Pankráció III.
2013. szeptember 28. 09:07
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1995 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline |
Amikor én jöttem ide, akkor ez egy nagyon jó topik volt és előtte is az volt, ahogy én előre olvasgattam. Tök jól elbeszélgettünk egymással, akár a topikon kívül is. Nem azt mondom, hogy most nem jó, csak... más. A suli miatt is kevesebbet nézünk fel, mindenkinek más oka van. Arról ne beszéljünk, hogy a topikon kívül ki keresett kit, mert nincs értelme... Én beszélgetni szerettem volna pár emberrel, ezért kerestem őket (nem célozgatok) és azt vettem észre, hogy ők lesz*rnak. Barátkozni akartam, őket pedig ez nagyon nem érdekelte. Rossz érzés volt, ezért inkább nem is kerestem senkit... Domcsival van amikor beszélgetünk Facebookon, szóval én vele vagyok el a legjobban a topikból. Olyan érzésem van, hogy a többiek utálnak. Vagy legalábbis ezt éreztetik. Többet erről nem is akarok írni, mert nem a témához kapcsolódik. A lényeg az, hogy senki nem keresett senkit, furcsa lett a hangulat és pont. Bűnbakokat pedig nem kell keresni, mert mindenki hibázott.
2013. szeptember 28. 09:17
Idézet (Tündiii @ 2013.09.28. 09:07)
Amikor én jöttem ide, akkor ez egy nagyon jó topik volt és előtte is az volt, ahogy én előre olvasgattam. Tök jól elbeszélgettünk egymással, akár a topikon kívül is. Nem azt mondom, hogy most nem jó, csak... más. A suli miatt is kevesebbet nézünk fel, mindenkinek más oka van. Arról ne beszéljünk, hogy a topikon kívül ki keresett kit, mert nincs értelme... Én beszélgetni szerettem volna pár emberrel, ezért kerestem őket (nem célozgatok) és azt vettem észre, hogy ők lesz*rnak. Barátkozni akartam, őket pedig ez nagyon nem érdekelte. Rossz érzés volt, ezért inkább nem is kerestem senkit... Domcsival van amikor beszélgetünk Facebookon, szóval én vele vagyok el a legjobban a topikból. Olyan érzésem van, hogy a többiek utálnak. Vagy legalábbis ezt éreztetik. Többet erről nem is akarok írni, mert nem a témához kapcsolódik. A lényeg az, hogy senki nem keresett senkit, furcsa lett a hangulat és pont. Bűnbakokat pedig nem kell keresni, mert mindenki hibázott.
Az meg a másik, hogy nincs mindenki jóban mindenkivel. Ez egy közösségben egyáltalán nem meglepő, mivel majdnem teljesen különböző személyiségű emberek alkotják, és hát ez nálunk is így volt. Mindig is, nem lehet tagadni, hogy van, aki sosem került közel egyik-másik személyhez. Ez nem is baj. Szerintem ebből adódik, hogy nem keressük egymást (mert higgyétek el, engem sem keresett szinte senki, amíg nem voltam aktív). Egyébként hallottam néhányotoktól, hogy engem tartotok az egyik "alapnak" itt a topikban. Ez tényleg nagyon kedves, és szeretlek is titeket érte, csak én sosem akartam, hogy valaki fontosabb legyen a többieknél... Egyébként pedig lehet, hogy néha (mindig) van egy nyers, bunkó modorom, de sosem szedtem volna le a fejeteket, ha írtok nekem egy üzenetet. Igazából ebben én is ugyanolyan hibás vagyok, mint akármelyikünk (mindenki az, szerintem) mert én sem törtem magam. Hajlamos vagyok nagyon elfelejteni azokat, akik fontosak számomra, szóval bocsássatok meg. Azért, ha ez a helyzet marad továbbra is, legalább beszéljük meg, szerintem...
2013. szeptember 28. 10:40
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.28. 09:05)
Legalább ezt ne mondd...
Tessék?
2013. szeptember 28. 11:05
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline |
Mi történt itt???
