Immár hivatalossá vált, hogy kik fognak részt venni az év legdrágább és legszexisebb divatbemutatóján! Todd Thomas, a VS Casting direktora nyilvánosságra hozta a szereplő modellek kilétét... Íme!
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria's Secret Fashion Show 2012 – Megvannak a modellek!
2012. november 05. 16:20
Kíváncsi vagyok a showra, mindig nagyon látványos.
2012. november 05. 16:22
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Barbi bent van a showban. "#VSfahionshow fitting: done✔ Amazing outfitt : done ✔ showtime: soon! i am so excited" - legalábbis ez igencsak arról árulkodik. Örülök neki, tényleg megérdemli, hogy ott legyen.
Chanel most akkor nem is lesz ott? Ne idegesítsetek már.
Adrianának pedig nagyon-nagyon örülök, mert mint azt már említette, nélküle a VS nulla.
Adrianának pedig nagyon-nagyon örülök, mert mint azt már említette, nélküle a VS nulla.
2012. november 05. 16:26
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Palvin Barbi is ott lesz? Örülnék neki:D
2012. november 05. 16:28
én anne Vyalitsynának örültem volna :/ tudom hogy őt szinte legtöbben utáljátok,de én szerettem őt az angyalok között,de behatinak és candice-nak nagyon örülök
2012. november 05. 16:37
Idézet (Lady Suzy @ 2012.11.05. 16:22)
Barbi bent van a showban. "#VSfahionshow fitting: done✔ Amazing outfitt : done ✔ showtime: soon! i am so excited" - legalábbis ez igencsak arról árulkodik. Örülök neki, tényleg megérdemli, hogy ott legyen.
Barbi bent van? Te jó ég!Ennek hihetetlenül örülök és feldobta a napomat ,bár már este van ,de mindegy.
Adrianának pedig én is nagyon örülök és Chanelt pedig sajnálom ,tényleg szép lá ny.
2012. november 05. 16:40
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
HŰŰŰŰ nekem ez nem nagyon tetszik van aki szép de a jobb oldali 2 hát az...
2012. november 05. 16:44
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sara Sampaio nem lesz ott, hazautazott Portugáliába. Jessica Clarke pedig hivatalos tumblr oldalán jelentette be a hírt, hogy idén nem lesz ott. Lily Donaldsonnak kimondhatatlanul örülök. Már csak azt remélem, hogy CONSTANCE JABLONSKI is ott lesz! Még szerintem érkezik pár név. Lassan csöpögtetik az infókat.
Barbaráról meg annyit, hogy örülök, hogy három év után lesz Magyar lány a VSFS-n, DE Enikőnek jobban örültem volna..
Barbaráról meg annyit, hogy örülök, hogy három év után lesz Magyar lány a VSFS-n, DE Enikőnek jobban örültem volna..
2012. november 05. 16:46
Hiányolom Lais Ribeiro-t. Azt hittem, reménykedtem.
2012. november 05. 16:53
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
Örülök hogy az összes angyal benne lesz a showban. Szerintem az a döntést hogy Chanel-től elvették a szárnyait elhamarkodott volt. Előfordult már olyan hogy Pink "osztályon" szinte csak ő modellkedett. Szóval ez nem a legjobb hír számomra, de az hogy Barbi is benne lesz az külön öröm
2012. november 05. 17:00
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Örülnék, ha Barbi is részt vehetne a show-n.
2012. november 05. 17:09
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Nagyon szépek ^^
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.