Annyira bírtam régen Maria-t, jézusom... most meg az ilyen képeivel van tele az egész Tumblr, Twitter, stb... egyre szánalmasabb ez a nő.
Pankráció III.
2013. február 09. 17:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Sziasztok. Hogyhogy így kivan halva a topik.? Amúgy tegnap az Aktívban is benne volt Slash, azért néztem végig azt az egész retket, persze, hogy a végén adták le. Egyébként Maria...ezekből az jön le, hogy lassan már a testéből akar megélni..vagy nemtudom. De nagyon izések a ezek a képek.. Ma csináltam madártejet, és ehető lett. Kér valaki.?
Jájj, ez a nő. Olyan fákingosan perfect, hogy az már fáj.
2013. február 09. 17:58
Idézet (riri17 @ 2013.02.09. 17:49)
Sziasztok. Hogyhogy így kivan halva a topik.? Amúgy tegnap az Aktívban is benne volt Slash, azért néztem végig azt az egész retket, persze, hogy a végén adták le. Egyébként Maria...ezekből az jön le, hogy lassan már a testéből akar megélni..vagy nemtudom. De nagyon izések a ezek a képek.. Ma csináltam madártejet, és ehető lett. Kér valaki.?
Szia!
Én kérek!
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. február 09. 17:59
Idézet (riri17 @ 2013.02.09. 17:49)
semmi... hülye vagyok.
riri17
2013. február 09. 18:03
Idézet (riri17 @ 2013.02.09. 18:00)
Az a Fókusz volt, az Aktívba a legvégén volt.
Rájöttem, igen...
Én nem igazán érzem most jól magam sehol, az az igazság. Itt az oldalon is csak tengődök amikor fent vagyok, kattintgatok össze-vissza meg néha felrakok pár képet vagy indítok egy új témát és ennyi... február 6-ával valami megváltozott bennem, egy koncert miatt.. és lehet, hogy lesz még rá esélyem, de lehet hogy nem. És addig így fogok érezni, addig így nem fogom találni a helyem amíg el nem megyek. Ha meg sosem jutok el, akkor még 45 évesen is azon fogok bánkódni, hogy miért nem könyörögtem jobban...
Szóval ennek az egésznek az lett volna a lényege hogy én ezért nem járok az utóbbi két napban ide. Nem tudok semmit elviselni ami boldog és jókedvű.
riri17
2013. február 09. 18:10
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.02.09. 18:03)
Rájöttem, igen...
Én nem igazán érzem most jól magam sehol, az az igazság. Itt az oldalon is csak tengődök amikor fent vagyok, kattintgatok össze-vissza meg néha felrakok pár képet vagy indítok egy új témát és ennyi... február 6-ával valami megváltozott bennem, egy koncert miatt.. és lehet, hogy lesz még rá esélyem, de lehet hogy nem. És addig így fogok érezni, addig így nem fogom találni a helyem amíg el nem megyek. Ha meg sosem jutok el, akkor még 45 évesen is azon fogok bánkódni, hogy miért nem könyörögtem jobban...
Szóval ennek az egésznek az lett volna a lényege hogy én ezért nem járok az utóbbi két napban ide. Nem tudok semmit elviselni ami boldog és jókedvű.
Jaj ezért nem kell hanyagolni a koncert miatt a topikot.1-2 év vagy több év múlva jönnek vissza és akkor biztos,hogy mehetsz a koncertre Soha ne add föl az álmaid,mert egyszer valóra válik
2013. február 09. 18:19
Idézet (Nessa123 @ 2013.02.09. 18:10)
Jaj ezért nem kell hanyagolni a koncert miatt a topikot.1-2 év vagy több év múlva jönnek vissza és akkor biztos,hogy mehetsz a koncertre Soha ne add föl az álmaid,mert egyszer valóra válik
'92-ben volt a Guns-al, 2005-ben a Velvet Revolverrel. Kb. 20% az esély rá hogy visszajön, de lehet hogy kevesebb. Mire én elérem a 20 éves kort, ami igaz, hogy 10-nél sokkal kevesebb év múlva lesz, addigra már nem fog turnézni... max. kiad egy albumot, és nem fog eljönni ide mégegyszer. Ez egy kis ország, örüljünk, hogy már HÁROMSZOR volt itt.
És nem a koncert miatt hanyagolom a topikot, az érzéseim miatt.
riri17
2013. február 10. 16:48
Sziasztok!
Pénteken este amikor néztem a Kör 2 című filmet akkor írtam Kurt Angle-nek Twitter-en hogy "Hogy van ma?" rá 2-3 percere írt is ezt:
És tegnap meg megkérdeztem Shawn Michaels MRA Hunting társát Keith Mark-ot hogy "Hogy van ma?" és ő is válaszolt https://twitter.com/keithmarkmra/status/300307459057262593
R-Truth is csinált egy videó klippet
Szavazzatok Antonio Cesaro pólóra: https://apps.facebook.com/fanappz/poll/vote?id=34181
És Antonio Cesaro lecserélte a Twitter-en a profilképét erre
Pénteken este amikor néztem a Kör 2 című filmet akkor írtam Kurt Angle-nek Twitter-en hogy "Hogy van ma?" rá 2-3 percere írt is ezt:
És tegnap meg megkérdeztem Shawn Michaels MRA Hunting társát Keith Mark-ot hogy "Hogy van ma?" és ő is válaszolt https://twitter.com/keithmarkmra/status/300307459057262593
R-Truth is csinált egy videó klippet
Szavazzatok Antonio Cesaro pólóra: https://apps.facebook.com/fanappz/poll/vote?id=34181
És Antonio Cesaro lecserélte a Twitter-en a profilképét erre
riri17
2013. február 10. 16:56
Sziasztok!Adnátok egy linket emiben megtudom nézni a Main Event-et?
2013. február 10. 17:00
Idézet (annp @ 2013.02.10. 16:56)
Sziasztok!Adnátok egy linket emiben megtudom nézni a Main Event-et?
Itt vannak! http://www.youtube.com/user/WWEFanNation/videos?query=Main+Event%2C
riri17
2013. február 10. 17:11
És tudna valaki egy olyan linket adni,hol Rock is van?És ezen a héten volt..
2013. február 10. 17:12
Idézet (annp @ 2013.02.10. 17:11)
És tudna valaki egy olyan linket adni,hol Rock is van?És ezen a héten volt..
Youtube-on keres rá ott biztos találsz videót
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.