Geszti: „Csobot Adélnak nincs helye a döntőben”
2012. december 11. 16:02
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Szerintem eddig sem volt helye.. Gesztinek kb mindig igaza van, most is így van.
2012. december 11. 16:06
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
teljes mértékben igaza van, nyerni sem fog az biztos, csak elvette egy igazi tehetségtől az esélyt...
2012. december 11. 16:15
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
hát nincs is. teljes mértékben egyet értek vele.
2012. december 11. 16:16
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Igaza van Gesztinek!! Dávid szakmailag fényívekkel előrébb van!! Ha Adél fogja megnyerni én nem tudom mit fogok csinálni!!Ha ő nyerné akkor tuti Maleknek tett vmi szívességet ha értitek mire gondolok....nyávogós kis hülye p*csa! :@@@
2012. december 11. 16:20
Nem hiába... Geszti a kedvencem
Mondjuk igaza is volt, Dávid sokkal-sokkal jobb volt...
Mondjuk igaza is volt, Dávid sokkal-sokkal jobb volt...
2012. december 11. 16:20
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nincs igaza hajrá Csobot Adél te nyered meg a versenyt!
2012. december 11. 16:24
Énekesnő? Most attól, hogy valaki szerepel egy színvonaltalan műsorban, még nem énekesnő. Ezért a címért TENNI IS KELL VALAMIT! Adélka meg messze van az énekesnőtől. De Gesztivel sem értek egyet, mert nem hiszem, hogy szakmailag bármelyikük is beelőzné a másikat. Az egy dolog, hogy melyikük a jobb énekes, bár ez, amit mostanában a mentorok, na meg a közönség művel, egyszerűen nevetséges és szánalmas. Olyan embereket sztárolnak, akik úgyis eltűnnek rövid időn belül, akkor mi értelme a sok idegeskedésnek stb? Azzal viszont egyetértek, hogy Adélka nem az éneklés miatt jobb x)
2012. december 11. 16:28
angie.16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 189794 offline |
Ez egy kicsit erős volt Gesztitől. Részben igaza van, hiszen Adélnak most az érettségire kellene koncentrálnia. Ennek ellenére én nem aláztam volna meg így, ezzel a kijelentéssel az ország előtt.
2012. december 11. 16:30
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
Geszti csak maradjon csendben! Az ő drágalátos Gergőkéjének nincs semmi keresnivalója a döntőben! Inkább Dávidnak kellene ott lennie helyette! Adél pedig a legjobb! Ő a győztes! Hajrá Adél!
2012. december 11. 16:35
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline |
hát ha az Adél mindig ugyan azt csinálja akkor hogy mondjon új kritikát?? Szerintem a Feró rontotta el a legjobban...ilyen hülye indoklást...elég bunkó...bár nem tudom ha véletlen valami csoda folytán az ő egyik hülye kis csapta állt volna ott és más döntött volna így akkor mit szólt volna?..ja más nem lett volna ilyen hülye...de teljesen mindegy már..igaza van amúgy szerintem a Petinek...a Dávid sokkal sokkal jobb mint az Adélka...és a Maleknak szerintem akkor arca lett..hogy totál ellenszenves lett ..pedig bírtam......
2012. december 11. 16:36
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Egyetértek,Adélka már mehetne x)
2012. december 11. 16:43
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Az a baj, hogy annyira elfogult ez a geszti, hogy közben nem láttja, hogy Dávid sem jobb! Mint énekes ő sem tudodd semmi újat mutatni és nem fejlődött semmennyire!
Antal Timibe látja egyedül a méltó vetélytársat Gergő-nek ezért őt hétről hétre leszólja, éspont ő az aki olyan érveket mond amikkel nem lehet mit kezdeni
"énekelj úgy, hogy elhiggyem" "kevesebb érzést és több hangot" Aztán meg pont az ellenkezőjét "Több érzést kevesebb hangot"
Most ez mit is jelent pontosan? Szabó Dávidnál ezek szerint mevannak azok az érzelmek? Mert neki sose mondta, hogy bármi hiányossága lenne, még is ha az embereket megkérdeznénk, mindenki Antal Timi nevét mondaná érzelmesebben éneklő előadónak!
Az a Baj a Gesztivel, hogy gyerekes! Mert ha igaza is van Adélal kapcsolatban, akkor sem tehetne ilyen kijelentést, mert Dáviddal szemben nevetséges védeni!
Antal Timibe látja egyedül a méltó vetélytársat Gergő-nek ezért őt hétről hétre leszólja, éspont ő az aki olyan érveket mond amikkel nem lehet mit kezdeni
"énekelj úgy, hogy elhiggyem" "kevesebb érzést és több hangot" Aztán meg pont az ellenkezőjét "Több érzést kevesebb hangot"
Most ez mit is jelent pontosan? Szabó Dávidnál ezek szerint mevannak azok az érzelmek? Mert neki sose mondta, hogy bármi hiányossága lenne, még is ha az embereket megkérdeznénk, mindenki Antal Timi nevét mondaná érzelmesebben éneklő előadónak!
Az a Baj a Gesztivel, hogy gyerekes! Mert ha igaza is van Adélal kapcsolatban, akkor sem tehetne ilyen kijelentést, mert Dáviddal szemben nevetséges védeni!
2012. december 11. 16:51
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Igaza van Gesztinek. Adélnak egy dalba átlagba 5 hamis hangja van. NEM TUD ÉNEKELNI! El hiszem hogy szeret énekelgetni, és is szeretek még se megyek hülyét csinálni magamból. Nagyon aranyos, szép, megy minden, de ez nem az énekesi pálya előnyei ha nem a színészeté. Szóval ennyit erről....az az napi döntés 100% igazságtalan volt, megint ki derült hogy a nézők 90% nincs hallása. Nem védeni akarom Dávidot de tényleg neki jobb volt a hangja, és ez nem szakmai kérdés, ha nem hallás kérdés. Én se nagyon szoktam ki hallani az ilyeneket, de ezt csak a süket nem hallja meg. Durván sz@ar a hangja. De lehet hogy ez az egész műsor meg van tervezve. Egyébként, ha már a hamis nem hamis hangoknál tartunk, ilyen alapon Timinek kell meg nyerni. 100% tiszta a hangja. Az összes többiébe vannak hamis hangok. Na, az a magas hang is amit ki énekelt....na de ez már nem ide tartozik
2012. december 11. 16:56
Na végre.elöbb is le eshetett volna neki
Szeretem Gesztit,és tudom hogy jó zenész de ez lassan ment.
Nem is az hogy nem szimpatikus az Adél(az se) de szerintem annyira hangja sincs hogy döntős legyen.
Szeretem Gesztit,és tudom hogy jó zenész de ez lassan ment.
Nem is az hogy nem szimpatikus az Adél(az se) de szerintem annyira hangja sincs hogy döntős legyen.
2012. december 11. 16:58
Marley Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191004 offline |
Csobot Adélnak a 24-ben sem volt helye, annyira nem, hogy tulajdonképpen be sem került. Ő a potyautas.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni