nahh még annyi hogy én nagyon dühös voltam hogy CM PUNK-tól ilyen áron vették el az övet!! PUNK nem ezt érdemelte!! hónapról hónapra hétről hétre napról napra minden egyes RAW-ben szerepelt szinte mindig övé volt a Main event meg is sérült erre jön ROCK egy teljes év után szerepel nemtom talán 4 raw-ban és megnyeri a WWE övet! háááá ez mi??? áááá menjenek már! ez unfair dolog volt Punk-al szemben szerintem!
és arról nem is beszélve hogy amikor a műsor előtt bevágtak régi WWE Royal Rumble jeleneteket sehol egy képkockán nem láttam Chris Benoit-ot! ezt azért sokáig nem fogom megbocsátani! függetlenül attól hogy Benoit miket művelt vagy miket nem! Az az ember egy vérprofi pankrátor volt az egyik legjobb! nem tudom hogy mennyi szerepe van a Benoit családnak ebben nem látok bele de akkor is legalább egy Benoit mozdulatot bevághattak volna!
Pankráció III.
2013. január 28. 20:51
2013. január 28. 20:53
Idézet (saint7 @ 2013.01.28. 20:51)
nahh még annyi hogy én nagyon dühös voltam hogy CM PUNK-tól ilyen áron vették el az övet!! PUNK nem ezt érdemelte!! hónapról hónapra hétről hétre napról napra minden egyes RAW-ben szerepelt szinte mindig övé volt a Main event meg is sérült erre jön ROCK egy teljes év után szerepel nemtom talán 4 raw-ban és megnyeri a WWE övet! háááá ez mi??? áááá menjenek már! ez unfair dolog volt Punk-al szemben szerintem!
és arról nem is beszélve hogy amikor a műsor előtt bevágtak régi WWE Royal Rumble jeleneteket sehol egy képkockán nem láttam Chris Benoit-ot! ezt azért sokáig nem fogom megbocsátani!
és arról nem is beszélve hogy amikor a műsor előtt bevágtak régi WWE Royal Rumble jeleneteket sehol egy képkockán nem láttam Chris Benoit-ot! ezt azért sokáig nem fogom megbocsátani!
Utóirat:Énekeljetek Sheamus-nak!Ma van a születésnapja!Sziasztok!Mint mondtam Twitteren elérhető vagyok!
2013. január 28. 20:58
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Idézet (saint7 @ 2013.01.28. 20:51)
és arról nem is beszélve hogy amikor a műsor előtt bevágtak régi WWE Royal Rumble jeleneteket sehol egy képkockán nem láttam Chris Benoit-ot! ezt azért sokáig nem fogom megbocsátani! függetlenül attól hogy Benoit miket művelt vagy miket nem! Az az ember egy vérprofi pankrátor volt az egyik legjobb! nem tudom hogy mennyi szerepe van a Benoit családnak ebben nem látok bele de akkor is legalább egy Benoit mozdulatot bevághattak volna!
Benoit kétség kívül rohadt tehetséges volt, de a WWE vezetősége mindenáron el akarta tüntetni őt az emberek emlékezetéből, én egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy nem volt róla semmi.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. január 28. 21:04
Idézet (Lilimooo @ 2013.01.28. 20:58)
a WWE vezetősége mindenáron el akarta tüntetni őt az emberek emlékezetéből
akkor elég sz*rul csinálják ezt is! míg élek szóvá fogom tenni ha bármi ilyen video montázsból kihagyják! igen is létezett egy Chris Benoit!
Lilimooo
2013. január 28. 21:10
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Sziasztok. Anyááám, ennél rosszabbra számítottam.
ÁÁÁÁÁÁ.
Ennyi. Örülök, hogy bajnok lett. Maminak megmondtam, hogy The Rock bajnok lett, és mutattam róla egy képet is, mivel Ő állandóan összekeveri Vin Diesel-el. Amúgy remélem visszakapjuk a régi CM Punkot. Egyébként elég fura, hogy nem Ő a bajnok. Ezt még meg kell szoknom...elég régóta volt bajnok, és egy ideig nagyon szerettem WWE bajnokként.
Cody nem borotválta le a bajszát. Goldust megjelenése eléggé meglepett. Remélem lesz esély egy Cody-Goldust meccsre. Amúgy Codyék minek is nyernének, ááá nem kell nyerniük... Csak ne legyen következőbe is tag team meccs, mert komolyan megbolondulok már.!!
