Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. október 31. 18:15
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
jó olvasni a megosztott véleményeket és látni h itt nem nagyon vannak bolond tizenéves directioner pics*k!!!!!!
2012. október 31. 18:20
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Én szeretem a One Direction-t, és szerintem jók a számaik.
De egy ilyen üzenet miatt nem háborodtam fel annyira, hogy azt akarjam, hogy Alex öngyilkos legyen..vannak őrült rajongók..de nem mind az!
De egy ilyen üzenet miatt nem háborodtam fel annyira, hogy azt akarjam, hogy Alex öngyilkos legyen..vannak őrült rajongók..de nem mind az!
2012. október 31. 18:24
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
Istenem. Ez már merő szánalom. Nem elvakult rajongás, hanem rosszindulat. Sőt! Mi az már, hogy azért, mert nem tetszik neki ugyanaz, egyből ölje meg magát?! Én is Directioner vagyok, de basszus, el nézek amellett, akinek nem tetszik a fiúk zenéje. Nem kívánom a föld alá, de legfőképpen nem írom neki, hogy haljon meg. És erre azt mondják, az az igazi rajongó, aki bármikor, bárkivel szemben megvédi a kedvencét?! Hát nem éppen. Ez undorító.
2012. október 31. 18:31
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
PANKA2000 a kommenteden jót nevettem
1.Directioner vagyok...nem 10éves,és nem vagyok picsa...
2.mi jogon mondasz le embereket,az nélkül,hogy ismernéd őket?
3.igen még én is beismerem,hogy vannak olyan rajongók akik NAGYON túlzásba viszik a dolgokat.
De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi
3.igen még én is beismerem,hogy vannak olyan rajongók akik NAGYON túlzásba viszik a dolgokat.
De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi
2012. október 31. 18:31
nagyon kedvesek vagytok jönnek az egyre alpárib kifejezések emberek ti hol éltek ??? tisztelet a kivételnek A cikkhez pedig: Szerintem az ATL-nek jobb zenéje van én jobban kedvelem őket de nem mondom ,hogy az 1D egy nem tudom milyen hallgathatatlan banda
2012. október 31. 18:34
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Egy napon nem említhető az All Time Low azzal a 5 kis szarossal, Alexék mindig is baromi jó dalokat, lemezeket dobtak piacra, állati jó minőségben, az a furcsa, hogy Alex egyáltalán belehallgat abba az foshalom 5 gyökér dalaiba.
All Time Low egy nagyon fasza banda!
Az 1d gané tátikák meg reméljük feloszlanak aztán nem hallunk róla többet, bár én csak hála a nevüket ismerem többet nem.
All Time Low egy nagyon fasza banda!
Az 1d gané tátikák meg reméljük feloszlanak aztán nem hallunk róla többet, bár én csak hála a nevüket ismerem többet nem.
2012. október 31. 18:42
Idézet (Kriszti 1D @ 2012.10.31. 18:31)
PANKA2000 a kommenteden jót nevettem
A szólásszabadság pont arról szól, hogy retorzió nélkül, szabadon kimondhatod a véleményedet. Mégis milyen következményekkel kellett volna számolnia Alexnek?
2012. október 31. 18:43
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Kriszti 1D elárulom én is bírom a 1d-t és én nem az összes rajongóról beszéltem hanem csak az őrültebbekről
2012. október 31. 18:44
PANKAA2000új tag |
Siistra egyetértek!!
2012. október 31. 18:45
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Ééés a poén az, hogy igaza van. Amint észrevettem mostanában, a Directionerek a legidiótább rajongók. Mármint, köztük van a legtöbb hülye. Lehet azért, mert ők vannak legtöbben(?). Nem minden 1D rajongó az, úgyhogy ne kössetek bele a hozzászólásomba, kérlek, de sok közülük teljesen elvakult és dilis. Ezt azokra értem, akik a kedvencükkel kapcsolatban írt negatív vélemény miatt valakinek a halálát kívánják (például). Elfogadhatnák, hogy nincs mindenki pozitív véleménnyel a kedvencükről.
2 felhasználónak tetszik:
Hustler,
VampireBella
2012. október 31. 18:48
PANKAA2000új tag |
Ja és Kriszti 1D te mégcsak az adatlapom sem nézted emg és úgy hordtál le szóval nem értem mi jogon hordasz le engem!!!
2012. október 31. 18:54
PANKAA2000új tag |
sőt nem tíz évest írtam hanem tizenévest nem ugyanaz de h lefordítsam a te értelmi szintedre tini
2012. október 31. 18:55
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
A tinifiúkák rajongói a leghülyébbek és a legfanatikusabbak a világon, akár 1D, akár Bieber-imádók. Majd megőrülnek, közben az az öt brit gyerek csak röhög a markába Alex megjegyzésén is, meg a szánalmas libák rinyálásán.
