Január 7-étől új sorozat lesz látható az RTL Klubon, amely nem más, mint a Dr. Csont tesója, a Csont nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a Dr. Csont testvérsorozata
2012. december 30. 09:01
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline |
1 évad után "kaszát kapott". Kár érte nekem tetszett a sorozat.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
TimqeRainbow
2012. december 30. 09:42
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Szeretem a Dr. Csontot, lehet nézni is fogom. Az plusz pont nálam, hogy Michael is szerepel benne!
2012. december 30. 09:51
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 30. 10:30
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Lehet,hogy majd megnézem,hisz a Dr.Csontot nagyon szeretem
2012. december 30. 10:32
SopheKlassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 191776 offline |
Megnézem Kár hogy elveszik a Dr. Csontot mert imádtam :/
2012. december 30. 10:49
leedeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 184942 offline |
Amúgy vicces, hogy igazából a sorozat címe The finder, és így fordították le.. Én már az összes részt láttam, nagyon jó, pár részben pedig feltűnnek a dr csontos szereplők is.
2012. december 30. 11:08
HiddlesRulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 185639 offline |
De a Dr. Csont azért marad, igaz??
2012. december 30. 11:54
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nos, az alapötlet egész korrekt, engem így első olvasásra teljes mértékben megfogott, bár ez így úgy gondolom, hogy teljesen olyan lesz, mint a spin-off sorstársai. Jó sorozat, amit futtatnak egy másik sorozat neve alatt, hogy eladhatóbb legyen. Ilyen például az NCIS:LA. Teljesen más konfiguratív széria, teljesen más szereplőkkel és teljesen más körítéssel - az egész inkább hasonlít egy CIA kivitelű kémsorozatra, mintsem az eredeti NCIS-re, mégis ez alatt futtatják. Attól még lehet jó, hogy Bonesként forgalmazzák. Habár nekem a Dr. Csont az utóbbi időben teljes mértékben ellaposodott. Talán csak a negyedik évadig néztem, annyira gagyira és vontatottra sikerültek az epizódok. Régen nagyon jó volt, de úgy gondolom, hogy a készítők itt is bajban vannak, mint ahogyan az NCIS-nél. Nem akarják befejezni, mert nézett, de mégsem tudnak bele mit rakni - akkor inkább fejezzék be, és nem tolnak el egy sikersorozatot.
2012. december 30. 12:03
Jézusom! Annyira érdekel ez a sorozat,hogy azt felfogni nem lehet! És egyébként is a Dr.Csontot is már a kezdetek óta nézem.Akkor hogy a fenébe ne nézzem ezt is??? Én biztos vagyok benne hogy nézni fogom!
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.