Justin Biebert drogozáson kapták
2013. január 05. 16:22
Jobb lenne már tényleg ha ez a sok felesleges találgatás befejeződne és tiszta vizet öntenének a pohárba..
2013. január 05. 16:27
LiyQvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 185632 offline |
Szerintem ez már sok. Eleve a PalvinB.-ás hírek, most meg ez a szőke vki. Mondjuk melyik sztár nem drogozik? Na jó..azért tisztelet a kivételnek. Mondjuk aki igazán nagy rajongója az nagy problemát nem tesz belőle, de Selenát tönkre ne tegye JB!! Már a tetkói is...
2013. január 05. 16:28
Nahát ,hogy mik vannak! Ezt nem néztem volna ki Justin-ból...
2013. január 05. 16:28
Gondolom nem bírja a hírnevet, vagy tudom is én. Ő rontja el az életét.
2013. január 05. 16:35
nem tudom,hogy ebből mi igaz,de már csak kíváncsiságból rákerestem és
http://weheartit.com/entry/48241828/via/LeLessio
http://weheartit.com/entry/48241828/via/LeLessio
2013. január 05. 16:35
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Megértem egyrészről, hisz fiatal... ki ne ivott volna? ( a füvescigit is sokan kipróbálják, ameddig csak egyszeri alkalomról van szó, addig nem is zavar) De, tisztában kellene lennie azzal, hogy sokan példaképként tekintenek rá. Nem arról van szó, hogy ez Justin Fieberben tesz kárt hanem hogy az elvakult rajongók követik a példáját!!!
2013. január 05. 16:38
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
kit érdekel? Általában szó nélkül elmegyek az ilyen hírek mellett, annyira jelentéktelenek, csak az ilyen legszánalmasabbakhoz szoktam hozzászólni. Ez pont az. Szívja csak, ha ettől érzi magát nagyfiúnak, csak menőzni akar, semmi mást
2013. január 05. 16:40
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline |
Úristen már!Sokan itt vakok vagytok, ez photosopp....-.-"..Justin egyáltalán nem így néz ki csk hasonlít de az is csa rohattul kicsitk kicsit 2.nincsenek meg a tetkói itt.3 meg tisztára el van homályosítva az arca.Gondolkozzatok már!
2013. január 05. 16:43
Lilikee0615új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 183943 offline |
Jaajj neee... Nagyon sok dolgot csinált , amivel meglepett, és megijesztett , de ez kiverte a biztosítékot . Egy olyan cuki , szerelmes dalokat éneklő srác mint ő cigizik és drogozik
Eddig nála jobban senkire nem néztem fel , ő volt a példaképem , de most nem tudom mit gondoljak.
Eddig nála jobban senkire nem néztem fel , ő volt a példaképem , de most nem tudom mit gondoljak.
2013. január 05. 16:44
Zayn Malik.. Love..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 186057 offline |
Ha neki ez jó akkor csinálja..
2013. január 05. 16:44
Gjony Bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 129236 offline |
o.O
az úgy komoly... mondjuk én ma azt olvastam h Selena megint kidobta...
volt esze, keressen magának 1 hozzá illő fiút, Justint meg tolja le magasról...
az úgy komoly... mondjuk én ma azt olvastam h Selena megint kidobta...
volt esze, keressen magának 1 hozzá illő fiút, Justint meg tolja le magasról...
2013. január 05. 16:46
nem is az a baj, hogy elszívta hanem az, hogy rengeteg rajongója fog elpártolni mellőle. amúgy meg milyen barát az aki készít pár képet, beküldi a TMZ-nek utána pedig pénzt csinál belőle? (gondolom nem kis pénzt kapott érte)
2013. január 05. 16:50
Most ez komoly?
'egy lesifotós meg is halt miatta'
ott se volt basz*i, és a rendőrők is mondták is annak h menjen onnan el.
ez már túl sok nekem.
nem szeretem ezt a gyereket, de ilyeneket nem kéne mondani, miért nem sajnálja? ő mondott ilyet h nem? mindent beveztek.
én a fűves cigin, néztem nagyokat. de nem nagyon izgat, úgy bassz*a el az életét ahogyan ő akarja
'egy lesifotós meg is halt miatta'
ott se volt basz*i, és a rendőrők is mondták is annak h menjen onnan el.
ez már túl sok nekem.
nem szeretem ezt a gyereket, de ilyeneket nem kéne mondani, miért nem sajnálja? ő mondott ilyet h nem? mindent beveztek.
én a fűves cigin, néztem nagyokat. de nem nagyon izgat, úgy bassz*a el az életét ahogyan ő akarja
2013. január 05. 16:53
Erről minek cikket írni? már bocsánat, de újságírónak tanulok, és van egy olyan, hogy magánéleti vonatkozású tartalom.. Szerintem ez az lenne, ugyanis nem hiszem, hogy érinti a közt az, hogy ő füvezik(félre ne értsétek, nem védem).. ha beszívva, vagy beb@szva ad koncertet akkor oké, mert az már nem magánügy, de ez így az.. Elszívott egy bulin pár füves cigit.. Ejj, de rátokférne, hogy tanuljatok egy kis újságírást(még mindig nem védem JBt, de azért könyörgöm..)
1 felhasználónak tetszik:
Milesss
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni