A country-csillag legújabb videoklipes dalára készített koreográfiát Selena és három barátnője, majd a róluk készült videó természetesen a YouTube-on landolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift slágerére riszált Selena Gomez
2012. december 14. 18:17
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
El kell ismernem, hogy jól rázza.
2012. december 14. 18:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az elején és a végén egyszerűen szörnyű, ahogyan visítoznak, mint valami hülye libák basszus.
A tánc valóban nem rossz és szelike - annak ellenére, hogy utálom - valóban egész jól mozog. Talán nem a színészetet és az éneklést kéne erőltetnie, hanem a táncra kéne ráfeküdnie, mert nagyon jól mozog. De sajnos a gitmói terroristák nem maradnak szelína gomez-féle vallatás nélkül.
8 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
Törpemókus,
Misao,
MadHatter,
Vain,
Vampiregirl1,
An_d_a,
Pöttömke
2012. december 14. 18:30
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nem szeretem Selenát, de ez tetszik. Tényleg jó lett a koreográfia és jól táncoltak. Plusz pont, hogy Selena legalább nem énekel tánc közben.
Taylort is utálom, de ez jó dal!
Sammy nagyon szuperül mozog!!!
2012. december 14. 18:32
Nagyon jól mozog Selena, és a koreográfia is nagyon jó ;D
2012. december 14. 18:36
Jó lett a koreográfia és a zene is tetszik habár nem vok nagy Taylor fan. Selena meg aranyos és miért ne hülyülhetne a barátaival? Ő is csak egy életvidám csaj
2012. december 14. 18:44
Már tegnap láttam a videót.Én szószerint tátott szájjal néztem.Ez valami elképesztő.Ilyen csodálatosan táncolni:O Imádom.♥
2012. december 14. 18:45
Akkor én leszek most a "bad boy", mert szerintem semmi extra nincs a koreográfiában, remélem, a Flashdance remake-jét nem Sellyvel képzelik el.
2012. december 14. 18:50
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Jó lett..Mi is szoktunk ilyeneket hülyülni barátnőimmel, (hozzáteszem BARÁTAIMMAL) csak nem rakjuk fel a netre..
D Igen, Selena nem táncol a legjobban, és látszik, hogy felszedett pár kilót.. De a videó cuki lett!
D
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.