Mike most komolyan egy rohadt pre-showba szerepelt.? Ő sokkal több ennél. Nem bántásból írom, de Cesaro még nem tart ott, ahol Mike. És mégis megveri..anyám... Mike pedig megérdemelte volna.
Jóvan, inkább lelövöm magam, és megnézek egy darab Boardwalk Empire részt, csak hogy jól tudjak aludni. Goodnight.
ÁÁÁÁÁÁ.
Ennyi. Örülök, hogy bajnok lett. Maminak megmondtam, hogy The Rock bajnok lett, és mutattam róla egy képet is, mivel Ő állandóan összekeveri Vin Diesel-el. Amúgy remélem visszakapjuk a régi CM Punkot. Egyébként elég fura, hogy nem Ő a bajnok. Ezt még meg kell szoknom...elég régóta volt bajnok, és egy ideig nagyon szerettem WWE bajnokként.
Cody nem borotválta le a bajszát. Goldust megjelenése eléggé meglepett. Remélem lesz esély egy Cody-Goldust meccsre. Amúgy Codyék minek is nyernének, ááá nem kell nyerniük... Csak ne legyen következőbe is tag team meccs, mert komolyan megbolondulok már.!!
Mike most komolyan egy rohadt pre-showba szerepelt.? Ő sokkal több ennél. Nem bántásból írom, de Cesaro még nem tart ott, ahol Mike. És mégis megveri..anyám... Mike pedig megérdemelte volna.
Jóvan, inkább lelövöm magam, és megnézek egy darab Boardwalk Empire részt, csak hogy jól tudjak aludni. Goodnight.
Lilimooo
2013. január 28. 21:31
Idézet (riri17 @ 2013.01.28. 21:10)
Sziasztok. Anyááám, ennél rosszabbra számítottam.
ÁÁÁÁÁÁ.
ÁÁÁÁÁÁ.
Szia.
Jericho.
Én apum ismeri The Rock-ot, de csak filmekből.
Amúgy a Pre-Show-al kapcsolatban nekem is ilyesmi érzéseim vannak, de azért gratulálok Cesaro-nak.
Azt hiszem én is mentem aludni, sziasztok és jó éjt!
2013. január 29. 12:52
Sziasztok!Nem tudom megnézni,a Hétfő esti Raw-ot...Valaki ad egy linket ahol megtudom nézni?
2013. január 29. 15:40
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Sziasztok!
Áá, tök jó napom volt, 5ös lett a fizikám, amire semmit nem tudtam tanulni, és 4es a töri TZ-m
Tündi, gratula ahhoz, hogy Sasha válaszolt! Remélem a RAW-on ott volt Chirs, csak azért is megnézem
Amúgy Pat HALL OF FAME LESZ A nap híre, megérdemli Amúgy akkor szerintem Amy fogja beavatni, legalább is remélem #100%StratusFaction #ThankYouTrish
Áá, tök jó napom volt, 5ös lett a fizikám, amire semmit nem tudtam tanulni, és 4es a töri TZ-m
Tündi, gratula ahhoz, hogy Sasha válaszolt! Remélem a RAW-on ott volt Chirs, csak azért is megnézem
Amúgy Pat HALL OF FAME LESZ A nap híre, megérdemli Amúgy akkor szerintem Amy fogja beavatni, legalább is remélem #100%StratusFaction #ThankYouTrish
riri17
2013. január 29. 15:49
Idézet (Lilimooo @ 2013.01.29. 15:40)
Sziasztok!
Szia!
Köszi!
Trish Annyira örülők,hogy bekerül a Hall Of Fame-be
2013. január 29. 15:53
Idézet (Lilimooo @ 2013.01.29. 15:40)
Sziasztok!
OH MY GOSH!!
Azért nem mondom hogy nem vagyok csalódott, sőt.. De imádom Pat-ot és annyira megérdemli!
2013. január 29. 15:54
Lilimooorebelrockstar. |
Idézet (Nessa123 @ 2013.01.29. 15:53)
Mikor megláttam,hogy Trish bekerül a HOF-ba majdnem sikítottam
Én reggel láttam, mert még volt időm indulásig és telóról felnéztem Twitterre, Pat bejegyzése volt az első. Nagyon hülyén ugráltam meg vigyorogtam
riri17
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.