Starity

Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 31. 19:16 #61
- törölt felhasználó -    
Akik azt mondják, hogy a Directionerek jól tették, hogy ilyeneket írtak Alexnek: KAPJATOK MÁR AZ AGYATOKHOZ! HOGY LEHETTEK ENNYIRE ALPÁRIAK ÉS ROSSZINDULATÚAK?! Az eszem megáll, komolyan mondom. omg.gif
Alex utána egyébként megírta, hogy nem a bandával, hanem a dallal volt baja. No meg hozzátette, hogy nem fogja befogni, mert véleményt nyilvánítani nem halálos bűn. rolleyes.gif
Egyébként még szerencse, hogy Alex talpraesett gyerek és egy pillanatig se vette komolyan a sok idióta hőbölgését. Sőt, még retweetelte is a sok szemét szöveget, amit neki írtak. smileeee.gif Persze a kis Directionerek meglepődtek, mikor mi, ATL rajongók megvédtük Alexet. De miért ne tettük volna? Nekünk pont annyit jelent Ő, mint nektek Harryke és társai. A különbség csak az, hogy Alex még tehetséges is. pardon.gif

rocknroller egyébként egyetértek. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Hustler, FüMá, VampireBella, Lucky5
2012. október 31. 19:20 #62
- törölt felhasználó -    
Ssszabina: Alex nem "bunkón fogalmazott", neki egyszerűen ilyen a stílusa. Mindenből poént csinál.

Egyébként meg jó látni, hogy azért vannak olyan Directionerek, akik normális gondolkodásúkat. Velük nincs bajom, csak ezekkel az elvakult majmokkal, akik ilyeneket tesznek.
5 felhasználónak tetszik: Hustler, FüMá, VampireBella, MadHatter, Lucky5
2012. október 31. 19:24 #63
Kriszti 1D
Kriszti 1D
visszatérő vendég

StátuszHa legális lenne, akkor én a kaját venném feleségül. ~Niall~ ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 169980
Idézet (PANKAA2000 @ 2012.10.31. 18:54)
sőt nem tíz évest írtam hanem tizenévest nem ugyanaz de h lefordítsam a te értelmi szintedre tini

Ezen már csak nevetek biggrin.gif thumbsup.gif
2012. október 31. 19:28 #64
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Ássák el magukat szégyenükben ezek a paraszt fanok.
5 felhasználónak tetszik: Hustler, FüMá, Black Hearth2, VampireBella, Lucky5
2012. október 31. 19:29 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kriszti 1D @ 2012.10.31. 18:31)

De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi

Justin Bieber zenéjét is van, hogy leszólta, a Belieberek mégse mondtak neki ilyeneket.
Azért van különbség fandom és fandom között. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Hustler, FüMá, VampireBella
2012. október 31. 19:42 #66
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Na, ezek a directionerek is észlények tudnak lenni, de komolyan.
2012. október 31. 19:47 #67
Kriszti 1D
Kriszti 1D
visszatérő vendég

StátuszHa legális lenne, akkor én a kaját venném feleségül. ~Niall~ ♥
Hozzászólás: 143
Azonosító: 169980
Mert én aztán tehetek is róla,hogy egyes fanok milyenek -.- én nem mondtam,hogy most jaj de okosak vagytok,hogy ilyet trendeltek...Az egyik elkezdi folytassa a másik,de miért,mert azt hiszik,hogy jaj de menők,hogy a halálba kivánják a másikat -.- De gondolom nem is a tini tacsap trendelte,mert azoknak már lehetne annyi eszük,hogy meg gondolják a dolgokat.Alex se annyira hülye,hogy nem gondolt bele,hogy támadni fogják a rajongók...Engem személy szerint hidegen hagy a fiúkhoz szóló negativ kommentár,mert nem szerethet őket mindenki biggrin.gif de ez is csak az én vélemyényem biggrin.gif valakinek durva véleménye van,ami saját magát minősiti,valaki meg elfogadja,hogy nem lehet mindenkit szeretni biggrin.gif
2012. október 31. 19:50 #68
fanni01
fanni01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 105
Azonosító: 186690
nem tudom nekem teccenek az 1D számai, de mindenkinek megvan a saját ízlése és most ő meg is mondta a véleményét,hogy nem tetszik neki ezért miért kellene megölnie magát? ez olyan hülyeség szerintem...
2012. október 31. 19:52 #69
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Kíváncsi lennék, vajon azok a libák, akik trendelték és akik a fenyegető üzeneteket küldözgették a srácnak, sírtak és sajnálkoztak Olivián és a másik lányon, akik öngyilkosok lettek, miután online zaklatták őket és hasonló üzeneteket kaptak?
4 felhasználónak tetszik: FüMá, Black Hearth2, VampireBella, Lucky5
2012. október 31. 20:05 #70
dzse
dzse

