Starity

Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 31. 18:15 #41
PANKAA2000
PANKAA2000
új tag

StátuszA zene beterít, Én adom az ütemet.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 81
Csatolások: 0
Azonosító: 173482
jó olvasni a megosztott véleményeket és látni h itt nem nagyon vannak bolond tizenéves directioner pics*k!!!!!!
2012. október 31. 18:20 #42
xo.Lona.xo
xo.Lona.xo

StátuszI hate all people.
Hozzászólás: 695
Csatolások: 348
Azonosító: 171167
Én szeretem a One Direction-t, és szerintem jók a számaik.
De egy ilyen üzenet miatt nem háborodtam fel annyira, hogy azt akarjam, hogy Alex öngyilkos legyen..vannak őrült rajongók..de nem mind az!
2012. október 31. 18:24 #43
Ancsucsu
Ancsucsu
visszatérő vendég

StátuszHeroes always get remembered, but you know legends never die...
Hozzászólás: 213
Csatolások: 1
Azonosító: 151918
Istenem. Ez már merő szánalom. Nem elvakult rajongás, hanem rosszindulat. Sőt! Mi az már, hogy azért, mert nem tetszik neki ugyanaz, egyből ölje meg magát?! Én is Directioner vagyok, de basszus, el nézek amellett, akinek nem tetszik a fiúk zenéje. Nem kívánom a föld alá, de legfőképpen nem írom neki, hogy haljon meg. És erre azt mondják, az az igazi rajongó, aki bármikor, bárkivel szemben megvédi a kedvencét?! Hát nem éppen. Ez undorító. omg.gif
4 felhasználónak tetszik: xo.Lona.xo, Lucky5, Hustler, VampireBella
2012. október 31. 18:31 #44
Kriszti 1D
Kriszti 1D
visszatérő vendég

StátuszHa legális lenne, akkor én a kaját venném feleségül. ~Niall~ ♥
Hozzászólás: 143
Azonosító: 169980
PANKA2000 biggrin.gif a kommenteden jót nevettem biggrin.gif
1.Directioner vagyok...nem 10éves,és nem vagyok picsa...
2.mi jogon mondasz le embereket,az nélkül,hogy ismernéd őket?
3.igen még én is beismerem,hogy vannak olyan rajongók akik NAGYON túlzásba viszik a dolgokat.
De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi
2012. október 31. 18:31 #45
- törölt felhasználó -    
nagyon kedvesek vagytok jönnek az egyre alpárib kifejezések emberek ti hol éltek ??? tisztelet a kivételnek heart.gif A cikkhez pedig: Szerintem az ATL-nek jobb zenéje van én jobban kedvelem őket de nem mondom ,hogy az 1D egy nem tudom milyen hallgathatatlan banda
2012. október 31. 18:34 #46
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1790
Azonosító: 17168
Egy napon nem említhető az All Time Low azzal a 5 kis szarossal, Alexék mindig is baromi jó dalokat, lemezeket dobtak piacra, állati jó minőségben, az a furcsa, hogy Alex egyáltalán belehallgat abba az foshalom 5 gyökér dalaiba.

All Time Low egy nagyon fasza banda!

Az 1d gané tátikák meg reméljük feloszlanak aztán nem hallunk róla többet, bár én csak hála a nevüket ismerem többet nem.
5 felhasználónak tetszik: Hustler, Kyra99, nines, VampireBella, FüMá
2012. október 31. 18:42 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kriszti 1D @ 2012.10.31. 18:31)
PANKA2000 biggrin.gif a kommenteden jót nevettem biggrin.gif 
1.Directioner vagyok...nem 10éves,és nem vagyok picsa...
2.mi jogon mondasz le embereket,az nélkül,hogy ismernéd őket?
3.igen még én is beismerem,hogy vannak olyan rajongók akik NAGYON túlzásba viszik a dolgokat.
De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi

A szólásszabadság pont arról szól, hogy retorzió nélkül, szabadon kimondhatod a véleményedet. Mégis milyen következményekkel kellett volna számolnia Alexnek?
4 felhasználónak tetszik: Hustler, VampireBella, rencsi95, Lucky5
2012. október 31. 18:43 #48
PANKAA2000
PANKAA2000
új tag

Kriszti 1D elárulom én is bírom a 1d-t és én nem az összes rajongóról beszéltem hanem csak az őrültebbekről wink.gif
2012. október 31. 18:44 #49
PANKAA2000
PANKAA2000
új tag

Siistra egyetértek!! smileeee.gif
2012. október 31. 18:45 #50
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3653
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Ééés a poén az, hogy igaza van. pardon.gif Amint észrevettem mostanában, a Directionerek a legidiótább rajongók. Mármint, köztük van a legtöbb hülye. Lehet azért, mert ők vannak legtöbben(?). Nem minden 1D rajongó az, úgyhogy ne kössetek bele a hozzászólásomba, kérlek, de sok közülük teljesen elvakult és dilis. Ezt azokra értem, akik a kedvencükkel kapcsolatban írt negatív vélemény miatt valakinek a halálát kívánják (például). Elfogadhatnák, hogy nincs mindenki pozitív véleménnyel a kedvencükről.
2 felhasználónak tetszik: Hustler, VampireBella
2012. október 31. 18:45 #51
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12521
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
"mondj igazat és betörik a fejed" pardon.gif
9 felhasználónak tetszik: Kyra99, Black Hearth2, Lucky5, Hustler, Beckie, nines, VampireBella, rencsi95, FüMá
2012. október 31. 18:48 #52
PANKAA2000
PANKAA2000
új tag

