Starity

Pankráció III.

1050 oldal 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. december 23. 09:35 #15621
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 09:33)
air_kiss.gif 
Már várom a karit.  wub.gif 
Csak ketten maradtunk? Stratusfaction kár, hogy nem szeretne csatlakozni semmilyen áron, bár megértem.  secret.gif

Én is itt vagyok még,csak hát..
1 felhasználónak tetszik: A.G. Torres
2013. december 23. 09:39 #15622
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 09:35)
Én is itt vagyok még,csak hát..

Hát igen... Én vagyok az aki mindenkiben meglátja a legsötétebb hibákat. Rajtam nem lehet javítani, ilyen romlott vagyok, de nem akarom lelőni a poént. (és ez halál komolyan így igaz)
2 felhasználónak tetszik: A.G. Torres, GoldSpirit
2013. december 23. 09:43 #15623
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 09:39)
Hát igen... Én vagyok az aki mindenkiben meglátja a legsötétebb hibákat. Rajtam nem lehet javítani, ilyen romlott vagyok, de nem akarom lelőni a poént. (és ez halál komolyan így igaz)

Semmi bajom nincs az új tagokkal még Ivettel sem, senkivel..csak hát tökre megváltozott minden..Emlékszel mikor itt volt Kriszta?Még mindig ő jár az eszembe,ezért nem tudom mit tegyek.Csináljak úgy mintha minden rendben lenne?Az sajnos nem menne..
2013. december 23. 09:50 #15624
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 09:43)
Semmi bajom nincs az új tagokkal még Ivettel sem, senkivel..csak hát tökre megváltozott minden..Emlékszel mikor itt volt Kriszta?Még mindig ő jár az eszembe,ezért nem tudom mit tegyek.Csináljak úgy mintha minden rendben lenne?Az sajnos nem menne..

Én is új vagyok, és így nem pont én fogok bele szólni abba, hogy kik jöjjenek látogatni a topikot és kik ne. Szerinted én hogy érzek? De én nem fogom vigasztaltatni magamat se itt se ott. Nem vagyok a szultán felesége se a húga (bár a titulusom nem azt mutatja tongue.gif ) szóval ennyi... A mai napra búcsút mondok, elmegyek és végre hasznossá teszem magamat. Mára már ne várjatok, nincs kedvem itt lógni... sad.gif
2013. december 23. 11:10 #15625
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 09:50)
Én is új vagyok, és így nem pont én fogok bele szólni abba, hogy kik jöjjenek látogatni a topikot és kik ne. Szerinted én hogy érzek? De én nem fogom vigasztaltatni magamat se itt se ott. Nem vagyok a szultán felesége se a húga (bár a titulusom nem azt mutatja  tongue.gif ) szóval ennyi... A mai napra búcsút mondok, elmegyek és végre hasznossá teszem magamat. Mára már ne várjatok, nincs kedvem itt lógni...  sad.gif

Nem rád értettem az új szócskát...A topik teljesen megváltozott nem olyan amilyen volt...Nem biztos ,hogy vissza fogok-e én jönni is valaha..Asszem én is hosszabb ideig hanyagolni fogom a topikot és ezt ami benne folyik.Tőlem ennyi telt .Viszlát! (Karol én még mindig a legjobb barátomnak tartalak semmi bajom nincs veled,ugyanúgy szeretlek mint legjobb barát,de nekem a topikkal kapcsolatban vége)
2013. december 23. 11:32 #15626
- törölt felhasználó -    
Nem tartom be amit szerettem volna, de muszáj búcsúznom. Legszívesebben most törölném magamat, de az ADATLAPOK miatt nem fogom. Azt hittem, hogy karácsonyig még itt tudok lenni, de semmi kedvem, nem köt ide semmi amiért érdemes lenne itt lennem. Amióta itt vagyok mindenkivel csak összekapok és ugyan már, ezért én nem szeretnék továbbra is itt maradni, az ünnepeket sem a neten fogom tölteni, az egyszer már biztos. Facebook-on se keressetek, mert ezt a kevéske 1 hónapot elszeretném felejteni... minél előbb! Hogy miért is vagyok ilyen konok és undok? A válasz nem valami egyszerű. Mivel az emberekben nem találtam semmi jót életem során, kezdek én is olyan lenni, mint azok az emberek, akik csak magukkal tudnak törődni, ezentúl nem fogok senkit sem vigasztalni és a lelkecskéjét ápolgatni, amint már sokszor elmondtam borzalmas tulajdonságokkal rendelkezem, de most már nem érdekel. Na most fogom a tarisznyámat és tovább lépek!

