A country-csillag legújabb videoklipes dalára készített koreográfiát Selena és három barátnője, majd a róluk készült videó természetesen a YouTube-on landolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift slágerére riszált Selena Gomez
2012. december 14. 18:17
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
El kell ismernem, hogy jól rázza.
2012. december 14. 18:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Az elején és a végén egyszerűen szörnyű, ahogyan visítoznak, mint valami hülye libák basszus. A tánc valóban nem rossz és szelike - annak ellenére, hogy utálom - valóban egész jól mozog. Talán nem a színészetet és az éneklést kéne erőltetnie, hanem a táncra kéne ráfeküdnie, mert nagyon jól mozog. De sajnos a gitmói terroristák nem maradnak szelína gomez-féle vallatás nélkül.
8 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
Törpemókus,
Misao,
MadHatter,
Vain,
Vampiregirl1,
An_d_a,
Pöttömke
2012. december 14. 18:30
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Nem szeretem Selenát, de ez tetszik. Tényleg jó lett a koreográfia és jól táncoltak. Plusz pont, hogy Selena legalább nem énekel tánc közben. Taylort is utálom, de ez jó dal! Sammy nagyon szuperül mozog!!!
2012. december 14. 18:32
Nagyon jól mozog Selena, és a koreográfia is nagyon jó ;D
2012. december 14. 18:36
Jó lett a koreográfia és a zene is tetszik habár nem vok nagy Taylor fan. Selena meg aranyos és miért ne hülyülhetne a barátaival? Ő is csak egy életvidám csaj
2012. december 14. 18:44
Már tegnap láttam a videót.Én szószerint tátott szájjal néztem.Ez valami elképesztő.Ilyen csodálatosan táncolni:O Imádom.♥
2012. december 14. 18:45
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nem valami nagy koreográfia, csak vonaglanak benne, ahhoz nem kell tehetség. De legalább megint Selena a téma.
2 felhasználónak tetszik:
Siistra,
Black Hearth2
2012. december 14. 18:45
Akkor én leszek most a "bad boy", mert szerintem semmi extra nincs a koreográfiában, remélem, a Flashdance remake-jét nem Sellyvel képzelik el.
2012. december 14. 18:50
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Jó lett..Mi is szoktunk ilyeneket hülyülni barátnőimmel, (hozzáteszem BARÁTAIMMAL) csak nem rakjuk fel a netre..D Igen, Selena nem táncol a legjobban, és látszik, hogy felszedett pár kilót.. De a videó cuki lett! D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.