Ja és Kriszti 1D te mégcsak az adatlapom sem nézted emg és úgy hordtál le szóval nem értem mi jogon hordasz le engem!!!
2012. október 31. 18:54 #53
PANKAA2000
PANKAA2000
új tag

sőt nem tíz évest írtam hanem tizenévest nem ugyanaz de h lefordítsam a te értelmi szintedre tini
2012. október 31. 18:55 #54
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
A tinifiúkák rajongói a leghülyébbek és a legfanatikusabbak a világon, akár 1D, akár Bieber-imádók. Majd megőrülnek, közben az az öt brit gyerek csak röhög a markába Alex megjegyzésén is, meg a szánalmas libák rinyálásán.
3 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Hustler, VampireBella
2012. október 31. 18:58 #55
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Mindenkinek joga van kimondani adott esetben leírni a véleményét. Ha a Directionerek öngyilkosságra bíztatják a All Time Low énekesét, akkor az énekesnek(!) joga van szintén ugyanezt kívánni a Directionereknek, nem a One Direction nevű bandának, hanem a rajongóinak. A One Direction nem szólhat bele abba, hogy a rajongói miket trendelnek, persze, megkérheti őket, hogy ne tegyék, és persze, kérhetNE elnézést az All Time Low-tól helyettük is, de nem kötelező neki, hisz a véleményével esetleg megsértette őket. De az, hogy a One Direction-t, vagy rajongóit, "kis szarosoknak, 10 éves picsáknak" - hogy csak pár címet említsek - és hasonlóknak nevezik azok, akik utálják a brit zenekart, ahhoz semmi joguk/jogotok. Mindenkinek van ízlése, és alanyi jogon a véleményét is kinyilváníthatja, de az, hogy egymást, különböző alpári kifejezésekkel illetnek, felesleges. Nem fogja senki megváltani a világot, csak azért, mert most leminősíti a One Directiont, itt egy magyar oldalon, és néha részt vesz olyan twitter-trendeléseken, amiken őket lehet ócsárolni. Nem azért védem azokat a rajongókat akik ilyeneket írtak, mert úgy gondolom jogos volt, hanem mert tisztában vagyok vele, hogy a One Directionnak rengetek 11-két éves rajongója van, akinek még rég a seggén kéne maradni anya szoknyája mellett, ahelyett, hogy fenyegetőzik, tudatlan, és mocskos, méltatlan szövegeket írogatna, mégsem tehetünk ellene semmit, mert ha beszólsz nekik, vagy csak próbálsz rajtuk változtatni, te leszel a rossz, és a végén majd a te halálodat kívánják.
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. október 31. 18:59 #56
- törölt felhasználó -    
PANKAA2000 : Csak úgy megkérdezem tudod milyen igazi rajongónak lenni mármint inkább megszállottnak olyankor ezek nem érdekelnek úgy érzed ezzel megvéded a kedvenced akkor is ha már túlzás de te úgy érzed jót csinálsz nem mondom ,hogy ez normális csak ismerem az érzést (nem nem küldtem üzeneteket senkinek ,hogy megöllek mert ezt mondtad)
2012. október 31. 19:09 #57
Lora-girl
Lora-girl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Azonosító: 166423
OMG! Én is One Direction rajongó vagyok, igazi Directioner, de ez azért túlmegy minden határon! Tény, hogy nem így kellett volna hangot adnia a véleményének, de nem mondhatjuk senkinek, hogy ölje meg magát! Emberek, hová tettétek a józan eszeteket? Ezzel nemcsak magatokat, hanem a fiúkat is "leégetitek"! Olyanok vagytok, mint az óvodások! Egyszerűen nem hiszem el...
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. október 31. 19:11 #58
Ssszabina
Ssszabina
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 178255
rajongója vagyok a 1D-nek,de sosem jutna eszembe valaki halálát kívánni csak mert neki nem tetszik a fiúk zenéje, bár tény hogy fogalmazhatott volna kevésbé bunkón...
igzából nem tudom mit gondolnak az ilyen 'elvakult' rajongók...nem normális h 2 sor miatt már ilyen rosszindulatú üzenetekel kell bombázni...sztem nem ezen az 1 emberen fog múlni a banda sikere...de amúgy imádom h még itt is megy a vita...vicces látni h azt hiszitek ezzel bármivel is előrrébb (pl.egymás kioktatása,szapulása) juttok..biggrin.gif
2012. október 31. 19:12 #59
- törölt felhasználó -    
PANKAA2000: a hsz-edből nem az derült ki, hogy e mekkora directioner lennél.... (nem, én nem vagyok az)) a hsz-ed csak azt bizonyítja, hogy DIVATból hallgatod(ha hallgatod) a zenéjüket, s nem különösebben azért mert tehettségesnek tartod őket
2012. október 31. 19:14 #60
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Lora-girl @ 2012.10.31. 19:09)
OMG! Én is One Direction rajongó vagyok, igazi Directioner, de ez azért túlmegy minden határon! Tény, hogy nem így kellett volna hangot adnia a véleményének, de nem mondhatjuk senkinek, hogy ölje meg magát! Emberek, hová tettétek a józan eszeteket? Ezzel nemcsak magatokat, hanem a fiúkat is "leégetitek"! Olyanok vagytok, mint az óvodások! Egyszerűen nem hiszem el...

Jó látni, hogy vannak még értelmes tinédzserek is... beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Lucky5, Hustler
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!