Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről
2012. december 07. 11:23
Vikcsuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 154130 offline |
Szerintem meg nem ezeknek az előadóknak kellene felnőniük, hanem inkább nektek, és abba hagyni ezt az utálkozást, mert undorító. Ti mondjátok nekik, hogy kis hülyegyerekek? Akkor ti mik vagytok? Nem muszáj szeretni őket, nem muszáj kedvelni a zenéjüket, de ezekről a buzizásokról már lelehetne akadni, mert ez az abszolút gyerekesség, nem amit ők csinálnak! Kicsit nézzeket már magatokba, és mellőzétek ezt az állandó kötekedést, mert komolyan undorítóak vagytok.
Én sem rajongok annyira, sem a One Directionért, se Justinért, de azt elismerem, hogy igenis tehetségesek, és Justin keményen dolgozik, csupán az olyan kis hülyék mint itt is egyesek, nem bírják elviselni, ha valaki sikeres, jól néz ki, és jól él. Szánalmas.
Én sem rajongok annyira, sem a One Directionért, se Justinért, de azt elismerem, hogy igenis tehetségesek, és Justin keményen dolgozik, csupán az olyan kis hülyék mint itt is egyesek, nem bírják elviselni, ha valaki sikeres, jól néz ki, és jól él. Szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Lénaa98.
2012. december 07. 12:53
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
csak Nicki érdemelte volna meg, és Justin is egy picit. De a 1D....
2012. december 07. 13:53
Ő nem tudom, hogy ez a cikk mire volt jó. Szerintem mindenki észrevette, hogy nincsenek jelölve. Talán Justin és a(z) One Direction megérdemelte volna.
Az a Carly valaki nem tudom miért lett jelölve... Semmi tehetsége.
Az a Carly valaki nem tudom miért lett jelölve... Semmi tehetsége.
2012. december 07. 13:58
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Nem értem miért vagytok úgy felháborodva? Oké, minden a VánDi, meg ilyen olyan helyes micsodák, de hogy Grammy-re jelölni? Azt most szerintem senki se gondolta komolyan. Miért kellett volna valamelyiket is Grammy-re jelölni, teszem fel a keleti kérdést? Legalább annyiban bíztató, hogy tér vissza a díjátadó színvonala
2012. december 07. 14:02
halidirectioner nem a kor mutatja meg hogy ki mennyire érett, hanem a megnyilvánulásai a ondolkodás módja. A Grammy hál isennek még nem süllyedt le olyan szintre hogy az olyanokat mitjustin, selena, one direction jelölje, bár sem carlynak sem taylornak nincs helye a listán. Egyes directonerek megnyilvánulásairól süt az ész
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.