2012. október 31. 18:58
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Mindenkinek joga van kimondani adott esetben leírni a véleményét. Ha a Directionerek öngyilkosságra bíztatják a All Time Low énekesét, akkor az énekesnek(!) joga van szintén ugyanezt kívánni a Directionereknek, nem a One Direction nevű bandának, hanem a rajongóinak. A One Direction nem szólhat bele abba, hogy a rajongói miket trendelnek, persze, megkérheti őket, hogy ne tegyék, és persze, kérhetNE elnézést az All Time Low-tól helyettük is, de nem kötelező neki, hisz a véleményével esetleg megsértette őket. De az, hogy a One Direction-t, vagy rajongóit, "kis szarosoknak, 10 éves picsáknak" - hogy csak pár címet említsek - és hasonlóknak nevezik azok, akik utálják a brit zenekart, ahhoz semmi joguk/jogotok. Mindenkinek van ízlése, és alanyi jogon a véleményét is kinyilváníthatja, de az, hogy egymást, különböző alpári kifejezésekkel illetnek, felesleges. Nem fogja senki megváltani a világot, csak azért, mert most leminősíti a One Directiont, itt egy magyar oldalon, és néha részt vesz olyan twitter-trendeléseken, amiken őket lehet ócsárolni. Nem azért védem azokat a rajongókat akik ilyeneket írtak, mert úgy gondolom jogos volt, hanem mert tisztában vagyok vele, hogy a One Directionnak rengetek 11-két éves rajongója van, akinek még rég a seggén kéne maradni anya szoknyája mellett, ahelyett, hogy fenyegetőzik, tudatlan, és mocskos, méltatlan szövegeket írogatna, mégsem tehetünk ellene semmit, mert ha beszólsz nekik, vagy csak próbálsz rajtuk változtatni, te leszel a rossz, és a végén majd a te halálodat kívánják.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. október 31. 18:59
PANKAA2000 : Csak úgy megkérdezem tudod milyen igazi rajongónak lenni mármint inkább megszállottnak olyankor ezek nem érdekelnek úgy érzed ezzel megvéded a kedvenced akkor is ha már túlzás de te úgy érzed jót csinálsz nem mondom ,hogy ez normális csak ismerem az érzést (nem nem küldtem üzeneteket senkinek ,hogy megöllek mert ezt mondtad)
2012. október 31. 19:09
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
OMG! Én is One Direction rajongó vagyok, igazi Directioner, de ez azért túlmegy minden határon! Tény, hogy nem így kellett volna hangot adnia a véleményének, de nem mondhatjuk senkinek, hogy ölje meg magát! Emberek, hová tettétek a józan eszeteket? Ezzel nemcsak magatokat, hanem a fiúkat is "leégetitek"! Olyanok vagytok, mint az óvodások! Egyszerűen nem hiszem el...
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. október 31. 19:11
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
rajongója vagyok a 1D-nek,de sosem jutna eszembe valaki halálát kívánni csak mert neki nem tetszik a fiúk zenéje, bár tény hogy fogalmazhatott volna kevésbé bunkón...
igzából nem tudom mit gondolnak az ilyen 'elvakult' rajongók...nem normális h 2 sor miatt már ilyen rosszindulatú üzenetekel kell bombázni...sztem nem ezen az 1 emberen fog múlni a banda sikere...de amúgy imádom h még itt is megy a vita...vicces látni h azt hiszitek ezzel bármivel is előrrébb (pl.egymás kioktatása,szapulása) juttok..
igzából nem tudom mit gondolnak az ilyen 'elvakult' rajongók...nem normális h 2 sor miatt már ilyen rosszindulatú üzenetekel kell bombázni...sztem nem ezen az 1 emberen fog múlni a banda sikere...de amúgy imádom h még itt is megy a vita...vicces látni h azt hiszitek ezzel bármivel is előrrébb (pl.egymás kioktatása,szapulása) juttok..
2012. október 31. 19:12
PANKAA2000: a hsz-edből nem az derült ki, hogy e mekkora directioner lennél.... (nem, én nem vagyok az)) a hsz-ed csak azt bizonyítja, hogy DIVATból hallgatod(ha hallgatod) a zenéjüket, s nem különösebben azért mert tehettségesnek tartod őket
2012. október 31. 19:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Lora-girl @ 2012.10.31. 19:09)
OMG! Én is One Direction rajongó vagyok, igazi Directioner, de ez azért túlmegy minden határon! Tény, hogy nem így kellett volna hangot adnia a véleményének, de nem mondhatjuk senkinek, hogy ölje meg magát! Emberek, hová tettétek a józan eszeteket? Ezzel nemcsak magatokat, hanem a fiúkat is "leégetitek"! Olyanok vagytok, mint az óvodások! Egyszerűen nem hiszem el...
Jó látni, hogy vannak még értelmes tinédzserek is...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.