Január 7-étől új sorozat lesz látható az RTL Klubon, amely nem más, mint a Dr. Csont tesója, a Csont nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a Dr. Csont testvérsorozata
2012. december 30. 09:42
![]() |
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 ![]() |
Szeretem a Dr. Csontot, lehet nézni is fogom. Az plusz pont nálam, hogy Michael is szerepel benne!

2012. december 30. 09:51
![]() |
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 ![]() |
Hát ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 30. 10:30
![]() |
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 ![]() |
Lehet,hogy majd megnézem,hisz a Dr.Csontot nagyon szeretem
2012. december 30. 10:32
![]() |
SopheKlassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 191776 ![]() |
Megnézem
Kár hogy elveszik a Dr. Csontot mert imádtam :/

2012. december 30. 10:49
![]() |
leedeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 184942 ![]() |
Amúgy vicces, hogy igazából a sorozat címe The finder, és így fordították le.. Én már az összes részt láttam, nagyon jó, pár részben pedig feltűnnek a dr csontos szereplők is.
2012. december 30. 11:08
![]() |
HiddlesRulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 185639 ![]() |
De a Dr. Csont azért marad, igaz??
2012. december 30. 11:54
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Nos, az alapötlet egész korrekt, engem így első olvasásra teljes mértékben megfogott, bár ez így úgy gondolom, hogy teljesen olyan lesz, mint a spin-off sorstársai. Jó sorozat, amit futtatnak egy másik sorozat neve alatt, hogy eladhatóbb legyen. Ilyen például az NCIS:LA. Teljesen más konfiguratív széria, teljesen más szereplőkkel és teljesen más körítéssel - az egész inkább hasonlít egy CIA kivitelű kémsorozatra, mintsem az eredeti NCIS-re, mégis ez alatt futtatják. Attól még lehet jó, hogy Bonesként forgalmazzák. Habár nekem a Dr. Csont az utóbbi időben teljes mértékben ellaposodott. Talán csak a negyedik évadig néztem, annyira gagyira és vontatottra sikerültek az epizódok. Régen nagyon jó volt, de úgy gondolom, hogy a készítők itt is bajban vannak, mint ahogyan az NCIS-nél. Nem akarják befejezni, mert nézett, de mégsem tudnak bele mit rakni - akkor inkább fejezzék be, és nem tolnak el egy sikersorozatot.
2012. december 30. 12:03
Jézusom!
Annyira érdekel ez a sorozat,hogy azt felfogni nem lehet! És egyébként is a Dr.Csontot is már a kezdetek óta nézem.Akkor hogy a fenébe ne nézzem ezt is???
Én biztos vagyok benne hogy nézni fogom!

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!