2013. szeptember 28. 12:34
Neem! Ez igy nem mehet tovább !Nem kéne mindenki arról beszéljen hogy mi fájt kinek! Ne! Még nem kéne búcsuzkodni...tényleg ahogy én is olvasgattam az előző (jórégei oldalakat) folyt az élet,és most suli miatt hagynátok abba?!! Hát ehhez nem tudok mit mondani...Én már régebben is nézeggettem hogy mi folyik itt,csak éppen nem volt merszem ide írni,mert láttam hogy ti milyen jó csapatot alkottok és nem tudtam volna beilleszkedni(azt hiszem)...Én nem akarom azt hogy helyettek mások legyenek itt.És Domcsi ,Zita én úgy vettem észre hogy ti egy nagyon jó barátot alkottok és most minden összetört ,de nem csak ti,hanem mások is...Én nagyon sajnálnám hogy ha elmennétek.De mégis minek veszekedni azon hogy ki kereset itt és ki nem??!! Kérlek,hagyjátok abba a veszekedést nagyon rossz látni titetek igy hogy mindenki búcsuzkodik..Tudom hogy már nem olyan a topik mint régen ,de akkor sem mehettek el!
2013. szeptember 28. 13:31
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.28. 12:34)
Neem! Ez igy nem mehet tovább !Nem kéne mindenki arról beszéljen hogy mi fájt kinek! Ne! Még nem kéne búcsuzkodni...tényleg ahogy én is olvasgattam az előző (jórégei oldalakat) folyt az élet,és most suli miatt hagynátok abba?!! Hát ehhez nem tudok mit mondani...Én már régebben is nézeggettem hogy mi folyik itt,csak éppen nem volt merszem ide írni,mert láttam hogy ti milyen jó csapatot alkottok és nem tudtam volna beilleszkedni(azt hiszem)...Én nem akarom azt hogy helyettek mások legyenek itt.És Domcsi ,Zita én úgy vettem észre hogy ti egy nagyon jó barátot alkottok és most minden összetört ,de nem csak ti,hanem mások is...Én nagyon sajnálnám hogy ha elmennétek.De mégis minek veszekedni azon hogy ki kereset itt és ki nem??!! Kérlek,hagyjátok abba a veszekedést nagyon rossz látni titetek igy hogy mindenki búcsuzkodik..Tudom hogy már nem olyan a topik mint régen ,de akkor sem mehettek el!
Álljon meg azért a menet! Úgy érzem, hogy olyanoknak, akiknek fogalma sincs a dolgokról, nem is ismer minket, csak a nevünket tudja az inkább ne szóljon már bele ebbe a dologba! Ha Tündi, Domcsi vagy Zitu vagy valamelyik old-tag ír ezzel kapcsolatban, akkor még világos is, mert ők kezdettől fogva tagok voltak és minden egyes veszekedés szemtanúi és elszenvedői voltak...és te? Inkább kérlek, ne avatkozz bele olyan dologba, amiről fogalmad sincs.
És még nem is nyersen fogalmaztam...
2013. szeptember 28. 13:54
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.28. 10:40)
Tessék?
Mi a sz*rról beszélsz? Mi az, hogy csak néha kerestelek??? Úristen, hogy mondhatsz ekkora baromságot nyilvánosan? Én kerestelek néha? Neked ez néha volt??
2013. szeptember 28. 14:00
Idézet (gruberniki2 @ 2013.09.28. 11:05)
Mi történt itt???
Kiszakadt belőlünk minden, amit már régóta tartogattunk magunkban... Mindegy is, én nem szeretnék több régi sérelmet felhozni, semmi értelme ezen rágódni. Egyszerűen változtunk. Negatív és pozitív értelemben is, mindenesetre nagyon szép egy évünk volt, ebbe pedig nem akarok ilyen dolgokat is belekeverni... Voltak vitáink, amik letagadhatatlanok és a topik életéhez tartoztak, de ez más.
