Na megjöttem,és mire kell idejönnöm.

A nagyúr Márk osztja az észt!

Mi a bajom?Mi a bajom???Ezt komolyan kérdezed?Miért csak engem osztasz ki amikor,nem veszed észre hogy a hátad mögött és előtted mindenki UTÁL MÁR TÉGED?!Nem veszed észre?Komolyan te hogy gondoltad?Igaz barátok?

Mi normális barátok voltunk VELED SZEMBEN (!!) de TE MEGHAZUDTOLTÁL MINDENKIT!! És én nyalizok?Te kis haver engem marhára nem ismersz,mert nem azért utáltalak meg,mert (te úgy veszed) CSAK KAROLCIT BÁNTOTTAD MEG ,de nem bántották meg senki,csak össze-vissza hazudoztál!Felfogod,vagy kell segítsek?Nyugodtan el lehet engem mondani bárminek nagy ívben teszek rá.Fogod?Engem nem lehet átvrni,meghazudtolni,te engem marhára nem ismersz.Kiismertél?De jó neked.Nyalizok?Ezt nyalizásnak nevezed?De már leírtam ezt feljebb.Ja,és szerinted te az írásoddal és az egész szó kincseddel nem hiszed magadat menőnek?Meghazudtolod még saját magadat is!Egy kibeb*szott beképzelt ember voltál/vagy/ és leszel is.Változtatni ezen nem lehet.Hozzám nem tudod visszakuncsorogni magadat,ahogy szerintem máshoz sem.És szerintem én itt befejeztem a mondanivalómat;aki hülyén született azon nem tudok segíteni,sajnálom.

Ja és azt tudd,hogy MINDEN közös dolgot,és minden ami kettőnket összefűzött vagy közös volt bennünk,megszüntetem!Fogadni merek hogy ezt a mondatomat nem érted.Hát van ez így,nem tudok értelmi szótárt kölcsön adni,mert nekem az nincs,és nincs is rá szükségem.