Íme egy sikersorozat, ami meghódította az egész világot, tinik millió akarnak olyanok lenni, mint Blair Waldorf, és még többen szeretnének maguk mellé egy Chuck Basst vagy egy Nate Archibaldot. De hiába a nagy rajongás, 2012. december 17-én hivatalosan is elbúcsúzott az Upper East Side.
A teljes cikkhez kattints ide!
Végleg elbúcsúzott az Upper East Side
2012. december 18. 16:36
2012. december 18. 16:36
Szerintem ez nagyon szép és összeszedett cikk volt. Egyetlen epizódot sem láttam a sorozatból, de váó.

2012. december 18. 16:51
Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Sajnálom, hogy vége lett! Köszönet ezért a nagyszerű cikkért!
2012. december 18. 16:55
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.18. 16:36)
Szerintem ez nagyon szép és összeszedett cikk volt. Egyetlen epizódot sem láttam a sorozatból, de váó. 

Úristen, nagyon köszönöm

A Gossip Girl-el kapcsolatban pedig csak ennyit, BEST SHOW EVER

2012. december 18. 17:01
Nagyon jó sorozat volt, bár az utolsó évadot nem láttam, de az első 5-öt imádtam. Egyetértek, szuper cikk lett!

2012. december 18. 17:10
![]() |
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 ![]() |
Nagyon imádom ezt a sorozatot és már nagyon sokszor megfordult a fejemben , hogy ki a Gossip Girl idáig csak lányokban gondolkodtam de az utolsó pár mondat szerintem felnyitotta a szememet.. "hiszen mindig is az a bennfentes, akit mindenki kívülállónak hisz." hát ttalán ebböl a pár mondatból úgy veszem ki , hogy Dan az , de majd megbizonyosodok róla ahogy fent lesz a neten a feliratos változat is!!!

2012. december 18. 17:10
![]() |
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8045 Csatolások: 25801 Azonosító: 107627 ![]() |
Szóval, akkor én vagyok az egyetlen, aki örül, hogy végre vége van ennek a szennynek? Egy részt láttam belőle, és életem legrémesebb fél órája volt.

2012. december 18. 17:20
![]() |
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 ![]() |
Őő..nos, én örülök hogy végre lezárták. Igazából amikor elkezdődött még szerettem is, aztán beleestek abba a hibába hogy nem volt normális téma, ezért el kezdték össze kuszálni a szálakat, nyújtani az egész az egész sorozatot, ami teljesen felesleges volt. 3 évaddal gyönyörű zárást kaphatott volna a sorozat, onnantól kezdve az egész egy nagy trágyára kezdett hasonlítani. A 4. évadban még volt pár jó jelenet, aztán a későbbiekben egy pozitívum volt már csak amiért néztem, és az a Dair párosítás volt. Miután azt is jól szétb*szták értelmetlen lett az egész. Szóval, szerintem ez a zárás már nagyon kellett, de nem volt méltó. Én legalábbis így gondolom. Na és az hogy ki is valójában Gossip Girl...szerintem a legszánalmasabb lépés volt. Már a második évad óta biztos voltam benne hogy ő lesz az, de nem számítottam rá hogy valóban meglépik..
2012. december 18. 17:54
![]() |
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 ![]() |

2012. december 18. 18:01
Annyira szomorú vagyok. Ez volt az egyetlen olyan sorozat, ami igazán lekötött. Nem hiszem hogy lesz még egy ilyen sorozat...
♥GOSSIP GIRL♥
Amúgy gratulálok a cikkhez. nagyon jó lett!
♥GOSSIP GIRL♥
Amúgy gratulálok a cikkhez. nagyon jó lett!

2012. december 18. 18:24
Elolvastam és szó szerint elkezdtem könnyezni.
A világ legjobb sorozata és annyira kár h vége sose bánom meg h elkezdtem nézni hisz nagyon jó. Tényleg sokkal több díjat érdemelt volna hisz rengeteg munka van/volt benne. "tinik millió akarnak olyanok lenni, mint Blair Waldorf, és még többen szeretnének maguk mellé egy Chuck Basst" ez pontosan így van.
Chair
És azis elég durva h több kint 5 éve megy a sorozat.
Imádom és nem tudom h birok e mást mondani mint azt h meg fogok őrülni GG nélkül. (De szerencsére még vannak részek amiket nem néztem még meg.)
Gossip Girl Forever

2012. december 18. 18:25
![]() |
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2169 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 ![]() |
Ennek is vége, még az utolsó részt nem láttam, de kíváncsi vagyok
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.