Akik azt mondják, hogy a Directionerek jól tették, hogy ilyeneket írtak Alexnek: KAPJATOK MÁR AZ AGYATOKHOZ! HOGY LEHETTEK ENNYIRE ALPÁRIAK ÉS ROSSZINDULATÚAK?! Az eszem megáll, komolyan mondom.
Alex utána egyébként megírta, hogy nem a bandával, hanem a dallal volt baja. No meg hozzátette, hogy nem fogja befogni, mert véleményt nyilvánítani nem halálos bűn.
Egyébként még szerencse, hogy Alex talpraesett gyerek és egy pillanatig se vette komolyan a sok idióta hőbölgését. Sőt, még retweetelte is a sok szemét szöveget, amit neki írtak. Persze a kis Directionerek meglepődtek, mikor mi, ATL rajongók megvédtük Alexet. De miért ne tettük volna? Nekünk pont annyit jelent Ő, mint nektek Harryke és társai. A különbség csak az, hogy Alex még tehetséges is.
rocknroller egyébként egyetértek.
Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. október 31. 19:16
2012. október 31. 19:20
Ssszabina: Alex nem "bunkón fogalmazott", neki egyszerűen ilyen a stílusa. Mindenből poént csinál.
Egyébként meg jó látni, hogy azért vannak olyan Directionerek, akik normális gondolkodásúkat. Velük nincs bajom, csak ezekkel az elvakult majmokkal, akik ilyeneket tesznek.
Egyébként meg jó látni, hogy azért vannak olyan Directionerek, akik normális gondolkodásúkat. Velük nincs bajom, csak ezekkel az elvakult majmokkal, akik ilyeneket tesznek.
2012. október 31. 19:24
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Idézet (PANKAA2000 @ 2012.10.31. 18:54)
sőt nem tíz évest írtam hanem tizenévest nem ugyanaz de h lefordítsam a te értelmi szintedre tini
Ezen már csak nevetek
2012. október 31. 19:29
Idézet (Kriszti 1D @ 2012.10.31. 18:31)
De azért ez az Alex is magának keresi a bajt...igaz,hogy mindenkinek joga van kimondani/leirni a véleményét,de az számoljon a következményekkel is...Nem kötelező mindenkinek szeretnie az 1D-t,de azért mindenkiben meg kell lennie az emberiségnek,hogy nem mindjárt lemondani kell mindenkit...Ennyi
Justin Bieber zenéjét is van, hogy leszólta, a Belieberek mégse mondtak neki ilyeneket.
Azért van különbség fandom és fandom között.
2012. október 31. 19:42
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Na, ezek a directionerek is észlények tudnak lenni, de komolyan.
2012. október 31. 19:47
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Mert én aztán tehetek is róla,hogy egyes fanok milyenek -.- én nem mondtam,hogy most jaj de okosak vagytok,hogy ilyet trendeltek...Az egyik elkezdi folytassa a másik,de miért,mert azt hiszik,hogy jaj de menők,hogy a halálba kivánják a másikat -.- De gondolom nem is a tini tacsap trendelte,mert azoknak már lehetne annyi eszük,hogy meg gondolják a dolgokat.Alex se annyira hülye,hogy nem gondolt bele,hogy támadni fogják a rajongók...Engem személy szerint hidegen hagy a fiúkhoz szóló negativ kommentár,mert nem szerethet őket mindenki de ez is csak az én vélemyényem valakinek durva véleménye van,ami saját magát minősiti,valaki meg elfogadja,hogy nem lehet mindenkit szeretni
2012. október 31. 19:50
fanni01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 186690 offline |
nem tudom nekem teccenek az 1D számai, de mindenkinek megvan a saját ízlése és most ő meg is mondta a véleményét,hogy nem tetszik neki ezért miért kellene megölnie magát? ez olyan hülyeség szerintem...
2012. október 31. 19:52
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Kíváncsi lennék, vajon azok a libák, akik trendelték és akik a fenyegető üzeneteket küldözgették a srácnak, sírtak és sajnálkoztak Olivián és a másik lányon, akik öngyilkosok lettek, miután online zaklatták őket és hasonló üzeneteket kaptak?
2012. október 31. 20:05
dzse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 673 Csatolások: 246 Azonosító: 180852 offline |
Saját véleményét mondta csak el és mert hogy ő neki nem tetszik attól még nem kell rögtön megölni meg minden ... Nem mindenki ugyan azt szereti könyörgöm "-.-
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. október 31. 20:09
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
Szerintem ez kétoldalú nem kellet volna ezt mondania és akkor neki se mondják ezt.
