Hazánkba látogathat a Paramore
2012. október 25. 17:08
Glamster és a többi nagyokos, szerintem nagyon is van a cikknek értelme, nem külön kell szavazni a Paramore-ra, ott van a többi lehetőség is, mindenkinek van szeme. Nem bírnátok ki, ha valamibe egyszer nem kötnétek bele? Megőrülök, komolyan. És köszönöm a cikket, ment a szavazat a Paramore-ra és Skrillex-re.
(Csak a Nickelback-et ne!)
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2012. október 25. 17:25
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
amikor elolvastam a cikk címét majdnem megállt a szívem, de utána megláttam míről van szó. annak a facebookos oldalnak én már hónapok óta tagja vagyok és eddig még semmi hír nem volt arról, hogy valóban jönnének hozzánk.:'/
hayleyshusband
2012. október 25. 17:29
"A Twilight betétdalát játszó banda..." --> ez nagyon bántja a szemem.
Én örülnék neki és még be is fektetnék rá...azt hiszem.
Én örülnék neki és még be is fektetnék rá...azt hiszem.
2012. október 25. 17:46
Miért mindig a Twilight-tal hozzák őket szóba??
Kíváncsi leszek h mi lesz ebből az egészből én örülnék neki hogyha Magyarországra jönnének.
2012. október 25. 18:30
Szeretem pket, de nem annyira, hogy koncertre menjek
2012. október 25. 19:28
Ők a kedvenc bandám, nagyon örülnék ha eljönnének
2012. október 25. 19:47
Nem úgy volt, hogy feloszlanak?
Mindenesetre örülök a lehetőségnek, hogy kishazánkba is ellátogathatnak ^^
2012. október 25. 22:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.10.24. 22:15)
De lehetőség van itt 40 másik bandára is. Úgy lenne fair, ha így hozná le. Ez így szimplán gáz.
Aki szavaz, úgyis látja a többi bandát, nem?
hayleyshusband
2012. október 25. 22:41
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (hbomb @ 2012.10.25. 14:22)
Sziasztok.
Hát, ahogy így végig olvastam a kommenteket, sajna rá kellett jönnöm arra, hogy még mindig ugyan az a nyavajgó, "semmi se tetszik" nép vagyunk.
Nem értem, hogy, aki mondjuk nem kedveli őket, az minek olvassa el a cikket és miért ír alá negatív gondolatokat.
Az én személyes véleményem pedig az, hogy eleget láttuk már a SUM41-t (aki, ha jól emlékszek koncertezett idén nyáron nálunk, és még azt se engedte meg, hogy online közvetítsék őket), a Linkin Parkot és sorolhatnám a többi bandát is.
Paramore még nem volt. Jöjjenek ők!
A cikk megírásával kapcsolatban pedig, szerintem bárki, aki írt volna egy ehhez hasonló cikket, kiemelte volna a kedvenc bandáját. Ezzel szerintem semmi baj nincs. A címet mindenki úgy értelmezi először, ahogyan szeretné - naívan.
Hát, ahogy így végig olvastam a kommenteket, sajna rá kellett jönnöm arra, hogy még mindig ugyan az a nyavajgó, "semmi se tetszik" nép vagyunk.
Nem értem, hogy, aki mondjuk nem kedveli őket, az minek olvassa el a cikket és miért ír alá negatív gondolatokat.
Az én személyes véleményem pedig az, hogy eleget láttuk már a SUM41-t (aki, ha jól emlékszek koncertezett idén nyáron nálunk, és még azt se engedte meg, hogy online közvetítsék őket), a Linkin Parkot és sorolhatnám a többi bandát is.
Paramore még nem volt. Jöjjenek ők!
A cikk megírásával kapcsolatban pedig, szerintem bárki, aki írt volna egy ehhez hasonló cikket, kiemelte volna a kedvenc bandáját. Ezzel szerintem semmi baj nincs. A címet mindenki úgy értelmezi először, ahogyan szeretné - naívan.
Egyetértek veled abban, amiket írtál - de azért a Linkin Parkot szívesen megnézném élőben.
2012. október 26. 02:03
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3277 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2012.10.25. 22:39)
Aki szavaz, úgyis látja a többi bandát, nem?
A cikk így, ebben a formában viszont továbbra sem helytálló egy független oldalon.
2012. október 26. 11:07
Idézet (Glamster @ 2012.10.26. 02:03)
A cikk így, ebben a formában viszont továbbra sem helytálló egy független oldalon.
de valamit mégis jól csináltam, mert 99-en lájkolták
mellesleg meg aki szavazni akar, az úgyis arra szavaz akire akar. kiemeltem, hogy a paramore jöhet, és? aki megnézi a szavazást, az rájön, hogy másra is lehet szavazni. akkor nem a paramore-ra szavaz, hanem másra. szerintem senki nem fog belehalni, hogy ilyenre sikerült a cikk, ha meg nem tetszik, akkor meg olvass egy másik cikket, ami talán jobban van összerakva. sajnálom, hogy ilyen pocsék cikkeket írok, nem kell elolvasni
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.