
A dal viszont ha nem is kedvenc,tetszik.
2012. október 24. 15:04
Nagyon vártam már és egyáltalán nem csalódtam. Semmi rohanás, semmi extra de mégis nagyon tetszik. Nem ez a dal a kedvencem az albumról, de ettől függetlenül szeretem. Tay meseszép a klipben és akkor már Párizsról ne is beszéljünk...
2012. október 24. 15:07
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jószám nekem tetszik!!
2012. október 24. 15:33
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én már nagyon vártam. Az album is csodálatos lett, és nekem a klip is tetszik, bár vannak ennél a számnál nagyobb kedvenceim is az albumról. És Taylor gyönyörű a klipben, min mindig.
2012. október 24. 15:55
Juj,már nagyon vártam a klipet a dalhoz. A dal-t amióta kiadták imádom,és a klip...tökély!
Nem csalódtam Taylor-ban.
Fantasztikus!
2012. október 24. 16:01
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nagyon szép lett a klip! *_____* ♥ Imádom ezt a dalt!
2012. október 24. 16:10
Szeretem ezt a dalt. A klipp valami eszméletlen. Nem csalódtam Taylor-ban.
2012. október 24. 16:42
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
jajj hat evvel a szamaval nem nagyon fogott meg de a klipp az nnagyon tetszik a szam meg jo csak nem ez lesz a kedvenc Taylor Swift szamom! :\
2012. október 24. 16:57
Hű,gyönyörű dal*.* És azt a kék ruháját már láttam is egy forgatásos képen 
Tay megint gyönyörű,a dal pedig csodálatos
Tay megint gyönyörű,a dal pedig csodálatos
2012. október 24. 16:57
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nagyon jó lett *___*
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.