Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat
2012. december 03. 18:26
*sóhaj* mindez szép és jó, csak nem igaz. Harry erősítettem meg, hogy nincs semmi köztük.. ha meg lenne.. áldásom rájuk. ennyi
1 felhasználónak tetszik:
Laura_hehe_1D
2012. december 03. 18:27
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Először is,sétálgattak az állatkertben,szóval ha kimegyek az állatkertbe a legjobb barátommal(fiú),akkor az ex barátnője megdobál szeméttel,mert melette sétáltam az állatkertben?! Gongdolkozzatok már,legalább az elvakultság melett megmaradt kicsi agyatokat használhatnátok.Tudni illik imádom Taylort,de az 1D-ért nem túlságosan vagyok oda,méégsem fogom Taylort az angyalok közé repíteni és Harryt lehordani a sárga földik,vagy fordítv ahogy egyesek teszik!Tehát nagyon nem szeretnék a sok,nálam már ideggörcsöt okozó kommentre válaszolni,de azért néhány ami nagyon szemet szúrt kiemelném!Beyla:Valjuk be,az írásodból úgy látom nem álsz egyik félen sem,csak hajlassz az egyik felé,ezért ne sértődj meg mert én elfogultabb vagyok.Tehát szögezzük le,azért nem szavaz sok Taylor rajongó bizalmat Harrynek,mert valjuk be,Harry sem arról híres,hogy hirtelen belezúg egy lányba és nagyon komoly kapcsolatot szeretne.Taylor ócsárolását pedig kikérem magamnak,ugyanis nem hiszem(sajnos van aki igen),hogy Taylor rajongói ne tudták volna kultúrált formában kifejezni nemtetszésüket!Másrészről Taylornak semmi szüksége arra,hogy a sajtó róla beszéljen és hogy érdekből járjon Harryvel,hiszen itt az oldalon lévő 4526 rajongójával szemben Harry 3958 rajongójával nem sokat zavar!És ezután mondja azt valaki,hogy az a 4526 rajongó nem atehetségért szereti Taylort!A Grammy díjas feltételezésre meg először nem válaszoltam volna,de ide figyelj gondolod,hogy azt a 4 Grammy díjat ok nélkül kapta?Akinek van egy kis hallása is,az a Grammyn is bizalamat szavaz,hiszen gonolj bele,egy-egy kedvenced neked is köszönhet egy szavazatot egy ilyen eseményen?És ha igen,miért szavaztál rá?
A szerelem részre meg annyit mondanék,hogy tényleg sok pasija volt,de mindegyiktől tanult valamit és kitudja talán Harryvel is szakítanak vagy együtt maradnak!
Aki pedig fenyegeti Taylort azt leverem!
A szerelem részre meg annyit mondanék,hogy tényleg sok pasija volt,de mindegyiktől tanult valamit és kitudja talán Harryvel is szakítanak vagy együtt maradnak!
Aki pedig fenyegeti Taylort azt leverem!
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2012. december 03. 18:31
XParty_XDankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168564 offline |
Elmentek egy állatkertbe és már járnak..logikus..
2012. december 03. 18:31
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Háhhh xddddd egyébként nem nevezhető ez az izé randinak amin voltak, mert velük volt Lux is, meg Lou és Lux apukája is, akinek pillanatnyilag nem jut eszembe a neve xd
2012. december 03. 18:33
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Amúgy meg valamelyik reggel egy rádió műsorban Taylor azt mondta, hogy csak barátok Harryvel :3
2012. december 03. 18:35
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
Harry azt nyilatkozta hogy semmi sincs köztük!
2012. december 03. 18:37
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.03. 18:02)
Hogy őszinte legyek, sosem volt a szívem csücske ez a csaj, sőt a legtöbbször általában ellenszenvet váltott ki belőlem. A zenéje sem ér egy fabatkát sem, és ahogyan a Valentin napban alakított... Komolyan, még májli szájrusztól sem kapok olyan szinten ideggörcsöt, mint téjlor szvifttől. A hangja átlagos, a zenéje gagyi, nem is értem, hogy mi a jó Isten zabálnak rajta. De hát a válasz itt van az orrunk előtt: ez csaj kinek nem rakja szét a lábát, hogy a sajtó róla beszéljen? Az nekem is erőteljesen befigyelt, hogy adja a kis szüzike angyalkát, de egyébként fűvel-fával összeszűri a levet. Mert ne haragudjatok, de ő sem a tehetségéért kapta azt a rengeteg Grammyt.
Már kezdtem volna bemagyarázni magamnak, hogy csak én veszem észre rajta, hogy játssza a szentet. De akkor mégis lehet benne valami.
És most akkor pár hétig mindennp dokumentálva lesz nekünk, hogy Taylor Swift és Harry Styles hányszor nézett egymásra, hány percet telefonálnak naponta stb., egészen addig, amíg Miss Szűz szét nem rakja a lábát valaki másnak kb 3 hét múlva. Aztán majd ebből is írhat egy szomorú dalt, ami úgyis tuti sláger lesz.
2012. december 03. 18:39
papptamiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 187222 offline |
Én ennek a hírnek csak azért örülök, mert hogyha összejönnének Harry boldog lenne. Szerintem nem nagyon illenek össze de mindegy.. Amúgy Hazza nagyon cuki azon a képen.*..*
2012. december 03. 18:48
Na ettől kapok idegbajt! -.-" Egy rajongónak nem az a fő "lényege" hogy örüljön a kedvence örömének? Ezek a Directionerek szerintem már betegesek! Taylor kétlem hogy össze állna Harryvel mivel Ő az idősebb.Bár ki tudja! Lehet meg próbálják,de kétlem hogy hosszú távú lenne.Taylor már egy igazi férfit érdemelne.
2012. december 03. 18:48
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline |
Nem értem h ezen most mit fujnak fel...elmentek az állatkerte meg sétáltak és ottvolt néhány haver meg ha éppen ketten vannak egy képen akkor már biztosan járnak...ha mondjuk látok egy olyan képet róluk amin kézen fogva sétálnak vagy egy arcra szájrapuszit látok akkor már elhiszem..de igy semmi ez egy alaptalan pletyka..alapon utálom Taylort ez még csak rátenne egy lapáttal és amit irt egy rajongó h ott látta őket én is megdobnám szeméttel Taylort:))csak hogy jól érezzem utánna magamat:))
2012. december 03. 18:56
annyira bírom hogy ha már együtt sétálnak rögtön járnak ! könyörgöm nem lehetnek barátok vagy ilyesmi ? különben is ha egy ismeretlen gyerekkel vannak akkor Taylor már szült is csak leszorította a hasát és eltitkolták vagy mi ?! csak gratulálni tudok !
2012. december 03. 19:01
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline |
"NEM ILLENEK ÖSSZE!" - és azt ti honnan tudnátok? Ismeritek őket? KURVÁRA NEM! Az, hogy betanultad a herrisztájlsz wikipédia oldalt, attól meg rohadtul nem tudhatod, hogy milyen ember. Taylort meg le rákos gecizni felettébb érdekes dolog. Nem is tudom, a két híresség közül ki elismertebb :')
2012. december 03. 19:11
Abigel222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184646 offline |
Minek kell beleszólni a kapcsolatukba? És ha járnak, akkor mi van? MIért nem akarják,hogy együtt legyenek? Ezért nem kéne szidni Taylort. Harry-t miért nem piszkálják?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.