Boldog karácsonyt és boldog új évet! Remélem nem hatoltam bele senki szívébe... Béke! victory.gif
2 felhasználónak tetszik: GoldSpirit, A.G. Torres
2013. december 23. 11:37 #15627
GoldSpirit
GoldSpirit
új tag

StátuszThe Lady in my heart.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 216958
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 11:32)
Nem tartom be amit szerettem volna, de muszáj búcsúznom. Legszívesebben most törölném magamat, de az ADATLAPOK miatt nem fogom. Azt hittem, hogy karácsonyig még itt tudok lenni, de semmi kedvem, nem köt ide semmi amiért érdemes lenne itt lennem. Amióta itt vagyok mindenkivel csak összekapok és ugyan már, ezért én nem szeretnék továbbra is itt maradni, az ünnepeket sem a neten fogom tölteni, az egyszer már biztos. Facebook-on se keressetek, mert ezt a kevéske 1 hónapot elszeretném felejteni... minél előbb! Hogy miért is vagyok ilyen konok és undok? A válasz nem valami egyszerű. Mivel az emberekben nem találtam semmi jót életem során, kezdek én is olyan lenni, mint azok az emberek, akik csak magukkal tudnak törődni, ezentúl nem fogok senkit sem vigasztalni és a lelkecskéjét ápolgatni, amint már sokszor elmondtam borzalmas tulajdonságokkal rendelkezem, de most már nem érdekel. Na most fogom a tarisznyámat és tovább lépek!
Boldog karácsonyt és boldog új évet! Remélem nem hatoltam bele senki szívébe... Béke!  victory.gif

Hát pedig sikerült, azt hittem, hogy barátok vagyunk, ezek szerint én sem vagyok fontos. Még egy kicsit sem. sad.gif
2013. december 23. 11:46 #15628
A.G. Torres
A.G. Torres
új tag

StátuszAkkor én is megyek, ha te is mész!
Hozzászólás: 22
Azonosító: 188284
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 11:10)
Nem rád értettem az új szócskát...A topik teljesen megváltozott nem olyan amilyen volt...Nem biztos ,hogy vissza fogok-e én jönni is valaha..Asszem én is hosszabb ideig hanyagolni fogom a topikot és ezt ami benne folyik.Tőlem ennyi telt .Viszlát! (Karol én még mindig a legjobb barátomnak tartalak semmi bajom nincs veled,ugyanúgy szeretlek mint legjobb barát,de nekem a topikkal kapcsolatban vége)

Mintha ezt hallottam volna már egy másik személytől. rolleyes.gif
2013. december 23. 11:46 #15629
A.G. Torres
A.G. Torres
új tag

StátuszAkkor én is megyek, ha te is mész!
Hozzászólás: 22
Azonosító: 188284
Boldog karácsonyt és boldog új évet! Remélem nem hatoltam bele senki szívébe... Béke!  victory.gif

Ez fáj. De komolyan.
2013. december 23. 12:24 #15630
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.G. Torres @ 2013.12.23. 11:46)
Mintha ezt hallottam volna már egy másik személytől.  rolleyes.gif

Ne hasonlítsd össze a kettőt, a mi (illetve én, gondolom, rám értetted) esetünkről hupilila fingod sincs. Magyarán nem tudsz róla semmit.
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Sunnygirl
2013. december 23. 12:37 #15631
- törölt felhasználó -    

Ez igazságtalan,te vagy itt az egyetlen barátom a topiban akivel meg értjük egymást.

látjátok ez azért van mert A.J 2013 itt nyög nem tudom kik után.
De remélem majd privátban továbbra is tartjuk a kapcsolatot.
De ha lehet ne menny el,mert sírni fogok. sad.gif

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog Új évet kívánok neked és családodnak! smileeee.gif
2013. december 23. 12:43 #15632
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 11:10)

Nem akarok veled vitázni,és úgyse lenne értelme.De mostmár nem törhetem azért te se vagy itt régi tag és teszed itt a nagy urat ,meg mások után nyígsz .Már nem vagyok egyátalán új ebben a topiban úgy gondolom ,amikor te jöttél én már régebben voltam csak gondolom nem láttad a hozásszolásaim mert én már 1 éve kereken voltam ebben a topiban mindennap követtem csak ritkán írtam hozzásszolásokat,de volt már bemutatkozásom.
Nem ismersz,haggyál.
Képzeld a régi tagokkal barátságban vagyok béldául Bessie de miattatuk meg szakítottam vele a kapcsolatott mert azthitte ,hogy bántalak titeket. rolleyes.gif

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog Új évet kívánok neked és családodnak! smileeee.gif
2013. december 23. 15:57 #15633
Sunnygirl
Sunnygirl
új tag

Státuszazt hittem, érdemes
Hozzászólás: 12
Azonosító: 216865
Lassan be lehetne fejezni a topik szétb#szását. Nézem a topikot, és már rohadtul unom, hogy beleütitek az orrotokat, abba, amihez : egy; közötök sincs, kettő; nem tudjátok a sztorit. A többit Zita már leírta.
2013. december 23. 15:59 #15634
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Sziasztok! Elköszönni jöttem smileeee.gif
Minden jót a továbbiakban nem törlöm magam, aki akar megkeres.
2013. december 23. 16:06 #15635
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.23. 15:59)
Sziasztok! Elköszönni jöttem smileeee.gif
Minden jót a továbbiakban nem törlöm magam, aki akar megkeres.

