A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 11:08
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline |
én úgy vagyok ezzel, h ezek már nem is 1D rajongók, hanem betegek egy "kicsit" , én is nagyon szeretem a one directiont, de eszem ágában sincs ilyeneket csinálni, mindenkinek megvan a véleménye !! és tényleg nem szabad egy ember halálát kívánni mert ez undorító!
2012. november 03. 11:10
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline |
Nagyon nagy g*ciség ilyeneket mondani senki sem érdemli meg a halált :/6
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline |
Szerintem a cikknek semmi köze a One Direectionhoz, mivel az elvetemül rajongók, azok... azok elvetemült rajongók Nagyon sajnálom Mitch halálát, tehetséges ember volt
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (Zsófii_ka @ 2012.11.03. 11:08)
én úgy vagyok ezzel, h ezek már nem is 1D rajongók, hanem betegek egy "kicsit" , én is nagyon szeretem a one directiont, de eszem ágában sincs ilyeneket csinálni, mindenkinek megvan a véleménye !! és tényleg nem szabad egy ember halálát kívánni mert ez undorító!
egyetértek
2012. november 03. 11:11
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én az ilyen embereket gyűlölöm és megvettem, mi alapján mondják azt, hogy megérdemelte a halált? Senki se érdemli meg a halált, főleg fiatalon nem.
Látszik, hogy a directionerek nagy része nem ép elméjű, ezért megmagyarázható ok, hogy miért is rajonganak az 1D-ért ennyire.
Persze ha az 1D-ből halna meg valaki itt sírnának, depresszióba esnének a kis tinik, na akkor megtapasztalnák, hogy milyen érzés elveszíteni egy embert. Mert máshogy, hogy tudná egy kis tini felfogni a halál szót. A halál azt jelenti, hogy soha de soha többé nem találkozol az illetővel, sose fogod látni őt, nem tudsz vele egy szót váltani vele. Ez borzalmas és ezek bele se gondoltak, hogy milyen All time Low rajongóinak, csak gondoljanak bele, hogy milyen lenen, ha a kedvencükkel fordulna elő. Biztos nem repesnének az örömtől.
Látszik, hogy a directionerek nagy része nem ép elméjű, ezért megmagyarázható ok, hogy miért is rajonganak az 1D-ért ennyire.
Persze ha az 1D-ből halna meg valaki itt sírnának, depresszióba esnének a kis tinik, na akkor megtapasztalnák, hogy milyen érzés elveszíteni egy embert. Mert máshogy, hogy tudná egy kis tini felfogni a halál szót. A halál azt jelenti, hogy soha de soha többé nem találkozol az illetővel, sose fogod látni őt, nem tudsz vele egy szót váltani vele. Ez borzalmas és ezek bele se gondoltak, hogy milyen All time Low rajongóinak, csak gondoljanak bele, hogy milyen lenen, ha a kedvencükkel fordulna elő. Biztos nem repesnének az örömtől.
2012. november 03. 11:15
Ja a directionerek :/ de nem mindegy hogy milyen directioner az ember !!
2012. november 03. 11:16
Idézet (Misao @ 2012.11.03. 10:39)
Árulja már nekem valaki,ez az öt meleg fiúcska...
Na, itt meg is akadtam, mert megint bele kellett keverni a homofóbiát. Azt azért hadd jegyezzem mér meg, hogy a "meleg" meg a "b*zi" azok nem a "sz*r" szinonimái, oké? Ha szerinted nem jó valami, akkor rengeteg másféle jelzővel is ki lehet azt fejezni, nem kell ebbe a homoszexualitást belekeverni, mert semmi köze hozzá. Az meg már megint más kérdés hogy a jó zene is relatív fogalom. Szerintem teljesen felesleges azon vitatkozni, hogy a One Direction ilyen meg olyan szar, mert senki nem egyforma, nem szeretheti mindenki ugyanazt a zenét. Itt nem ezen van a hangsúly, hanem a rajongók botrányos viselkedésén, és hogy mit lehetne kezdeni azért hogy ilyesmi ne forduljon elő többet.
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Jolie_77,
Alison Lerman,
AlízGirl.,
Blade Dancer,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lucky5
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (kurama91 @ 2012.11.03. 11:04)
Íme egy újabb bizonyíték, egyesek mekkora bunkók. Ilyet mondani, hogy valaki megérdemli a halált. A bűnözők esetében oké, de zenészeknél. Akárcsak Amanda Todd esete, hogy biztatták, legközelebb ügyesebb legyen. Szánalom, hova fajul ez a világ.
Oké, én nem ismertem Mitch Luckert, sose hallottam a nevét se, de ez azért bunkóság, amit kijelentettek az One Direction fiúk.
Oké, én nem ismertem Mitch Luckert, sose hallottam a nevét se, de ez azért bunkóság, amit kijelentettek az One Direction fiúk.
Nem a 1D tagjai mondták ezt, hanem a brit rajongóik.
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
ez nem igaz! sirectioner vagyok és nem gondolom azt, hogy megérdemelte a halált! Azért, mert pár hülye idióta iy gondolja, nem kéne ezt hinni minden directioner-ről!
2012. november 03. 11:18
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline |
Mileyfanbogi es a tobiek, elobb olvassatok es utana kommentaljatok. Engem ngyon hidgen hagy ez az 1d orulet addig, amig az en kedvenceimet nem ocsaroljak a fanok/tagok.