2013. szeptember 28. 14:02
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.28. 14:00)
Kiszakadt belőlünk minden, amit már régóta tartogattunk magunkban... Mindegy is, én nem szeretnék több régi sérelmet felhozni, semmi értelme ezen rágódni. Egyszerűen változtunk. Negatív és pozitív értelemben is, mindenesetre nagyon szép egy évünk volt, ebbe pedig nem akarok ilyen dolgokat is belekeverni... Voltak vitáink, amik letagadhatatlanok és a topik életéhez tartoztak, de ez más
Értem...köszi Zita,hogy elmagyaráztad mert már nagyon el voltam veszve a topikban.
2013. szeptember 28. 14:16
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Én nem akarok egy ilyen topik tagja lenni. Régen azért szerettem feljönni ide, mert tudtam, hogy ti hülyültök meg ilyenek...de az már rég volt. Nem szabad a múlton rágódni, de engem ez zavar, mert hiányzik. És most, hogy feljövök csak az életkedvem veszitek el. Utálom, ha veszekedés van a topikban, mindig igyekeztem kimaradni belőle, és most már nézni sem bírom ezt, ami itt folyik. Eddig azt hittem, hogy jó csapatot alkotunk, de úgy látszik, ezt csak be akartam képzelni magamnak... Az a legnagyobb hibám, hogy hiszékeny vagyok, és túlságosan akarok mindent. Eddig próbáltam valamicskét feldobni az amúgy igencsak fos hangulatot, de belátom, kár próbálkoznom.
Azért kösz mindent.
Azért kösz mindent.
2013. szeptember 28. 14:22
Idézet (riri17 @ 2013.09.28. 14:16)
Én nem akarok egy ilyen topik tagja lenni. Régen azért szerettem feljönni ide, mert tudtam, hogy ti hülyültök meg ilyenek...de az már rég volt. Nem szabad a múlton rágódni, de engem ez zavar, mert hiányzik. És most, hogy feljövök csak az életkedvem veszitek el. Utálom, ha veszekedés van a topikban, mindig igyekeztem kimaradni belőle, és most már nézni sem bírom ezt, ami itt folyik. Eddig azt hittem, hogy jó csapatot alkotunk, de úgy látszik, ezt csak be akartam képzelni magamnak... Az a legnagyobb hibám, hogy hiszékeny vagyok, és túlságosan akarok mindent. Eddig próbáltam valamicskét feldobni az amúgy igencsak fos hangulatot, de belátom, kár próbálkoznom.
Azért kösz mindent.
Azért kösz mindent.
Kösz Netti, hogy leírtad, ami bennem is megfogalmazódott. És nem csak most.
2013. szeptember 28. 15:19
Lanyok, figyeljetek. Meg nincs veszve ez az egesz! Mi lenne, ha ma este fent lennenk, mindannyian, es megprobalnank megbeszelni a dolgokat? Ha egy kapcsolat megromlik, nem eldobni, hanem megjavitani kell! Probalkozni lehet, nem? Na, szerintetek?
amugy egy kis pankracio: Daniel Bryan eljegyezte Briet.
2013. szeptember 28. 15:40
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.28. 15:19)
Lanyok, figyeljetek. Meg nincs veszve ez az egesz! Mi lenne, ha ma este fent lennenk, mindannyian, es megprobalnank megbeszelni a dolgokat? Ha egy kapcsolat megromlik, nem eldobni, hanem megjavitani kell! Probalkozni lehet, nem? Na, szerintetek?
Én nem érek rá, mert tanulnom kell meg ma este amúgy se lennék gépközelben.
2013. szeptember 28. 16:31
Idézet (Kazuo @ 2013.09.28. 13:31)
Álljon meg azért a menet! Úgy érzem, hogy olyanoknak, akiknek fogalma sincs a dolgokról, nem is ismer minket, csak a nevünket tudja az inkább ne szóljon már bele ebbe a dologba! Ha Tündi, Domcsi vagy Zitu vagy valamelyik old-tag ír ezzel kapcsolatban, akkor még világos is, mert ők kezdettől fogva tagok voltak és minden egyes veszekedés szemtanúi és elszenvedői voltak...és te? Inkább kérlek, ne avatkozz bele olyan dologba, amiről fogalmad sincs.
