A Twitter-botrány után most megint közfelháborodást okoztak a brit fiúbanda rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 09:30
2012. november 03. 09:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ez már mindennek a teteje! Micsoda ostoba, szívtelen libák! Most komolyan... ebben mi az élvezet egyeseknek? Jó lenne már, ha a One Direction végre rendet tenne az elmebeteg rajongóik között. És itt most nem minden rajongójukról beszélek - tisztelet a normális lányoknak, akiknek nem borult el az elméjük - hanem ezekről az elvetemültekről.
29 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
JBT1,
Darkness,
Kathy122,
MadHatter,
Pöttömke,
Misao,
Alison Lerman,
rencsi95,
ophely88,
AlízGirl.,
Beyla,
Bettyke94,
Alishon.,
An_d_a,
dóóra,
Hustler,
Black Hearth2,
cicusmicus8,
nyúl fing,
Laura_hehe_1D,
Lucky5,
bibicsibi,
AngelFace,
Luckie,
Vegas,
Szandiiii,
SsciorLuv,
Szandi0820
2012. november 03. 09:33
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez már több a soknál. Sokkal több.
10 felhasználónak tetszik:
JBT1,
Darkness,
Pöttömke,
AlízGirl.,
An_d_a,
cicusmicus8,
bibicsibi,
Luckie,
Lucky5,
Csillámpóni_
2012. november 03. 09:34
Hát ez szomorú. Én is Directioner vagyok, de ilyet soha nem mondanék senkire. Léteznek még ilyen primitív emberek... -.- De a fiúknak szerintem semmi közük az ügyhöz, akár Directionerek ócsároltak, akár nem. Embertől függ, hogy ki mond mit, ki bánja meg, és hogy mit csinál.
2012. november 03. 09:35
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
húúú vannak olyan Directionerek itt égetik az One Directiont ez már a második eset .Amugy ne az 1D-t hibáztassák és a facebookjára irogassanak mert ők erről nem tehetnek ! ez a Directioner-ek hibája miatta ég a fiuk pofája
2012. november 03. 09:36
|
|
Bius40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 387 Csatolások: 0 Azonosító: 154430 offline
|
Én Directioner vagyok és soha nem kívánnám egy sztárnak sem a halálát.Sőt én nagyon is szerettem Mich Lucker-t.Rendkívül kedves ember volt és nagyon szerette a rajongóit.Azok a Directionerek akik azt állítják,hogy megérdemelte a halált nincs szívük.Szerintem semmit sem tudnak Mich-ről.Ez már tényleg mindennek a teteje.!
2012. november 03. 09:37
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Directioner vagyok, de annyira nem vagyok hülye, hogy szidjak egy balesetben elhunyt embert. én kérek elnézést azoknak a bizonyos rajongóknak a nevében!! sőt én még sajnáltam is Mitch Lucker-t, pedig azt sem tudtam, hogy ki ő! Ez tényleg több a soknál
2012. november 03. 09:38
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
ennek az lesz a vége hogy vége lesz és akkor jön a viág vége az összes fannak(tisztelet a kivételnek) és ott fognak hisztizni.
2012. november 03. 09:39
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
Most miért is?
Jaa, igen! Megvan! Mert ez az ember művész volt, azok a fiúk (?) pedig csak tömegzenét játszanak.
Igen. Ezért.
A rajongók meg ülhetnének nyugodtan a hátsójukon, és kifejezhetnék másképp is azt, hogy ők ezt a tömegzenét hallgatják.
(már ha ez zenének nevezhető)
Jaa, igen! Megvan! Mert ez az ember művész volt, azok a fiúk (?) pedig csak tömegzenét játszanak.
Igen. Ezért.
A rajongók meg ülhetnének nyugodtan a hátsójukon, és kifejezhetnék másképp is azt, hogy ők ezt a tömegzenét hallgatják.
(már ha ez zenének nevezhető)
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
nem tudom egyes emberek süllyedhetnek-e ennél lejjebb... ezeknek a hülye libáknak kéne pár jó atyai pofon, és akkor a helyére billene az apró kis agyuk abba a bugyuta fejükben. szégyen!
szegény Mitch
szegény Mitch
10 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Hannuusshh,
Alison Lerman,
AlízGirl.,
An_d_a,
Beyla,
Black Hearth2,
bibicsibi,
AngelFace,
Lucky5
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
ez durva .__. mi az hogy megérdemelte? úristen, ilyen ostoba idióta directioner-eket.. illetve, directioner-nek sem lehet őket hívni, diliházba kéne záratni az összeset!! van egy bizonyos határ, amit ezek az őrültek nagyon is túlléptek. a rajongásnak is van határa, ezek a barmok meg átgázolnak minden ember lelkén.. ez esetben OK NÉLKÜL. mert Mitch Lucker semmit nem mondott az 1d-ről, se jót se rosszat. nagyon sajnálom, h emiatt a one direction tagok kell szégyenkezzenek! undorító.
2012. november 03. 09:40
Mit meg engednek maguknak a kis taknyosok
2012. november 03. 09:40
|
|
meg azt sem értem hogy ha valaki metál bandába játszik attól még miért vagtosná az erét és miért lenne öngyilkos...ez csak egy baleset volt nem önygyilkosság -.-
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 03. 09:41
Nincs bajom a normális Directionerekkel, vannak itt is sokan, de az ilyen elmebetegeket bezáratnám... Metálzenész, és? Attól még emo? Persze külsőről könnyű ítélni... Tudatlan parasztok.
2012. november 03. 09:45
|
|
amy72 figyu az One Direction nem tömeg zene !! meg az a kifejezés hogy fiuk -.- ŐK az egyik leghiresebb banda manapság ugyhogy akárhogy is nem szereted akkor sem kell ennyire lenézni .és a pop zene nem tömegzene .ÉS igen az One direction zenáneje zenének mondható mert az is szóval én ilyet azért nem mondanék
1 felhasználónak tetszik:
mrs.Chocarro
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.