Véget ért a nõi bajnokság alapszakasza, elsõ helyen a Fradi.
A felsõházi rájátszásban így 4 ponttal indul a Fradi, 3-al a Gyõr, 2-vel Dunaferr és 1-el a Cornexi. Az utolsó fordulóban a Fradi játszik hazai pályán.
Remélem, vannak még itt kézilabda rajongók és jól el tudunk majd beszélgetni.
Kézilabda
2007. április 01. 14:26
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
1 felhasználónak tetszik:
blintandrea14
2007. április 12. 13:40
Csajszee666HQPrincesse™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 5400 Azonosító: 24298 offline |
Eddig életemben egyszer voltam kézimeccsen, a Fradi-GOG-on. Nagyon jó volt élõben..úgyhogy továbbra is hajrá Fradi!!
blintandrea14
2007. április 13. 14:58
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
A www.sportoldal.ro oldal közvetíti majd a Vilcea - Fradi KEK elõdöntõt 16.15-tõl. A Gyõr BL elõdöntõjét pedig az M1 adja vasárnap 13.50-tõl.
blintandrea14
2007. április 13. 18:50
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline |
Idézet(Necros @ 2007. April 13. - 14:58)
A www.sportoldal.ro oldal közvetíti majd a Vilcea - Fradi KEK elõdöntõt 16.15-tõl. A Gyõr BL elõdöntõjét pedig az M1 adja vasárnap 13.50-tõl.
A Gyõr remélem tud meglepetést okozni Dániában, itthon meg jól elkenjük õket!
Az FTC sajna nem igen fog tovább menni szerintem...Túl erõs az Oltchim
A linket köszi!
blintandrea14
2007. április 14. 16:47
A Fradinak akkor lesz esélye, ha most maximum 4-5 gól különbséggel kap ki, azt még itthon be lehetne hozni szerintem. Idegenben verhetõek a románok. De az igaz, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Bár ezt már megszoktuk.
Szerintem a Gyõrnek egy picit több esélye van továbbmenni, de én a Slagelsét várom a döntõbe. A Gyõr akkor nyerheti meg a párharcot, ha mindenki csúcsformában játszik majd mindkét meccsen. Azért szurkolok majd nekik is, szép lenne ha megint lennének magyarok a döntõkben.
Most 16-11 a románoknak. Jó lenne közelebb menni.
18-14 a félidõ, de ütik-verik a magyarokat megint...
Szerintem a Gyõrnek egy picit több esélye van továbbmenni, de én a Slagelsét várom a döntõbe. A Gyõr akkor nyerheti meg a párharcot, ha mindenki csúcsformában játszik majd mindkét meccsen. Azért szurkolok majd nekik is, szép lenne ha megint lennének magyarok a döntõkben.
Most 16-11 a románoknak. Jó lenne közelebb menni.
18-14 a félidõ, de ütik-verik a magyarokat megint...
blintandrea14
2007. április 14. 18:41
36-23 lett a vége.
Nem meglepõ, ha azt nézzük, hogy a bírók nagyon a románoknak fújtak, engedték a durvaságot is... És még a román edzõ reklamált állandóan. Fizikailag felõröltek minket a durva védekezésükkel és a rohanós játékkal, amit feleannyi játékossal nem bírtunk.
Egy erõs cseresorral bárkinek nagy kihívást jelentene a csapat, de ilyen kevés emberrel nem lehet bírni.
Nem meglepõ, ha azt nézzük, hogy a bírók nagyon a románoknak fújtak, engedték a durvaságot is... És még a román edzõ reklamált állandóan. Fizikailag felõröltek minket a durva védekezésükkel és a rohanós játékkal, amit feleannyi játékossal nem bírtunk.
Egy erõs cseresorral bárkinek nagy kihívást jelentene a csapat, de ilyen kevés emberrel nem lehet bírni.
blintandrea14
2007. április 14. 22:02
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline |
Sajnos gondoltam hogy nagy verésbe futunk bele, tény ami tény az Oltchim kábé BL elõdöntõ/döntõs szintû csapat most, minden poszton erõsebbek mint mi, hisz a csapat a gerince a román válogatottnak...
Ezen kívül nem tudom hogy hatott a csapatra, de biztos nem túl pozitív a hangulat ha bejelentett hogy kulcsjátékosok sora megy el + Németh A.
Tadici meg egy bohóc, õ mondta hogy csak a bírók az ellenfelük, vagy vmi ilyesmi, kicsit nagypofájú, meg most is presztizs kérdést kreált hogy minél jobban gyepáljanak el...
Remélem a Gyõr majd visszavág nekik a szuperkupán!
Ezen kívül nem tudom hogy hatott a csapatra, de biztos nem túl pozitív a hangulat ha bejelentett hogy kulcsjátékosok sora megy el + Németh A.
Tadici meg egy bohóc, õ mondta hogy csak a bírók az ellenfelük, vagy vmi ilyesmi, kicsit nagypofájú, meg most is presztizs kérdést kreált hogy minél jobban gyepáljanak el...
Remélem a Gyõr majd visszavág nekik a szuperkupán!
blintandrea14
2007. április 15. 13:12
blintandrea14
2007. május 27. 17:31
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!
Gratulálok a csajoknak, megint hatalmasat küzdöttek, -6 is volt már, de visszajöttek! Németh András, Kirsner Era, Tóth Timi, Katarina Mraviková köszünjük, fantasztikus sikerekhez segítettétek a csapatot, örök hálával tartozik nektek mindenki! Sok sikert a Hypo és a Gyõr csapatában! A többieknek pedig sok sikert a következõ években Zsiga Gyulával!
