Rajongás, de hogyan?
2012. november 25. 19:50
|
|
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline
|
egyébként, ÚRISTEN MOST NÉZEM: JUSTIN BIEBERT ELÜTÖTTE EGY BUSZ! TE JÓ ÉG!!!!!!44 HÍRESZTELJÉTEK, HOZZUNK LÉTRE ALAPÍTVÁNYT A SZÁMÁRA, HÁTHA FEL TUD ÉPÜLNI!
#justforfun
2012. november 27. 12:52
|
|
MinGiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 187258 offline
|
khm..már bocs, de miért pont Justint kell felhozni példának? XD más sztárokért is rajonganak nem csak érte. és még az is megütötte a szemem,hogy hollywoodi sztárok..sztárok nem csak hollywoodban vannak T.T én pl egy hollywoodi sztárért sem rajongok.
2012. november 27. 17:45
Nos nekem a rajongásom másban nyilvánul meg. Nem szoktam ország világnak szétkurtolni h: nééézd XY milyen helyes abban a ruhában *-* és o az én férjecském el a kezekkel r*bancok!-na ettol hányingerem van. Én inkább az a huséges és szornyen ragaszkodó típus vagyok
2012. november 28. 20:22
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
akkor én őrült vagyok
kivéve a tetkós rész...
még nincs se Miley se 1D tetkóm *-* viszont az utolsó.: a chat:annyira igaz <3 olyan sok barátom lett :') amúgy meg ciki mert az én szobám Mileyból és 1Dből áll...
de Mileyból több van xd am én nem tudom megfogadni sajnos de sebaj:'D
2012. november 30. 16:42
jó cikk,és sok sok igazság van benne,Christina fan vagyok abszoult teljes mértékben,és amikor ezt a részt olvastam : "Gyakoriak a születésnapi videók, amikben egy-egy rajongótábor kíván boldog szülinapot az ünnepeltnek" eszembe jutott az,hogy twitteren indult el a szervezkedés hogy Christina szülinapjára készüljön egy ilyen videó,amiben mi rajongók kívánunk neki boldog szülinapot:) szóval hajrá Christina Aguilera fanok
én mr készülök rá
mellesleg nem tartom magam őrült rajongónak és azért mert ő netán cigizni kezdene akkor sem gyujtanék rá,szóval mivel tényleg ő is csak ember,és én pedig önmagam,amit példaértékűnek tartok benne na abban törekszek hogy "hasonlóvá" váljak pl: kitartása,erőssége...stb
2012. december 01. 09:45
Nagyon jó cikk lett Justin fan vagyok és igen megszoktam védeni őt. Gondolkodtam is a tetováláson és én nem tartom őrültségnek. És mindenben támogatom őt
2012. december 01. 09:52
Én nagyon szeretem Johnny Deppet, de azért nem varratnám tele magam a képével. Szerintem a fanatizmus semmilyen formában nem egészséges.
2012. december 02. 18:39
|
|
crazygirl444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 131599 offline
|
hat eleg jo cikk lett, de azer vn amit hulyesegnek tartok !
2012. december 05. 21:24
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Szerintem jó cikk, van egy pár amit már eleve gyakorlok ezek közül, de a vitás részt azt még gyakorolni kell.
Nézzétek meg a lapomat, aki akar írjon nyugodtan.
Nézzétek meg a lapomat, aki akar írjon nyugodtan.
2012. december 05. 22:29
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
Én Justin Fan vagyok és bármikor megvédem ha szidják ... igaz hogy nincs tetkóm ..de akkor is <3333333
2012. december 05. 22:42
|
|
Marley Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191004 offline
|
Attól még, hogy valaki rajongó, nem kell idiótának és elvakultnak is lenni, lehet a józan ész keretei közt is rajongani. Ehhez pedig az is hozzá tartozik, hogy például intelligensen elfogadjuk a negatív véleményt is. Ha annyira nagy rajongó valaki, aki vegye meg az eredeti CD-ket például, mert ezzel tényleg támogatja az adott sztárt, azzal pedig nem, ha meggondolatlanságokat művel. És nem kell összekeverni a rajongást a megszállottsággal.
1 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara
2012. december 08. 08:23
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
nagyon jó cikk! remélem az elvetemült rajongók is olvassák!
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.