Eszünkbe sem juthat, hány körülöttünk lévő fiatal szenvedhet az online-bántalmazás miatt. Itt egy-két adat erről kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A virtuális bántalmazás
2012. november 26. 17:10
ha nekem valaki beszól visszaszólok neki, nem esek depresszóba, és fogom föl bántalmazásként...kisebb gondom is nagyobb ennél, h mit ugatnak olyanok akik nem is ismernek. ha meg esetleg ismerek vkit és úgy osztja nekem az észt, azzal "megbeszélem" élőben...
2012. november 26. 17:10
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Nagyon szép cikk lett
Nagyos sok igazság van benne, és jól gondoltad még nem láttam a filmet, de ezek után biztos megnézem mert biztos érdekes. Sajnos ez a probléma amit írt, rengeteg fiatalt érint akik unatkoznak mert nincs barátjuk, vagy mert nincs kedvük barátokkal lógni.
Nagyos sok igazság van benne, és jól gondoltad még nem láttam a filmet, de ezek után biztos megnézem mert biztos érdekes. Sajnos ez a probléma amit írt, rengeteg fiatalt érint akik unatkoznak mert nincs barátjuk, vagy mert nincs kedvük barátokkal lógni.
2012. november 26. 17:11
Engem nem igazán foglalkoztat a téma, attól eltekintve, mennyi elszomorító dolgot olvastam már róla. Persze, mikor az embert beijesztik, hogy az ilyen csínyeknek indult dolgoknak lehetnek igen komoly következményei, a 90% nem veszi komolyan. És tényleg tökéletes példa - ahogy a cikkben is említették - a Cyberbully című film. Elszomorító, hogy manapság már sehol sem lehet biztonságban az ember, ilyen-olyan hackerek és bántalmazók gyűrűjében. Ráadásul a tinik közében sokszor a rendőrök sem veszik komolyan az ilyeneket, pedig ez nagyon is komoly és egyre több embert érint az internet elterjedése miatt.
2012. november 26. 17:12
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
A Cyberbullyt azt láttam, számomra is megható film volt, viszont korábban említett Amanda Todd, meg Olivia is ezek áldozata lett, viszont ameddig élnek, addig zaklatják őket, de mikor már nem élnek, akkor mindenki a barátjuk akar lenni.Kicsit rossz így kimondani, szomorú történet.
2012. november 26. 17:12
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hát igen, és ez sajnos ezek a gondok a Starityn is helyet kapnak...
2012. november 26. 17:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Jól sikerült cikk. Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lennének barátai és elfoglaltságai, és senki nem szorulna arra, hogy a neten kössön ismeretségeket.
2012. november 26. 17:35
Nagyon érdekes és tanulságos cikk! Még nem láttam a Cyberbully című filmet, de meg fogom nézni.
2012. november 26. 17:37
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
nagyon jó cikk lett !!!!
2012. november 26. 17:40
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó cikk lett! Sajnos vannak ilyenek... :/
2012. november 26. 17:46
Hasznos cikk lett,lehet megnézem azt a filmet is..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni