Geszti: „Csobot Adélnak nincs helye a döntőben”
2012. december 11. 17:04
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline |
Congrat. csak most esett le neki(k)? amúgy egy valamit nem értek ha Nórinál ott volt a levélben a név. akkor miért várta meg h a fülébe mondják? -.-"
rosweneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 119496 offline |
Csobot Adél lehet, hogy hasonlóan énekel minden adásban, de attól még jó. Nem csípem annyira a stílusát, de énekelni azt tud, Szabó Dávid nem éri el az ő szintjét. Geszti is csak azért mondja ezt, mivel a sajátja esett ki...
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Tényleg nincs ott semmi heje annyira irritéló hangja van xDD Remélem hogy ő esik ki következőnek. d bárcsak*-* de nincs akkora szerencsém :c
2012. december 11. 17:06
Teljesen egyetértek, még a 24-ben sem volt helye....P
2012. december 11. 17:18
Popcorn007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191189 offline |
IGAZA VAN. ÉN IS TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK VARGATIMEA10-ZEL!!!
2012. december 11. 17:21
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Szerintem még mindig több keresnivalója van ott, mint Dávidnak lett volna.
2012. december 11. 17:24
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Én nem szeretem a Gesztit , de teljesen igaza van!!! Adélnak már a 12-ben sem volt semmi helye!!! Nem , hogy a döntőbe! Meg az is sokat elárult amikor a feró azt mondta , hogy nem ért egyet a döntésével!!....
2012. december 11. 17:33
Jó most már kib*szottul elegem van!Hogy nem szégyellitek el magatokat?Még,hogy a legjobb 24 között sem kellett volna ott lennie?Idióták -.-
Ezzel nem lesztek egyáltalán nagy menők,nehogy azt higgyétek.És csak tudatom veletek (újra),hogy igenis Adélnak ott a helye.Ezt Geszti csak azért mondta,mert az övé volt Dávid.És nem akarok lesüllyedni egyes emberek szintjére.Dávidnak kellett volna kiesnie legelőször és nem Andreának.Ha kapom a leveleket értesítéseket,hogy az üzenőfalamra írtatok,NEM fogok válaszolni!Egyáltalán nem érdekel,hogy én egy mekkora k*rv@ vagyok és stb...NEM ÉRDEKEL!Nem érdekel az sem,ha a kedvenceimet leszóljátok!NEM ÉRDEKEL!Kár a próbálkozásért!
ui.:Adélnak kib*szott jó hangja van!
Ezzel nem lesztek egyáltalán nagy menők,nehogy azt higgyétek.És csak tudatom veletek (újra),hogy igenis Adélnak ott a helye.Ezt Geszti csak azért mondta,mert az övé volt Dávid.És nem akarok lesüllyedni egyes emberek szintjére.Dávidnak kellett volna kiesnie legelőször és nem Andreának.Ha kapom a leveleket értesítéseket,hogy az üzenőfalamra írtatok,NEM fogok válaszolni!Egyáltalán nem érdekel,hogy én egy mekkora k*rv@ vagyok és stb...NEM ÉRDEKEL!Nem érdekel az sem,ha a kedvenceimet leszóljátok!NEM ÉRDEKEL!Kár a próbálkozásért!
2012. december 11. 17:49
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Szerintem 100 szor jobb hangja van mint Dávidnak -.-!
2012. december 11. 17:50
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline |
Igazad van Fanna9! Teljesen egyetértek. Ne ócsároljátok mar Adélt allandóan!! Ha ti jobban tudtok, menjetek es mutassátok meg! Adél neked ott a hejed a legjobb 3 között!!
2012. december 11. 17:50
Gesztinek félig igaza van. De csak félig. Az pl. igaz, hogy Adélnak nem sok keresnivalója van a döntőben (kiváltképp a top 3-ban), viszont Dávid se sokkal jobb.
Geszti kicsit (kicsit nagyon) elfogult a saját versenyzőivel. Az oké, hogy megvédi őket, egy ideig ez még jó is, de az, hogy azokat lehúzza, akik nem az ő táborába tartoznak... elég szánalmas. Előbb nézzen körül a saját háza táján, aztán felőlem azt szid, akit akar.
Geszti kicsit (kicsit nagyon) elfogult a saját versenyzőivel. Az oké, hogy megvédi őket, egy ideig ez még jó is, de az, hogy azokat lehúzza, akik nem az ő táborába tartoznak... elég szánalmas. Előbb nézzen körül a saját háza táján, aztán felőlem azt szid, akit akar.
2012. december 11. 17:53
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Idézet (Fanna9 @ 2012.12.11. 17:33)
Jó most már kib*szottul elegem van!Hogy nem szégyellitek el magatokat?Még,hogy a legjobb 24 között sem kellett volna ott lennie?Idióták -.-
Te sem leszel attól menő, hogy kicsillagozod minden második szavadat!
Adélnak nem volt ott helye, se Dávidnak, se Zámbónak, az egész X-faktorban egyikük sem a hangjuk miatt jutott tovább.. Ami őszintén, szánalmas, az egész műsor az. De legalább Geszti megmondja a frankót.
2012. december 11. 17:58
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ezt nem divatos kijelenteni, de egyre jobban bírom Gesztit, mint zsűritagot. Az utóbbi két adásban ő volt az egyetlen, aki meg tudta mondani az igazat Adélról, hiába hörgött rá a semmit (is bénán) megmagyarázva a többi. Nyilván nem létezne ez a cikk, ha nem az ő mentoráltja esett volna ki, de mit vártok? A legelfogulatlanabb mentor (ami mondjuk nem is létezik) is védi a saját versenyzőjét, muszáj neki. Csak nem mindegy, hogy hogy, meg hogy milyen érveket mond és hogy értékeli a többi versenyzőt.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni