A Kaulitz ikrek újra képernyőn
2012. december 30. 19:37
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
szerintem cukik ...
Emese world igazad van 100%-ig !!!
2012. december 30. 19:39
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jézusom én alig ismertem meg őket!!!!
2012. december 30. 19:44
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Már hallottam, és örülök neki, bár azt még nem tudom, hogy hol fogom megtekinteni a részeket..
Akik fújjognak, b*szdmegeznek és b*ziznak, nyugodtan süllyedjenek el. Arról, akit nem ismersz, ne alkoss alaptalan véleményt, főleg ne ilyen kifejezésekkel...
Akik fújjognak, b*szdmegeznek és b*ziznak, nyugodtan süllyedjenek el. Arról, akit nem ismersz, ne alkoss alaptalan véleményt, főleg ne ilyen kifejezésekkel...
2012. december 30. 20:23
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Bill totál kiégés....
2012. december 30. 20:48
|
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline
|
de jó hallani felőlük...
Bill...mit csinálsz magaddal? sorry...de én még mindig visszasírom a raszta hajad...
már csak miattuk is megkeresem h h lehet online nézni vagy vmi...
Bill...mit csinálsz magaddal? sorry...de én még mindig visszasírom a raszta hajad...
már csak miattuk is megkeresem h h lehet online nézni vagy vmi...
2012. december 30. 20:56
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Nekem régen Bill nagyon bejött..de most Tom a favourite *o*
Jó hallani róluk néha
Jó hallani róluk néha
2012. december 30. 21:51
A véleményeim a következők:
1. Érdekesen néznek ki ezzen a képen
2. Nem igazán érdekel a szexuális beállítottságuk, mert nem is fontos, ilyen alapon Márkus Lászlóból sem lett volna nagy színész, ha mindenki elutasító lett volna vele szemben.
3. Igenis van helyük a zsűriben, lehet, hogy egyeseknek az ízlésvilágától távol áll a zenéjük illetve Bill hangja, de szerintem mérföldekkel tisztább a ének hangot produkál, mint az X-faktor teljes stábja összeségében (NAGY FERÓ EGY ÉS UTÁNOZHATATLAN)
4. Remélem lesz új lemez is hamarosan, eddig a kedvencem a Humanoid volt, németül és angolul is.
5. Ha valakinek problémája lenne ezzen pontokkal, magánlevélben fogadom.
1. Érdekesen néznek ki ezzen a képen
2. Nem igazán érdekel a szexuális beállítottságuk, mert nem is fontos, ilyen alapon Márkus Lászlóból sem lett volna nagy színész, ha mindenki elutasító lett volna vele szemben.
3. Igenis van helyük a zsűriben, lehet, hogy egyeseknek az ízlésvilágától távol áll a zenéjük illetve Bill hangja, de szerintem mérföldekkel tisztább a ének hangot produkál, mint az X-faktor teljes stábja összeségében (NAGY FERÓ EGY ÉS UTÁNOZHATATLAN)
4. Remélem lesz új lemez is hamarosan, eddig a kedvencem a Humanoid volt, németül és angolul is.
5. Ha valakinek problémája lenne ezzen pontokkal, magánlevélben fogadom.
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. december 30. 22:01
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Tudjátok, most ahogy visszanéztem a kommenteket, azt vettem észre, hogy rajtam kívül talán 1 vagy 2 felhasználó vállalja a saját arcát a profilképén, úgyhogy sztem ennyit erről...erről a szájhősködésről, és mások külsejének elítéléséről...
2012. december 31. 08:37
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
En szeeretem a szamukat (az osszeset) ezert biztos megnezem!! kUl. mit csinalt magaval Bill. ?? Uristen
2012. december 31. 10:23
Ez számukra ismét csak jól jön csak így tovább!!
2012. december 31. 12:22
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
hányingerem van
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.