Lady Gaga: „Adele nagyobb nálam”
2012. november 06. 15:56
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline |
Minden kedves tudatlan embernek felhívnám a figyelmét arra, hogy Lady Gaga csak annyit mondott, hogy Adele nagyobb nála. nem sértette vérig. SŐt utána még dícsérte is!!! nem kell mindent félre érteni mindig meg hisztizni
2012. november 06. 18:24
Abban igaza van Gagának, de azért Adele már előbb is egy kicsit "testesebb" volt mint Gaga..
2012. november 06. 18:59
Ne irigykedj, Gaga, Adele mindig is lekörözött. Ez van. Viseld el!
2012. november 06. 19:52
Gaga5000 : mert Adelet nem érdeklik a piszkálások
2012. november 06. 22:39
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline |
Na akkor beszállok én is a vitába kezdjük ott kedves RainbowRawrr , a két énekes hangja között ég és föld a különbség Adele javára ha már kérdőre vonod Adele hangját lássuk is csak akkor ,h miért is olyan népszerű Gaga hát nem a hangja miatt az is biztos ,hanem azért mert egy egyedi stílusa van és mert egy elég megosztó személyiség mondom úgy ezt a véleményt ,h semmi gondom sincs Gaga kisasszonnyal .
2012. november 07. 15:00
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
Adelet szeretem, de Gaga már egy ideje kiverte nálam a biztosítékot
2012. november 07. 17:19
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Nem tudom, ez mióta számított piszkálásnak. GaGána k és Adele-nak egyformán jó hangja van, mindkettőjük sokra vitte már. Adele igaz, hogy molett, de az arca olyannyira szép, hogy teljesen elnyomja az alakját. GaGa nem szép, mégis egyes fotókon annak tűnik, vagy talán az érdekessége, ami széppé teszi őt. De mit változtat a külső a hangjukon?!
2012. november 07. 19:45
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nah Gaga égeti ám Adelet ám... húúhaa kínos...
2012. november 07. 19:45
Dorakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 173056 offline |
Szerintem Adele-nek jól néz ki az alakjával, mert úgy ismertük meg, és ő elfogadja magát. De Gaga a kis dresszeiben ahogy táncikált, az nem nézne ki jól most ilyen súlyos kilókkal! :/ Amúgy meg Gaga mindenkinek azt mondja, hogy fogadja el önmagát, de ő egy hónapja kb. csak azt hallani hogy mennyire meghízott, meg ez miért bűn, meg ilyenek, de ha elfogadná magát, akkor nem foglalkozna ezekkel. :/
2012. november 07. 19:56
Mi ez a hülyeség??
Gagának csak az a baja hogy most nem ő van a figyelem középpontjában!!
Ennek a nőnek csak annyi baja van hogy Adele jobban énekel nála anélkül hogy egy mellmutogatós p*csa lenne...
Adele sokkal jobb annál mint hogy egy olyan "mindenkinnt"
nő legyen...
LOVE ADELE!!
NEM TUDOM HOGY GAGA HOGY JUTOTT IDÁIG...
Gagának csak az a baja hogy most nem ő van a figyelem középpontjában!!
Ennek a nőnek csak annyi baja van hogy Adele jobban énekel nála anélkül hogy egy mellmutogatós p*csa lenne...
Adele sokkal jobb annál mint hogy egy olyan "mindenkinnt"
nő legyen...
LOVE ADELE!!
NEM TUDOM HOGY GAGA HOGY JUTOTT IDÁIG...
2012. november 07. 20:16
Hát öö.. én eddig azt hittem Gaga magabiztos, legalábbis azt láttam... de ez a vallomása kicsit meglepett. Na mindegy, igaza van abban hogy Adele csodálatos
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.