2012. október 31. 20:12
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Még a Directionerök mondogatják, hogy nem szeretik, ha a kedvenceiket fikázzák, és tiszteletet akarnak. Hogy tiszteljem őket, ha az én imádott cukormázamnak a halálát kívánják?! Ráadásul egy ilyen dolog miatt! El sem bírják képzelni, sőt, bele sem gondolnak, hogy ez nekünk mennyire fáj, és mennyire rosszul esik. Szerintem pont Alex az, aki előtt nem kéne az öngyilkosságot emlegetni se, nem még ezt kívánni neki. Mélységesen felháborítanak ezek az éretlen, gonosz pisisek.
Ha egyesek verhetik a nyálukat a számaikra, akkor az ellenkező vélemény kinyilvánítására miért nincs joga az embernek?
Idézet (Hayley.5 @ 2012.10.31. 17:05)
Már ne is haragudjon, jó hogy meg mondja a véleményét, de akkor se ilyen bunkón. A One Direction-höz tökéletesen illenek a fiatalos, könnyű és ahogy ő mondja 'hanyag' dallamok. Igen, ez az ő stílusuk, ha valami nem tetszik, akkor ez van.
Ha egyesek verhetik a nyálukat a számaikra, akkor az ellenkező vélemény kinyilvánítására miért nincs joga az embernek?
2012. október 31. 20:13
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Énis szeretem a One Directiont, de néha gusztustalannak találok néhány 'rajongót'. Számomra ők egyáltalán nem rajongók. Mindenkinek megvan a saját véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani, hiába negatív, akkor is. Igazából nem értem, hogy lehetnek valakik ilyenek...ez azért már szerintem túl megy mindenen. Sajnos néhányan már baromi elvakultak..://
2012. október 31. 20:15
legalább ő róla szálljatok már le! ez már szánalmas... minek kell b*sztatni? ez a véleménye! és ?! ... amúgy egyetértek vele. :grr:
2012. október 31. 20:16
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Csak a véleményét fejezte ki. Ezért nem kell azt mondani neki, hogy ölje meg magát. Senkinek nem szabad azt mondani, hogy ölje meg magát...
2012. október 31. 20:34
Most belehet fogni az énekes szidását és a halálra kivánását.. Ha ti lennétek a helyébe akkor nektek se esne jól.. A One Direction rajongok nem is tudják ki az az ALL TIME LOW és hogy mennyivel jobb zenét játszanak. Másrészt igen a testvére túladagolásban halt meg, és ha ezt valaki nem tudta akkor befoghatja mert Alex sokat szenvedett ennek a büntudatától, amit a sok interjúban is megemlitett számtalanszor...
A cikkironak: Előbb egy kicsit jobban néz körül(nem off) de Alex testvére nem Daniel, hanem TOM Gaskarth és ezt onnan tudom hogy a T.E.G. tetoválásat rola készitette.. Tanács:))
A cikkironak: Előbb egy kicsit jobban néz körül(nem off) de Alex testvére nem Daniel, hanem TOM Gaskarth és ezt onnan tudom hogy a T.E.G. tetoválásat rola készitette.. Tanács:))
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Hustler
2012. október 31. 20:38
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Egyszerűen csak leírta a véleményét! Ha nem tetszik neki, akkor nem tetszik neki, kész! Én 1D fan vagyok, imádom őket, de valóban olyan sok elvakult rajongó van hogy az elképesztő! Hogy lehet valakinek azt mondani hogy ölje meg magát! Főleg így, hogy a testvére öngyilkosság miatt távozott az élők sorából! Szánalom? És az ilyenek rajongóknak nevezik magukat? Nem kérem szépen, ők fanatikusok, és őrültek, nem rajongók!
2012. október 31. 20:41
A 1D rajongoinak a nagyrésze szerintem szánalmas és nem normális. Most mit kell felvenni ezt a pár mondatot?mindenkinek megvan a saját véleménye és ízlése..egyébkén directioner vagyok és nagyon zavar ha ez miatt az olvadozo tinipi**ák kategoriába sorolnak be!
2012. október 31. 20:47
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Úristen! Nem normális emberek hada! Ezek soha nem tanulnak?! Hány embert kell még az öngyilkosságig szekálniuk, hogy felfogják, ezeknek a a dolgoknak igazi súlyuk van.
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.