Pankráció III.
2014. január 22. 20:10
Két szép levelet írtam az előbb. Az egyiket Shawn-nak írtam a másikat pedig Antonio-nak. Most fogom megírni Rob-nak és Junior-nak a levelet.
2014. január 22. 20:30
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.22. 20:08)
Az nem az iker testvére hanem maga Zafir Amen.
Hát én is úgy tudtam eddig,de hát most olvastam
2014. január 22. 20:57
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.22. 20:30)
Hát én is úgy tudtam eddig,de hát most olvastam 
Megtaláltam én is és tényleg az ikertestvére volt benne.
2014. január 22. 21:00
Állítólag feltörték Sheamus Twitter profilját és Drew McIntyre is írt erről valamit a Twitterén.
2014. január 23. 12:17
Sziasztok! Valaki fent? infóról
hülye a tanár xd én meg nagyban nézem a wwe híreket.. xd
2014. január 23. 14:42
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.23. 13:19)
Könyvtári fogda
fél négyre leszek online..
2014. január 23. 14:44
Megjöttem én is!
Fú,ez a mai nap,ez fhúúú!Nagyon durva eset történt.
Matek óra volt nálunk (de én külön vagyok,vagyis az A-ba voltam) Mentek az iskolába a védődők és az egyik lány (aki nagyon beképzelt stb)nem ment ki hogy megnézzék,hogy tetűs-e.És elment a védőnő és az egyik oszt.társam megszólal annak a lánynak: Na mivan Laura,azért nem mész ki mert félsz,hogy tetves vagy? Azt a lány ideges lett,kiakart menni az óráról,a helyettesítő matek tanár (nő) lefogta,hogy nem megy onnan sehova,azt a lány akiről beszélek,fellökte a tanár,meg elmondta minden k*rvának meg ilyennek,azt a tanár majdnem elesett ,és az ajtónk is majdnem kiszakadt a falból,levitte a tanár az igazgatóhoz a lányt,és szünetbe az a lány pofázott valamit annak a fiúnak aki beszólt neki (Kevin a neve) És odament a Kevin hozzá azt beütött neki,a Laura meg sírt.Jól tette a Kevin.Aztán bejött a lány anyja meg a mamája,és neki akart menni a lány anyja a Kevinnek,de volt o.főnököm meglökte,hogy az iskolába biztos nem fog bejönni.
Aztán a tanár (a helyettesítő) fel fogja jelenteni a lány,és reméljük kifogják rúgni az iskolából.
Matek óra volt nálunk (de én külön vagyok,vagyis az A-ba voltam) Mentek az iskolába a védődők és az egyik lány (aki nagyon beképzelt stb)nem ment ki hogy megnézzék,hogy tetűs-e.És elment a védőnő és az egyik oszt.társam megszólal annak a lánynak: Na mivan Laura,azért nem mész ki mert félsz,hogy tetves vagy? Azt a lány ideges lett,kiakart menni az óráról,a helyettesítő matek tanár (nő) lefogta,hogy nem megy onnan sehova,azt a lány akiről beszélek,fellökte a tanár,meg elmondta minden k*rvának meg ilyennek,azt a tanár majdnem elesett ,és az ajtónk is majdnem kiszakadt a falból,levitte a tanár az igazgatóhoz a lányt,és szünetbe az a lány pofázott valamit annak a fiúnak aki beszólt neki (Kevin a neve) És odament a Kevin hozzá azt beütött neki,a Laura meg sírt.Jól tette a Kevin.Aztán bejött a lány anyja meg a mamája,és neki akart menni a lány anyja a Kevinnek,de volt o.főnököm meglökte,hogy az iskolába biztos nem fog bejönni.
Aztán a tanár (a helyettesítő) fel fogja jelenteni a lány,és reméljük kifogják rúgni az iskolából.
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. január 23. 14:58
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 14:44)
Megjöttem én is!
Szerintem kifogják rúgni. Na megy a szülőkhöz megy majd a GYÁM ügy is.
2014. január 23. 15:03
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Cuki
.. biztos kirúgják.
2014. január 23. 15:11
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.23. 14:58)
Szerintem kifogják rúgni. Na megy a szülőkhöz megy majd a GYÁM ügy is.
Sztem valamelyik lesz.Az osztálytársamat is elveszik a szüleitől...
2014. január 23. 15:27
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.23. 15:11)
Sztem valamelyik lesz.Az osztálytársamat is elveszik a szüleitől...
Igen,de ez lány már hetedikes lenne,csak megbukott 5.-be,így került hozzánk,de mindig van valami gubanc vele,szinte minden órán bejön az igazgató hozzá...több ilyen ügye is volt már.
2014. január 23. 15:31
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 15:27)
Igen,de ez lány már hetedikes lenne,csak megbukott 5.-be,így került hozzánk,de mindig van valami gubanc vele,szinte minden órán bejön az igazgató hozzá...több ilyen ügye is volt már.
5.es vagy?
Hát nálunk a gyerek 15 éves xd
2014. január 23. 15:39
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.23. 15:31)
5.es vagy?
Nem.
6.-os vagyok most,Csak amikor még nem volt velünk akkor ő 5.-be megbukott,és amikor én mentem 5.-be akkor került hozzánk.De 6.-os vagyok.
Nálunk meg van olyan lány aki 15 éves és még csak 5.-es.
2014. január 23. 15:42
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 15:39)
Nem.
6.-os vagyok most,Csak amikor még nem volt velünk akkor ő 5.-be megbukott,és amikor én mentem 5.-be akkor került hozzánk.De 6.-os vagyok.
Ja már értem!
2014. január 23. 17:24
Candice-re rajott az anyai a twitteres dizajna bemutatkozik rajta
2014. január 23. 17:50
Vagyok.. ma a suliban valami gyerek a fiú vécében "barnával" jelölte meg a "területét" a kukába és a zuhanyzórészre...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.