Miért nincs beleszólásom?! Ugy tudom én is a tagja vagyok ennek a topiknak,és képzeld lehet hogy én még ujj vagyok,de az biztos hogy nem fogom végignézni hogy ti bucsúzkodtok és hogy elmentek innen! Tudod nagyon számít nekem is ,mert nem akarok ugy lenni hogy mindig amikor ide feljövök csak azt olvassam hogy elakartok menni és hogy feszkó van..És szerintem én itt befejeztem a szövegemet..
2013. szeptember 28. 16:50
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.28. 16:31)
Miért nincs beleszólásom?! Úgy tudom én is a tagja vagyok ennek a topiknak,és képzeld lehet hogy én még ujj vagyok,de az biztos hogy nem fogom végignézni hogy ti búcsúzkodtok és hogy elmentek innen! Tudod nagyon számít nekem is ,mert nem akarok úgy lenni hogy mindig amikor ide feljövök csak azt olvassam hogy elakartok menni és hogy feszkó van..És szerintem én itt befejeztem a szövegemet..
Ebbe inkább tényleg ne szólj bele. Nem tudod mi volt itt régen, nem tudod mik az előzmények. Ha próbálnád akkor sem tudnád megérteni, mert azok az emberek, akik itt vannak már nem olyanok, mint régebben. Felnőttünk, vagyis próbálunk. Az pedig, hogy ilyen depressziós a hangulat, azt már előre lehetett érezni, idő kérdése volt, hogy így 'kirobbanjunk'. Egyébként is, szerintem fogalmad sincs róla, hogy zajlik bennünk, és ezt nem bántásból írtam..
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. szeptember 28. 17:19
Sziasztok!
Jól látom,hogy veszekedés volt? Na ne már...
Amúgy bocsi,hogy nem vagyok fönt hétköznap csak sajna későn érek haza,tanulók és kb 8-kor alszok is,mert hulla vagyok Pénteken pedig kifestjük a termünket
Jól látom,hogy veszekedés volt? Na ne már...
Amúgy bocsi,hogy nem vagyok fönt hétköznap csak sajna későn érek haza,tanulók és kb 8-kor alszok is,mert hulla vagyok Pénteken pedig kifestjük a termünket
2013. szeptember 28. 17:38
Idézet (riri17 @ 2013.09.28. 16:50)
Ebbe inkább tényleg ne szólj bele. Nem tudod mi volt itt régen, nem tudod mik az előzmények. Ha próbálnád akkor sem tudnád megérteni, mert azok az emberek, akik itt vannak már nem olyanok, mint régebben. Felnőttünk, vagyis próbálunk. Az pedig, hogy ilyen depressziós a hangulat, azt már előre lehetett érezni, idő kérdése volt, hogy így 'kirobbanjunk'. Egyébként is, szerintem fogalmad sincs róla, hogy zajlik bennünk, és ezt nem bántásból írtam..
Jolvan,leírom még egyszer..Én figyeltem már régebben is hogy mi van itt csak nem írtam ide mert azt hittem hogy nem tudnátok befogadni stb..
2013. szeptember 28. 18:04
riri17coup d'état |
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.28. 17:38)
Jolvan,leírom még egyszer..Én figyeltem már régebben is hogy mi van itt csak nem írtam ide mert azt hittem hogy nem tudnátok befogadni stb..
Ühüm, tavaly is figyeltél minket.? Meg azelőtt is.? Kétlem.
2013. szeptember 28. 18:07
Idézet (riri17 @ 2013.09.28. 18:04)
Ühüm, tavaly is figyeltél minket.? Meg azelőtt is.? Kétlem.
Nem minden évben,de tudod visszaszoktam olvasgatni hogy milyenek is voltatok még anno.És nem azért írok ide mert hogy kelltsem mégjobban a feszültséget hanem azért mert egyszerűen szar látni hogy bomlik szét ez a kis (anno) jó csapat...
2013. szeptember 28. 18:15
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.28. 17:38)
Bocsi,ha bunkó leszek,de mikor figyeltél minket?Ahogy Netti is írta tavaly vagy tavaly előtt?Júniusba regisztráltál ide,kétlem,hogy "tavaly vagy tavaly előtt" figyeltél minket
1 felhasználónak tetszik:
riri17
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.