StátuszIf anyone tells you no, tell them “fuck you”. - Adam Lambert
Hozzászólás: 673
Csatolások: 246
Azonosító: 180852
Saját véleményét mondta csak el és mert hogy ő neki nem tetszik attól még nem kell rögtön megölni meg minden ... Nem mindenki ugyan azt szereti könyörgöm "-.-
1 felhasználónak tetszik: FüMá
2012. október 31. 20:09 #71
Cukormókus99
Cukormókus99
visszatérő vendég

StátuszSzia csak azt szeretném mondani hogy egy új oldalam lesz a nevem Doddy White
Hozzászólás: 141
Azonosító: 177617
Szerintem ez kétoldalú nem kellet volna ezt mondania és akkor neki se mondják ezt.
2012. október 31. 20:12 #72
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Még a Directionerök mondogatják, hogy nem szeretik, ha a kedvenceiket fikázzák, és tiszteletet akarnak. Hogy tiszteljem őket, ha az én imádott cukormázamnak a halálát kívánják?! Ráadásul egy ilyen dolog miatt! El sem bírják képzelni, sőt, bele sem gondolnak, hogy ez nekünk mennyire fáj, és mennyire rosszul esik. Szerintem pont Alex az, aki előtt nem kéne az öngyilkosságot emlegetni se, nem még ezt kívánni neki. Mélységesen felháborítanak ezek az éretlen, gonosz pisisek.

Idézet (Hayley.5 @ 2012.10.31. 17:05)
Már ne is haragudjon, jó hogy meg mondja a véleményét, de akkor se ilyen bunkón. A One Direction-höz tökéletesen illenek a fiatalos, könnyű és ahogy ő mondja 'hanyag' dallamok. Igen, ez az ő stílusuk, ha valami nem tetszik, akkor ez van.

Ha egyesek verhetik a nyálukat a számaikra, akkor az ellenkező vélemény kinyilvánítására miért nincs joga az embernek?
2012. október 31. 20:13 #73
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Énis szeretem a One Directiont, de néha gusztustalannak találok néhány 'rajongót'. Számomra ők egyáltalán nem rajongók. Mindenkinek megvan a saját véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani, hiába negatív, akkor is. Igazából nem értem, hogy lehetnek valakik ilyenek...ez azért már szerintem túl megy mindenen. Sajnos néhányan már baromi elvakultak..://
2012. október 31. 20:15 #74
- törölt felhasználó -    
legalább ő róla szálljatok már le! ez már szánalmas... minek kell b*sztatni? ez a véleménye! és ?! ... amúgy egyetértek vele. wink.gifmeghajolo.gif bolond.gif :grr:
2012. október 31. 20:16 #75
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Már azt csodálom, hogy az album meghallgatása után nem lett öngyilkos. rohog.gif
Viccen kívül viszont felháborítónak tartom az esetet.
2012. október 31. 20:16 #76
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Csak a véleményét fejezte ki. Ezért nem kell azt mondani neki, hogy ölje meg magát. Senkinek nem szabad azt mondani, hogy ölje meg magát...
2012. október 31. 20:34 #77
- törölt felhasználó -    
Most belehet fogni az énekes szidását és a halálra kivánását.. Ha ti lennétek a helyébe akkor nektek se esne jól.. A One Direction rajongok nem is tudják ki az az ALL TIME LOW és hogy mennyivel jobb zenét játszanak. Másrészt igen a testvére túladagolásban halt meg, és ha ezt valaki nem tudta akkor befoghatja mert Alex sokat szenvedett ennek a büntudatától, amit a sok interjúban is megemlitett számtalanszor... dry.gif

A cikkironak: Előbb egy kicsit jobban néz körül(nem off) de Alex testvére nem Daniel, hanem TOM Gaskarth és ezt onnan tudom hogy a T.E.G. tetoválásat rola készitette.. blush.gif Tanács:))
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, Hustler
2012. október 31. 20:38 #78
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Egyszerűen csak leírta a véleményét! Ha nem tetszik neki, akkor nem tetszik neki, kész! Én 1D fan vagyok, imádom őket, de valóban olyan sok elvakult rajongó van hogy az elképesztő! Hogy lehet valakinek azt mondani hogy ölje meg magát! Főleg így, hogy a testvére öngyilkosság miatt távozott az élők sorából! Szánalom? És az ilyenek rajongóknak nevezik magukat? Nem kérem szépen, ők fanatikusok, és őrültek, nem rajongók!
2012. október 31. 20:41 #79
- törölt felhasználó -    
A 1D rajongoinak a nagyrésze szerintem szánalmas és nem normális. Most mit kell felvenni ezt a pár mondatot?mindenkinek megvan a saját véleménye és ízlése..egyébkén directioner vagyok és nagyon zavar ha ez miatt az olvadozo tinipi**ák kategoriába sorolnak be!
2012. október 31. 20:47 #80
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Úristen! Nem normális emberek hada! Ezek soha nem tanulnak?! Hány embert kell még az öngyilkosságig szekálniuk, hogy felfogják, ezeknek a a dolgoknak igazi súlyuk van.
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!