Már nem azért, de amikor velünk volt ez, mi szánalmasak voltunk. A csordaszellem ebben az esetben is ugyan úgy működik, akkor most ez hogy van? Mindegy.
Igazából rájöttem, hogy már... nincs közöm a wrestlinghez. Úgy értem, hogy fél éve le vagyok maradva, hogy semmit nem tudok róla, csak a régi dolgokra támaszkodom. Azokat az embereket még szeretem, de teljesen megszűnt a viszonyom az egésszel.
https://24.media.tumblr.com/dc39d340e8599296e6d748e3c8b2371f/tumblr_mqpv08K11q1rupwxao2_250.gifhttps://24.media.tumblr.com/49463b4b918f81b9ea0472e95b619365/tumblr_mqpv08K11q1rupwxao4_250.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunnygirl, Kazuo, riri17
2013. december 23. 16:08 #15636
- törölt felhasználó -    
Nem értem,hogy miért kell megint vitázni rolleyes.gif Bocs ha újra leírom,de ez az egész veszekedés "gyerekes" Ha valaki elmegy,elmegy ennyi... semmit nem tehetünk,ez az ő döntése. pardon.gif
2013. december 23. 16:49 #15637
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.G. Torres @ 2013.12.23. 11:46)
Mintha ezt hallottam volna már egy másik személytől.  rolleyes.gif

blink.gif
2013. december 23. 16:58 #15638
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.23. 12:37)
Ez igazságtalan,te vagy itt az egyetlen barátom a topiban akivel meg értjük egymást.
látjátok ez azért van mert A.J 2013 itt nyög nem tudom kik után.
De remélem majd privátban továbbra is tartjuk a kapcsolatot.
De ha lehet ne menny el,mert sírni fogok. sad.gif 

Igen engem kell mindenért okolni,tudjátok nem fogok elmenni,mert ... na mindegy.Lesz*rom,hogy mit mondassz nem fogok itt veled leállni feszkózni..Tudom,hogy megy ez..Engem okolnak mindenért de ez nem is csoda már,mindig így van ez..És tudod miért a -te szavaddal- siránkozok,mert tényleg nem az van ami szokott lenni.Engem el lehet mondani mindennek lesz*rom!Nem megyek el,mert nincs értelme,mert legalább nem futok el a múlt elöl!És nem tudom,miért engem okoltok azért amiért Karol elment.. rolleyes.gif Én nem tudom mit tettem max nem hagyom magam befolyásolni!Mert én nem olyan ember vagyok,hogy akit hittem a legjobb barátomnak itt az elmond itt engem xy-nak,de legalább nevezzen be,hogy hé te hülye rólad beszélek,nem? rolleyes.gif
2013. december 23. 17:11 #15639
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 16:58)
Igen engem kell mindenért okolni,tudjátok nem fogok elmenni,mert  ... na mindegy.Lesz*rom,hogy mit mondassz nem fogok itt veled leállni feszkózni..Tudom,hogy megy ez..Engem okolnak mindenért de ez nem is  csoda már,mindig így van ez..És tudod miért a -te szavaddal- siránkozok,mert tényleg nem az van ami szokott lenni.Engem el lehet mondani mindennek lesz*rom!Nem megyek el,mert nincs értelme,mert legalább nem futok el a múlt elöl!És nem tudom,miért engem okoltok azért amiért Karol elment.. rolleyes.gif  Én nem tudom mit tettem max nem hagyom magam befolyásolni!Mert én nem olyan ember vagyok,hogy akit hittem a legjobb barátomnak itt az elmond itt engem xy-nak,de legalább nevezzen be,hogy hé te hülye rólad beszélek,nem? rolleyes.gif

Téged okolunk ?? blink.gif na ez már.
Te beszélsz mindig jaj zita elment jaj ez elment,és minket okulsz és van pofád még ránk fogni.
milyen topi lett ez,régebben sokkal jobb volt.
el vagy szállva magadtól egyébként kiscsillag.
http://www.diva-dirt.com/wp-content/uploads/2011/09/candice-melina-nightofchampions.jpg
2013. december 23. 17:15 #15640
- törölt felhasználó -    
Én most már lezárom a vitát,bocsánat.
(de azért unom már,hogy mindig én vagyok a hibás)
http://www.diva-dirt.com/wp-content/uploads/2009/09/candice5.jpg
1050 oldal 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1164.