Idézet (Blaze @ 2013.02.19. 17:48)
Nem vagyok ismert ebben a topikban (nem is szándékozok az lenni) de nem is ezért jöttem. Idefigyelj drága
Nessa123. Ha már valami bajod van velem, akkor azt kérlek nekem mondd már el, és ne Zitától tudjam meg, jó? Mit csináltam neked, hogy olyan állítást teszel, hogy Zita kinyalja a s*ggemet?! Igen, valóban semmit. Rohadtul nem ismersz, és ameddig ez így is marad (úgy kábé örökre) békén lehet hagyni. Merthogy az egyszer biztos, hogy bár nagyon nem voltál szimpatikus, engem nem érdekelt, hogy mit csináltál, vagy hogy éppen mit mondasz. Most sem érdekel, csak ezen megakadt a szemem, és gondoltam leírom a véleményemet, de nyugodj meg, ez lesz az első és az utolsó is. Lényegében csak annyi, hogy igen, elég szánalmas vagy, itt eljátszod a hisztit, miközben amúgy senkit nem érdekelsz, és pont ez a vicces. De mindegy is.
Zita a legjobb barátnőm, ahogy leírta, rengeteg mindenen mentünk már keresztül, megszenvedtünk ezért a barátságért, jócskán. És nehogy leállj itt azt mondogatni, hogy a szánalmas és a nevetséges, amikor te is tudod, hogy ez nem így van. Hangot ad a véleményének, ez a baj? Hát, legalább ő felmeri vállalni, nem úgy mint egyesek, akik csak akkor képesek bevallani ezt-azt amikor már tudja, hogy ennek annyi, most már ideje lenne elmondani, hogy mi is az 'igazság', vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de hát gondolom érted.
Le lehet róla szállni, velem együtt semmit nem ártott neked, azt meg ne merd mondani, hogy nem barát. Ha te magadat annak vallod, akkor csak gratulálni tudok. Néha azért tükörbe kellene nézni, mert amit csinálsz az nem kicsit nevetséges. De te azért nyugodtan etetheted magadat azzal, hogy neked van igazad. Csakhogy itt mindenki tudja, hogy ez nem igaz.
Hagyd, nem éri meg felidegesíteni magad, csak a hátad mögött tud pampogni...
Ahelyett, hogy megdobna egy priváttal...
Amúgy teljesen egyetértek.