Starity

Pasija elől bújkál Szecsődi Kari

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 29. 16:53 #41
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
Na ez engem nem naon izgat talán azért mert nem tom ki ő slusz pasz ennyi
2012. december 29. 16:55 #42
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5320
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Sajnálom Karit :/
2012. december 29. 17:13 #43
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Nem kedvencem, de azért ez elég dúrva....
2012. december 29. 17:25 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.29. 13:46)
az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy valaki szeresse őket..

Majdnem annyi idős vagy, mint a húgaim, szóval akkor neked is elmondom azt, amit nekik szoktam: gondolkodj, mielőtt megszólalsz. Egy részt magadat kíméled meg a kemény kritikától, más részt a többieket attól, hogy fogják a fejüket.

Ki mondja azt, hogy van olyan ember, aki nem érdemli meg, hogy szeressék? És ha mégis van, akkor ki mondja, hogy azok azok a bizonyos emberek? Mindenki megérdemli hogy szeressék, kivétel nélkül. Neked hogy esne, ha valaki azt mondaná, hogy te azért nem érdemled meg, hogy szeressenek, mert teszem azt, barna a hajad, vagy éppen szemüveget viselsz? Most csak példát mondtam, remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni. Nem tudom, mennyire vagy otthon a homoszexualitás és transzszexualitás témákban 12 évesen, de én a helyedben nem ítélkeznék, és nem mondanék badarságokat, inkább utánanéznék. Habár jobban járnál pár év múlva beleásnod magad ebbe a témába.
7 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, rencsi95, lassie, Beyla, joe_r, Black Hearth2, gayformisha
2012. december 29. 17:39 #45
- törölt felhasználó -    
Cynthia : Szerintem a zaklató férfire értette ezt biggrin.gif
2012. december 29. 17:40 #46
LeslieLora
LeslieLora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 441
Csatolások: 0
Azonosító: 138039
Szegény drágám sad.gif Nyuszííí kitartás!! biggrin.gif
2012. december 29. 17:58 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2012.12.29. 17:39)
Cynthia : Szerintem a zaklató férfire értette ezt biggrin.gif

Nekem úgy jött le, hogy Karcsira/Karira értette, de végülis ő tudja, hogy mire gondolt unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2012. december 29. 19:07 #48
Hajni98
Hajni98
visszatérő vendég

StátuszK*rvajó évadzáró volt :O ♥ #PLL
Hozzászólás: 342
Azonosító: 164756
Hát van ilyen, nem nagyon érdekel..
2012. december 29. 19:16 #49
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1798
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Sajnos hidegen hagy a dolog biggrin.gif de am jó,hogy bújkál ere megírják mindenhol,hogy hol van biggrin.gif
2012. december 29. 20:27 #50
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Sajnos ez nagyon sokakat nem érdekel!Majd legközelebb az ilyeneket nem nézem meg!
2012. december 29. 20:30 #51
kenusmajom
kenusmajom
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 191379
am az a vicces h elvileg ismerősei ismerőse szóval ez cool.................biggrin.gif smileeee.gif
2012. december 29. 20:45 #52
- törölt felhasználó -    
ezt egyébként nagyon viccesnek tartom mert eleve mi a fenéért kellett neki egy nem átalakító műtét? nem néz ki jobban így se úgy se. biggrin.gif amúgy meg így járt... biggrin.gif
2012. december 29. 22:18 #53
- törölt felhasználó -    
Őhm amúgy akkor ő már Szecsődi Kari vagy még mindig Károly? A nemátalakító műtétje megvolt szóval non-szensz lenne továbbá Károlynak hívni.
2012. december 29. 22:25 #54
malibuF
malibuF
új tag

StátuszTorta sütés :DD
Hozzászólás: 2
Azonosító: 172805
undorító.... :S
2012. december 29. 23:39 #55
- törölt felhasználó -    
Először is a cikkhez szólva: sajnálatos, hogy így elfajultak a dolgok, rettenetes lehet ezt megélni és nem kívánnám, hogy bárki is a helyében legyen, márpedig ez rengeteg emberrel megtörténhet és meg is történet manapság, hiszen sok ember inkább egész végig félelemben él, és nem szól senkinek egyetlen egy szót sem.