Gratulálok a csajoknak, megint hatalmasat küzdöttek, -6 is volt már, de visszajöttek! Németh András, Kirsner Era, Tóth Timi, Katarina Mraviková köszünjük, fantasztikus sikerekhez segítettétek a csapatot, örök hálával tartozik nektek mindenki! Sok sikert a Hypo és a Gyõr csapatában! A többieknek pedig sok sikert a következõ években Zsiga Gyulával!
blintandrea14
2007. május 27. 19:04
Elég izgalamas kis mérkõzés kerekedett a végére. -6-nál nem gondoltam volna, hogy a Fradi bajnok lesz.
Gratuláloka Bajnok Csapatnak!
Csak azt sajnálom, hogy a Cori nem tudta megszerezni története elsõ bajnoki érmét. Hiába vertük meg otthon a Fradit és az ETO-t, ez a két gyõzelem akkor ért volna valamit, ha a Dunaferrt is megvertük volna otthon. Akkor most a miénk lenne a bronz érem...
Gratuláloka Bajnok Csapatnak!
Csak azt sajnálom, hogy a Cori nem tudta megszerezni története elsõ bajnoki érmét. Hiába vertük meg otthon a Fradit és az ETO-t, ez a két gyõzelem akkor ért volna valamit, ha a Dunaferrt is megvertük volna otthon. Akkor most a miénk lenne a bronz érem...
blintandrea14
2007. május 29. 13:26
Steve-O- |
FTC - Gyõr
Dunaferr - Cornexi
Thx to V-Man és Paha!
Egyébként nem tudjátok kik jönnek a távozók helyére az FTC-hez? Úgyhallottam pl. Kovacsicz és Juhász...
Dunaferr - Cornexi
Thx to V-Man és Paha!
Egyébként nem tudjátok kik jönnek a távozók helyére az FTC-hez? Úgyhallottam pl. Kovacsicz és Juhász...
blintandrea14
2007. május 29. 14:15
V-Man |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 2232 Csatolások: 41 Azonosító: 216 offline |
Idézet(Steve-O @ 2007. May 29. - 12:26)
igen, õk jönnek, plusz még Kocsis Ági a Halasból.
tárgyalnak még Ilyéssel (szintén Halas), illetve két további játékos érkezésére van jó esély az ország keleti felébõl, de róluk még nem nagyon szólnak az internetes pletykák, így ide sem írom be még nem lesz ténynek mondható
blintandrea14
2007. május 30. 02:07
V-Man, itt is köszi a képeket, fantasztikusak!
Ez az egyik kedvencem. Olyan aranyos itt is.
Fantasztikus idénye volt Zitának is, minden elismerésem! Még csodákat látunk tõle az olimpián.
Ez az egyik kedvencem. Olyan aranyos itt is.
Fantasztikus idénye volt Zitának is, minden elismerésem! Még csodákat látunk tõle az olimpián.
blintandrea14
2007. december 09. 18:56
Fiúk-lányok, megy a nõi kézilabda VB, titeket meg itt nem érdekel?
Magyarország - Románia 34-31
Tóth Timire nem találok szavakat, fantasztikus teljesítmény volt a mai! 14 akciógól egy meccsen, világklasszis teljesítmény. Pálinger meg eddig is szenzációs volt. Görbe szerintem még nem játszik igazán jól, a büntetõk mellett egy kicsit hiányérzetem van, lõhetne többet is, de legalább jól irányít.
Remélem, holnapután Szucsánszki Zita is játszhat majd és õ is mutat néhány szép dolgot.
Ha legalább a most látott játékot tudja hozni a késõbbi fontos meccseken a csapat, akkor ebbõl még bármi lehet.
Tóth Timire nem találok szavakat, fantasztikus teljesítmény volt a mai! 14 akciógól egy meccsen, világklasszis teljesítmény. Pálinger meg eddig is szenzációs volt. Görbe szerintem még nem játszik igazán jól, a büntetõk mellett egy kicsit hiányérzetem van, lõhetne többet is, de legalább jól irányít.
Remélem, holnapután Szucsánszki Zita is játszhat majd és õ is mutat néhány szép dolgot.
Ha legalább a most látott játékot tudja hozni a késõbbi fontos meccseken a csapat, akkor ebbõl még bármi lehet.
blintandrea14
2007. december 09. 19:05
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
34-31
blintandrea14
2007. december 09. 21:32
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(Necros @ 2007. December 9. - 18:56)
Fiúk-lányok, megy a nõi kézilabda VB, titeket meg itt nem érdekel?
Eddíg csak a németek elleni meccset nem láttam...
2010. április 09. 17:03
Tomori is a Fradiba igazolt. 1 éves szerződést kötött, de ha a felek elégedettek egymással, akkor már akár ősszel meghosszabbíthatják a szerződést.
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/TS%20-%20sporthirek.aspx
1:40-3:00
Itt Köke azt mondja, még egy "nem ilyen nagy nevű" átlövőt, egy szélsőt és egy beállóst szeretnénk igazolni. Hajrá Fradi!
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/TS%20-%20sporthirek.aspx
1:40-3:00
Itt Köke azt mondja, még egy "nem ilyen nagy nevű" átlövőt, egy szélsőt és egy beállóst szeretnénk igazolni. Hajrá Fradi!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.