2012. november 03. 11:19
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline |
Hamis! Tuti!!!! Ha 1-2 directioner ezt hiszi azért nem kell minket is a többi directionert belevonni!
2012. november 03. 11:20
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline |
Azok a Directionerek, akik ezt művelik, hadd ne mondják magukat Directionernek. Jómagam is az vagyok, de ez több a soknál. Néha megcsapkodnám az ilyeneket, komolyan. Parasztok.
2012. november 03. 11:21
ilus1996 nagyon egyetértek !
ezek az emberek hogy is lettek híresek? mert hogy oké,nagyon "cuksik" a 12 éves kislányok szerint...de tehetség?! hát az énekhang az nincs az biztos... és más ember halálát kívánni?
ezek az emberek hogy is lettek híresek? mert hogy oké,nagyon "cuksik" a 12 éves kislányok szerint...de tehetség?! hát az énekhang az nincs az biztos... és más ember halálát kívánni?
2012. november 03. 11:22
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
a cím már eleve megtévesztő, hiszen a directionerek általánosítás, így akár az összes fanra lehetne értelmezni, de az meg közel sem igaz. milliók közül ezt mondják pár ezren és rögtön egy új sztorit lehet csinálni az egészből, ami miatt akik nem szeretik a fiúkat még inkább utálni fogják őket.
lehet, hogy egyesek számára ez felfoghatatlan, de vannak olyan rajongók is akik nem utálkoznak más előadók felett és tiszteletben tartják azt, ha valaki nem szereti a One Directiont. nyilván nekik a tinilányok a célközönségei, nem mindenkinek nyerik el a tetszésüket. személy szerint én eddig egyetlen ilyen kis tinifiúcskát sem szerettem, őket mégis. szerintem emiatt pedig nem kellene beskatulyázni, mert meglepő módon Nirvana is akad a telefonomon.
a lényeg az, hogy a rajongók egy része normális, csak nem rájuk fekszik a hangsúly.
lehet, hogy egyesek számára ez felfoghatatlan, de vannak olyan rajongók is akik nem utálkoznak más előadók felett és tiszteletben tartják azt, ha valaki nem szereti a One Directiont. nyilván nekik a tinilányok a célközönségei, nem mindenkinek nyerik el a tetszésüket. személy szerint én eddig egyetlen ilyen kis tinifiúcskát sem szerettem, őket mégis. szerintem emiatt pedig nem kellene beskatulyázni, mert meglepő módon Nirvana is akad a telefonomon.
a lényeg az, hogy a rajongók egy része normális, csak nem rájuk fekszik a hangsúly.
2012. november 03. 11:22
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Zsófii_ka :látom nem csak én vagyok így ezzel,ők akik ilyeneket csinálnak már nem is rajongók....Nem értem mire jó ez nekik.. de ez undorító,szánalmas,bunkók. már elnézést,de aki ilyet mond az nemnormális! Hova fajul a világ istenem...?!
2012. november 03. 11:24
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Ketherina @ 2012.11.03. 11:10)
Szerintem a cikknek semmi köze a One Direectionhoz, mivel az elvetemül rajongók, azok... azok elvetemült rajongók Nagyon sajnálom Mitch halálát, tehetséges ember volt
Nos, már sokan cáfolták, de mostmár amúgy énis rájöttem, hogy de, igenis van közük ehhez! Hihetetlen, hogy mennyire kihasználják azt, hogy tizenéves rajongóik mennyire manipulálhatóak. Tényleg egyfajta agymosáson vesznek részt és szerintem helytelen erkölcsi értékeket ültetnek az ember fejébe. Nézz meg például egy Coldplay rajongót. Tegyük fel, hogy valamelyik együttes, vagy valaki ugyanígy nemtetszését fejezi ki az egyik munkájuk iránt. A rajongók 99%a nem fog tüntetni és máglyán elégetni a személyt egy ilyen kritika miatt. Csak szépen mosolyognak, hallgatják tovább a kis kedvenc muzsikájukat, estleg egy kultúrált érett gondolkodásra valló kommentet fűznek még hozzá itt a fórumon, de ennyi.
Mintha, egy kis hadsereget készítene a 1D és itt már nem is igazán a zene a lényeg.
7 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Jolie_77,
hana001,
AlízGirl.,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lucky5
2012. november 03. 11:25
Azért ne általánosítsunk... mert Directioner és Directioner között is van különbség... Vannak az őrültek, mint azok akik ilyeneket írogatnak és vannak a normális rajongók akik meg csak szimplán imádják őket és eszükben sincs másik ember halálát kívánni...
2012. november 03. 11:25
Idézet (Directioner-1Dfan @ 2012.11.03. 11:19)
Hamis! Tuti!! Ha 1-2 directioner ezt hiszi azért nem kell minket is a többi directionert belevonni!
Kicsit nézzél már utána a dolgoknak, mielőtt ilyeneket írsz. Csak told föl a pofidat Twitterre, Facebook-ra vagy Tumblr-re, ettől zeng az egész internet. És természetesen nem arról van szó hogy egytől egyig az összes Directioner ezt állította, itt a hozzászólások között is találsz erre ellenpéldát, de az a jónéhány ember aki ezt az egészet elindította most teljesen lejáratta a bandát és a rajongótábort is.
11 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Jolie_77,
Johinna,
MadHatter,
justcreatesomething,
Alison Lerman,
hana001,
AlízGirl.,
An_d_a,
Black Hearth2,
Lucky5