A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 09:46
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline |
Nem ismerik a tiszteletet... Undorító, hogy mit megengednek maguknak egyes elvakult rajongók. Nem kívánom a halálukat, de nagyon remélem, hogy rohadtul megbűnhődnek. Ennek az embernek családja volt! Kislánya, felesége!
8 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Darkness,
Alison Lerman,
AlízGirl.,
Beyla,
An_d_a,
AngelFace,
Lucky5
2012. november 03. 09:46
Tutam hogy az One Directionban csak nyácsorgató idióta buzik vannak de...ez már sok és tényleg mit képzelnek magukról????? Dögölne meg mind világszerte rengeteg helyen pezsgöt bontanának hogy nem kell többet a buzi nyávogásukat hallgatni !!!!
2012. november 03. 09:48
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én is Directioner vagyok, de ilyet soha nem mondanék senkire.
2012. november 03. 09:49
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Hogy lehet ilyen hülyeségeket mondani vagy írni?? Hány évesek ezek a One Direction fanok? Azt hinné az ember hogy a tizenéves korosztálynak már van annyi esze hogy fel tudja mérni ésszel hogy mit is mondanak valójában. Mindenki aki nem bírja a vándájreksönt forduljon fel vagy menjen Dunának? Annyira rühellem már ezt az öt díszfiúcskát hogy az nem igaz... még ha olyan tehetségesek lennének akkor azt mondanám hogy megértem a felhajtást körülöttük, de NEM! A rajongóiknak meg fel kéne már nőniük...
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
a popzene igenis tömegzene, már a nevében is benne van de ezzel nincs is igazán baj, amíg igényes keretek között művelik. ahogyan a rajongást is. viszont egyes emberekre, mint például a cikkben említett rajongókra ráférne egy alapos lecke, hogy megtanulják, mi a tisztelet és az együttérzés, és hogy nem rúgunk bele a már földön fekvőbe.
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Darkness,
AlízGirl.,
Beyla,
An_d_a,
dreamscometrue,
Black Hearth2,
AngelFace
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Ez már nagyon sok. Vissza vehetnének magukból! Nem veszik észre hogy kiket szeretnek? Most én is írhatnék jó pár dolgot az 1D-ről....
2012. november 03. 09:51
Valójában a fiúk erről nem tehetnek,+ nem minden "directioner" ennyire alulművelt bunkó,ez nem egy az egyben a directionerek hibája,hanem a közűlük való azon csoporté akinek az IQ-ja a nullát veri
2012. november 03. 09:51
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
nobuko te ne gyere nyávó buzikkal mert nem azok és az ilyen gerinctelen embereket akik ok nélkül ilyeneket mondanak valakire az szánalmas !!!azért hivod őket buzinak mert sok lány szereti ezért buzizzák justin biebert is .A nyávogást meg nem értem ,tisztids ki a füledet aztán halgasd meg az One Direction számot ...és ne magadbol induljki mert nem mindenki olyan mint te! -.-
2012. november 03. 09:52
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (nobuko @ 2012.11.03. 09:46)
Tutam hogy az One Directionban csak nyácsorgató ** **k vannak de...ez már sok és tényleg mit képzelnek magukról?? **ne meg mind világszerte rengeteg helyen pezsgöt bontanának hogy nem kell többet a ** nyávogásukat hallgatni !!
Már ne haragudj, de most éppen olyan vagy, mint a cikkben szereplő ostoba One Direction rajongók.
Ikább fognák be a pofájukat a kis buzik!!! De végülis eléggé sok hülye van és sajna ez ellen nincs oltás komolyan ha a hülyeség fájna már egy se élne!!!!!!
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline |
Én directioner vagyok és nem kivántam Mitch halálát.Osztálytársaim imádtak és ébn nem ellenkeztem vele nekem is halgatnom kellet és szeretem.A One Directiont is szval nem értem mért vannak felháborodva a többiek.NEM KELLET VOLNA MEGHALNIA!
2012. november 03. 09:53
Na hát már nem azért, de visszavehetnének magukból. Én is jól le tudnám ám írni a 1D-t. Meg h. egy előadó nem kedvel egy másik előadót vagy bandát attól még nem kell közfelháborodást okozni. Amúgy meg ezek se tudják az emo pontos jelentését csak hozzávágnak minden hülyeséget szegény fickóhoz. Azért álljunk már meg. Van egy bizonyos határ :/
2012. november 03. 09:54
Idézet (OneDirection1DLove @ 2012.11.03. 09:51)
nobuko te ne gyere nyávó bzikkal mert nem azok és az ilyen gerinctelen embereket akik ok nélkül ilyeneket mondanak valakire az szánalmas !!!azért hivod őket bzinak mert sok lány szereti ezért bzizzák justin biebert is .A nyávogást meg nem értem ,tisztids ki a füledet aztán halgasd meg az One Direction számot ...és ne magadbol induljki mert nem mindenki olyan mint te! -.-
Én megértem hogy véded a fiúkat, mert a kedvenceid, én is ezt szoktam tenni az én pankrátorjaimmal, de ezzel semmire nem mész, inkább csak olyan leszel mint a cikkben szereplő rajongók. Nem lehet mást meggyőzni ha valakit nem szeret, és teljesen felesleges is
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Darkness,
Alison Lerman,
AlízGirl.,
An_d_a,
Black Hearth2,
Lucky5
2012. november 03. 09:54
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
én ha kell mindenkit koosztok nem műfiuk és igen is van tehetségük és hanguk is mert tudod nem jut be valaki ugy az x faktor döntőjébe hogy nincs hangja .és ezt profi emberek mondják meg nekik nem olyanok mint ti hogy hát ezek helyesek ezért nem lehet jó...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni