Idézet (Lilimooo @ 2013.01.31. 19:18)
Na szóval. Ez már régóta megfogalmazódott bennem, gondoltam leírom;
Pont valamelyik nap néztem John Cena vs Chris Jericho vs Christian meccset és áá! Meg így mostanában egyre többet tudok meg John-ról is. És most utálom. Komolyan, nézhet emiatt mindenki hülyének, mint ember tisztelem nagyon, de utálom. Viszont tudom, hogy a Doctor of Thuganomics-os korszakában az egyik kedvencem lett volna - nem fő, de szerettem volna…
Igazából nekem se éri meg megnézni se a RAW-okat se az SD-ket. Az egész egy folyamatos tekerés, mert nem vagyok kíváncsi Punk tisztelet dumájára, AJ táncikálására, vagy éppen valami utánzat pusztítására. Egyedül Cody meccsei érdekelnek, bár azok is úgy fel szoktak b*szni, hogy az hihetetlen. Komolyan, 2007 óta van a cégnél, de egyfolytában lejáratják. A Legacy-s időszaka valami eszméletlen volt, akkor tartották is valamire. Aztán mikor IC bajnok lett, reménykedtem, hogy hamarosan még feljebb jut. De persze tévedtem. Komolyan, ha jól számolom már 7 ismétlem HÉT éve van a cégnél és most ott tartunk, hogy egy rohadt Tag Team övet nem tudnak adni neki. Bezzeg aki kb. 2 éve – vagy még annyi se – van ott, rögtön Main Eventer, WHC és WWE övért megy. Ráadásul a PG erában voltak olyan meccsei, amiket mindenki szíve szerint az Attitude-be rakott volna. Meccselt HHH, Shawn Michales, Undertaker, Batista ellen a Vipera volt a mentora, a Hall of Famer Dusty Rhodes fia, és az Attitude era hatalmas sztárjának, Goldustnak a féltesója. Vérében van a wrestling kérem szépen. Hol itt az igazság? Sehol.
Ettől függetlenül imádom őt. Nekem minden meccse nagyon sokat jelent, és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de ha szarabb kedvemben vagyok, egy meccsével, vagy egy backstage jelenetével fel tudja dobni az amúgy nagyon elcseszett napom.
Régebben mondtam, hogy rajta kívül még nézem a díva meccseket – nem fogom. Laylat nem szeretem, Kaitlyn nekem még mindig egy utánzat, AJ-ről ne is beszéljünk, a többieket szintén nem kedvelem. Az egyetlen aki miatt megérné néznem, az Nattie, aki szintén generációs pankrátor, de azon kívül, hogy egy-két embert kikísér a ringhez, le se szarják. Komolyan, még egy 2 perces meccséért is ölnék! És igen, őszintén szólva megértem, hogy a Viasatosok miért nem raknak be soha egy Díva meccset sem. Ez a részleg meghalt. Akkor kezdett el, mikor Maryse elment, aztán jött a Bella ikrek távozása, és Eve se bírta tovább. A Díváknak lőttek.
Randy. Imádom még mindig, de ez az unalmas face karakter… Mióta visszajött a WM előtt azóta ilyen, és egyszerűen nem tudom élvezni a meccseit. Pedig agyon tudnám dicsérni, a Legend Killert, a legfiatalabb WHC Champ-et… De nem. Elbaszták. Gőzöm sincs, hogy a McMahon család hogy engedheti meg ezt, aztán meg csodálkoznak, hogy senki sem érdeklődik irántuk.
Akkor ott van még The Miz. Mióta face lett, és elvették tőle az IC övet, annyira katasztrofálisan unalmas meccseket nyomatnak vele, mintha valami kezdő lenne. Pre-showba rakják, miközben már WWE bajnok is volt. Pedig ő az egyik, aki a legjobban tudja hozni a karaktereit. De annyira kezdőnek állítják be, hogy legszívesebben sírnék néha.
Aztán visszatért Y2J. Én vagyok az egyik legboldogabb, hogy ez így van. De kérlek, legalább nyerte volna meg ő az RR-t! Vitathatatlan bajnok, számomra BITW, meg minden egyéb, de biztos vagyok benne, hogy el fogják cseszni az ő szerepét is – kiét nem sikerült eddig? Hopsz, nem jut ilyen az eszembe…
De napokig sorolhatnám ezeket a dolgokat; ott van Kane, akiről mindenki tudja, hogy mekkora sztár volt, sokszoros bajnok, most meg egy terápiára járatják, amin oké, jót röhögök, de 100x inkább látnám újra azt a pusztító szörnyeteget, aki a karrierje elején volt. Ott van még Ted DiBiase is. 3. generációs pankrátor, 2008-2010ig nagyon jó meccseket játszott, most meg még az RR meccsbe se rakták bele, sőt alig lehet látni, pedig visszatért. És ki ne hagyjam már Punkot, a mi kis ex-bajnokunkat. Mikor elkezdtem nézni a pankrációt 1 éve, nagyon szerettem. Annyira, hogy képes voltam több évig visszamenve megnézni, hogy honnan hova jutott, utána olvastam, sőt, ha valaki szidta meg is védtem. Mikor megmondta az igazat az egész cégről, McMahonról és úgy mindenről kialakult bennem egy olyan vélemény, amit megfogalmazni nem tudok. Akkora mérhetetlen tisztelet áradt belőlem a videó nézése közben, hogy egyszerűen nem érdekelt, hogy megvan-e játszva vagy sem.
Imádtam az Attitude Erát. Lehet, nem tudok róla annyit, mint ti, de amennyit igen, az nekem elég. Tudom, hogy akkor élte fénykorát a pankráció. Tudom, hogy akkor és ott születtek nagy sztárok. Hogy egy rakat legenda onnan került ki. Tudom, hogy az egyetlen nő, aki képes volt igazából, bajnoki övért szétrúgni pár férfi seggét, az Chyna volt. Tudom, hogy sosem lesz még egy olyan női feud, mint ami Litáé és Trish Stratus-é volt. Tisztában vagyok vele, hogy egyetlen szabad szájú szupersztárunk van, volt, és lesz, aki mindent elért, amit akart. Tudom, hogy ha nincs, a DX a pankrációs univerzum nagyon sokat veszít. Tudom, hogy csak egy emberek bajnoka van. Tudom, hogy van egy halott ember, aki még egyetlen WrestleMania-s meccsen sem vesztett. Tudom, hogy van egy Hunterünk, akinek imádom a pörölyét, és hogy mindenkit szét tud azzal ütni. Tudom, hogy van egy HeartBreakKid-ünk, akinek a meccsei felejthetetlenek számomra. Tudom, hogy a 2005. november 11-én elhunyt pankrátor tiszteletére rendezett Viva La Raza! emlék műsör minden igazi rajongót megsirat. Tudom, hogy volt egy igazán extrém csapatunk, akik tökéletesen játszották a szerepüket, és akik egyszerre birtokolták a női és a csapatbajnok öveket is. Tudom, hogy volt egy Legend Killerünk, aki a legfiatalabb nehézsúlyú bajnok, aki valaha élt, és aki nélkül az Evolution nem lenne az igazi. Tudom, hogy egyetlen egy Vitathatatlan Bajnokunk van, és hogy csak egy Vörös szörnyeteg tudja úgy terrorizálni a pankrátorokat, hogy még a nézők is megijedjenek. Tudom, hogy van 4 lovas emberünk. Hogy a T&A csapat nagyon jó volt, a menedzserükkel együtt. Hogy rengeteg olyan pankrátor meghalt, akinek tényleg nem kellett volna. Tudom, hogy minden rajongó vissza szeretné kapni a régi időszakot.
Ennyi lettem volna
Ez teljesen így van ahogy te leírtad.
Nattie-t lesz*rják,majdnem a legtöbb dívát,de egyet nem.Vajon kiről is beszélek?Hát természetes AJ kisasszonyról
Igen,a kedvenc dívám volt,de amit a TLC-n tett,elegem lett belőle.Rájöttem,hogy AJ egy kis Hoeski.Rég Eve-re mondták,mert John-r megcsókolta.Na és?AJ meg hány pasit csókolt meg?Csak ő van a világban?Csak ő van egyedül Díva a WWE-ben?Nem!Na ezért lett Sasha a kedvencem.Nem úgy ugrál be,mint AJ.Persze,nem mindig nyert Sasha meccset,de a Alicia meccsen igen.Annyira örültem,hogy végre győzött Sasha.
The Miz.Mi az,hogy a Pre-showba rakták?WWE Bajnok volt és ezt érdemli meg?Komolyan,az eszem megáll.Egyre sz*rabb lesz a WWE.Könyörgöm,váltsák le Vince-t vagy csináljon valamit a céggel,mert egyre sz*rabb lesz.
Na meg a RR-nél hetekkel előbb lehetett tudni,hogy kik vesznek részt.Minek kellett?Mikor John megnyerte az RR-t annyira nem is örültem neki,jó persze örültem,hogy nyert,de inkább másnak kellett volna nyernie.Úgy is lesz megint a WM-en The Rock vs Cena meccs
Punk.Punk karakterét elcseszték szebb szóval elb*szták.Elején Punk karakterét nem bírtam,de amióta Bajnok lett (jó azelőtt is) akkor kezdtem megszeretni.Akkor még az emberek tisztelték,de most.. sokan utálják.Miért?Mert egy b*nkó
Tiszteletet akar Punk,de soha a büdös életben nem fogja megkapni,ha nem lesz ugyan olyan mint az 1000. Raw adás előtt.
Randy-t mindig bírtam,de ez a face karaktere ... nem neki való.Megnézem minden nap a régebbi meccseit .. leírni sem lehet,hogy mennyire jó karaktere volt és nem is volt unalmas.
Sok rajongó csak a PG-t ismerik és "Punk Fan vagyok!"Valaki megkérdezné tőle,hogy ki volt Steve bácsi.Biztos sokan azt mondják:"Nem tudom/Színész" (jó ez hlye kérdés volt) Vagy azt,hogy mikor kezdte karrierjét The Rock,HHH,Stone,Shawn,Hulk .. Biztos sokan nem tudnák,vagy kikeresnék a Wikiről
Mikor nem néztem a pankrációt tudtam,hogy Hulk pankrátor volt,The Rock pankrátor volt,de akkor még tényleg nem néztem egy meccsüket sem.
Soha nem tudok sokat írni,de elnézést amit AJ-ról írtam,de nekem ez a véleményem,de biztos mindenkinek