Dynamóval fog turnézni a One Direction
2012. november 02. 12:07
Tegnap megnéztem kíváncsiságból, mit csinál az az ember.. Hát, tátott szájjal néztem végig az egészet, iszonyatosan durva. Meg az is, hogy hogy szereti az embereket, hogy mindegyikhez barátságosan viszonyul, amit speciel én 15 éves fejjel, úgy, hogy keveset tapasztaltam, már nem tudok. :'D
2012. november 02. 12:35
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
Nikki1999 azért tudja mert hivatalosan megvan a listája annak hogy 2013-ba hova mennek és magyarország nem szerepel benne azért mert a menedzerük azt mondta hogy kicsi ország és nincsenek rajongók de niall mondta menedzerüknek hogy vannak de nem hitte el
2012. november 02. 13:27
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Annyira jó látni, hogy valakinek/valakiknek összejött az élet.:/ gondoljunk bele, nemrég még az x-faktorba jelentkeztek és bátortalanok voltak, de a napokban már hatalmas rajongótáboruk van és mindenféle interjúkra járnak, egyik nap még Londonba vannak másik nap már Spanyolországban. Lennék a helyükben szívesen. Nagyon imádom őket.! Remélem meglátogatják Magyarországot is. Én lennék a legboldogabb, főleg ha találkozhatnék is velük:$
2012. november 02. 13:34
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
wooow... megnézném őket
2012. november 02. 19:17
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
uuuu egy bűvész, az jó!
2012. november 18. 13:00
Idézet (MooMoo @ 2012.11.03. 11:55)
Dynamo helyében sikítva menekülnék 
Nyugi, ha nem tetszik neki, úgyis elvarázsolja őket. x'DD
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.

0 felhasználónak tetszik: