Selena Gomez lett Bieber múzsája
2012. december 31. 22:55
Hát nekem már ebből az egészből elegem van. Ez nekem már úgy tűnik mintha csak reklám lenne és semmi más.
2013. január 01. 08:16
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline |
Ez normális tinidolog.Se vele se nélküle,csak ők a nyilvánosság előtt vannak
2013. január 01. 12:05
orsi_cool_lol_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 160196 offline |
Selena Gomez 199 igazad van senkinek semmi dolga nincsen Selena dolgaihoz felnot no eltudgya donteni mi a jo neki es mi a rossz neki.
2013. január 01. 13:32
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
liaa.O_o hát jb mellet xd szegény Selly!
2013. január 01. 14:26
Olyan unalmas ez a Justin-Selena ügy.Lehetne már valami újdonság...
2013. január 01. 15:19
én már követni se tudom mi van most velük... de szerintem cukik együtt
2013. január 01. 15:24
szerintem selena nem illik ahoz a kölyökhöz(elnézést aki kedveli justint) de ez az igazság
2013. január 01. 16:24
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
selena gomez egy szánalmas utolsó szerencsétlen ribanc aki kihasználja mások jóindulatát...!!!ez az egész együtt járás dolog egy kamuu..leszerződtek hogy pár évig együtt lesznek és közbe eljátszák azt is hogy mosolyszünet van!!! Justin Bieber sokkal jobbat érdemel! egy olyan lányt aki nem nézi hülyének és nem csak azért akar vele járni mert híres!!! hányszor leírtam már hogy selna kisasszony csak azokkal jár akik igazán híresek csak azért h valahogy fent tudja tartani a nézettségi szintjét!!ideje lenne észbekapni emberek mert ez a csaj mindenkit kiszipolyoz és utána megszégyeníti!!! fujj undorító h mit csinál ez a nőszemély!!!
I LOVE JUSTIN!! <3
ja és még annyit hogy sajánlom Biebert hogy ezzel a kis döggel egy levegőt szívni és nem értem Justint hogy mért ment bele ebbe a játékba!
I LOVE JUSTIN!! <3
ja és még annyit hogy sajánlom Biebert hogy ezzel a kis döggel egy levegőt szívni és nem értem Justint hogy mért ment bele ebbe a játékba!
2013. január 01. 17:29
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
szerintem édesek együtt
2013. január 01. 17:53
Haha, nyálas egy kicsit, de boldognak tünnek ugyhogy sok sikert a kapcsolatukhoz!
2013. január 01. 18:37
1 Selena nem ribanc még mindig nem vagyunk tisztában a szavak jelentésével 2 régen még justin azt mondta neki h túl jó selenához de már selly ott is szakítani akart csak justin akarja megtartani őt és végül ott volt palvin barbi aki bár igaz h semmi köz az egészhez mert nem történt semmi selenánál kiverte a iztosítékot szóval ezért akarja szerintem h jobban bánjon vele justin és meg is lehet érteni nos télleg olyanok mintegy telenovella XD de nekem már 8 össsze jönnek e vagy nem, ha selly boldog én is az vagyok I love Selly D
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.