Ami pedig Karit/Károlyt illeti... nekem sem egy szimpatikus személy, voltaképpen taszít is, de nem azért, amiért, bár mint ember, hogy kimert állni így is a nyilvánosság elé szerintem becsülendő. Hogy miért? Mert te, kedves olvasó, és én is, nevek mögé bujkálunk, hogy kifejthessük véleményünket a sok birka pedig a többi birkával egyet fog érteni. Úgy látom, hogy a legtöbbeteknek mintha fogalma sem lenne arról, hogy akik így élnek, mint akár ő is, hogy milyen szenvedésen mennek át, nekem sincsen erről fogalmam, de pontosan az ilyen emberek miatt... Sokan itt természetesnek veszik, hogy szépek, hogy tökéletes életük van a szép rózsaszín kis álombuborékjukban, ami előbb vagy utóbb ki fog pukkadni. Egy nap - sokan későn jönnek rá, pl.: amikor már gyerekük van -, hogy ők mondjuk melegek, vagy leszbikusok... Ki tudja, egy nap te nem jöhetsz rá erre, és akkor majd nem fogod megérteni, hogy miért mondják ezt. Az pedig a másik, hogy ezek biológiai baklövések, amiket a természet az ember ellen követ el... Ki tudja, lehet egy nap a fiad és a lányod is ilyen lesz.
1 felhasználónak tetszik: SsciorLuv
2012. december 29. 23:43 #56
- törölt felhasználó -    
Hmm,valahogy nem annyira hat meg ez az eset.
2012. december 30. 01:03 #57
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát ez elég rossz meg minden, de nem hat meg :|
2012. december 30. 02:37 #58
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
OMG, ne máár. Engem nem zavar, ha nőként él és pasikkal jár, csak ne csinálják a drámát. -.-
2012. december 30. 09:05 #59
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Idézet (lassie @ 2012.12.29. 23:39)
Először is a cikkhez szólva: sajnálatos, hogy így elfajultak a dolgok, rettenetes lehet ezt megélni és nem kívánnám, hogy bárki is a helyében legyen, márpedig ez rengeteg emberrel megtörténhet és meg is történet manapság, hiszen sok ember inkább egész végig félelemben él, és nem szól senkinek egyetlen egy szót sem.
Ami pedig Karit/Károlyt illeti... nekem sem egy szimpatikus személy, voltaképpen taszít is, de nem azért, amiért, bár mint ember, hogy kimert állni így is a nyilvánosság elé szerintem becsülendő. Hogy miért? Mert te, kedves olvasó, és én is, nevek mögé bujkálunk, hogy kifejthessük véleményünket a sok birka pedig a többi birkával egyet fog érteni. Úgy látom, hogy a legtöbbeteknek mintha fogalma sem lenne arról, hogy akik így élnek, mint akár ő is, hogy milyen szenvedésen mennek át, nekem sincsen erről fogalmam, de pontosan az ilyen emberek miatt... Sokan itt természetesnek veszik, hogy szépek, hogy tökéletes életük van a szép rózsaszín kis álombuborékjukban, ami előbb vagy utóbb ki fog pukkadni. Egy nap - sokan későn jönnek rá, pl.: amikor már gyerekük van -, hogy ők mondjuk melegek, vagy leszbikusok... Ki tudja, egy nap te nem jöhetsz rá erre, és akkor majd nem fogod megérteni, hogy miért mondják ezt. Az pedig a másik, hogy ezek biológiai baklövések, amiket a természet az ember ellen követ el... Ki tudja, lehet egy nap a fiad és a lányod is ilyen lesz.

Szívemből szóltál,és örülök,hogy végre valaki melletem is kifejtette a véleményét,nem csak anyit írt"Nem hat meg a sztori" beer.gif
És,hogy a cikkhez is hozászóljak,remélem nem kell mondanom mi a véleményem arról a sok méretes analfabétáról,aki ide írja,hogy "Nem hat meg".Ilyenkor felteszem a kérdést,vajon elolvasta a cikket vagy csak a hozzászólást gyüjti?Eleve nem értem miért szólnak hozzá az ilyenek egy olyan cikkhez amihez nincs véleményük vagy el sem olvassák.Akkor keress olyat akit legalább szeretsz(sztárt) és ott fejtsd ki mennyire szereted.Akkor legalább hülyességet sem írsz és nem is okozol fejfájást annak aki átlátja,hogy mit írtál wink.gif
És mint az előző hozzászólásomban is leírtam,nem rajongok Kariért,de egyszerűen felháborít az emberek szűklátókörűsége..és mint ahogy Lassie mondta,sosem tudhatod,hogy te is ilyen vagy-e vagy a gyereked lesz az.A Nem hat meg és nem érdekel hozzászólásokhoz még anyit tennék hozzá,hogy lehet,hogy titeket nem érdekel,de lehet,hogy az a 154 rajongója kiváncsi lenne arra,hogy mi történik vele beer.gif
1 felhasználónak tetszik: lassie
2012. december 30. 10:56 #60
Riácska
Riácska
visszatérő vendég

StátuszALFA ROMEO 4EVER !! <3
Hozzászólás: 137
Azonosító: 134235
Szerintem az egészet magának köszönheti.. És az most komoly, hogy ilyen szarokkal kell szennyezni a médiát? És ha annyira fél akkor mért fordul a médiához? o.O édesjóistenem..
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok