A Voice péntek esti adásában a versenyben maradt tizenhat versenyző mérettette meg magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Búcsú Quantól és Czerovszky Henitől
2013. január 05. 21:44
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Nem szoktam nézni...!
2013. január 05. 21:48
![]() |
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 ![]() |
én sem szoktam nézni

2013. január 05. 21:57
![]() |
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 ![]() |
Hajrá Böbe!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 22:02
![]() |
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36117 Csatolások: 1853088 Azonosító: 6038 ![]() |
Valamelyik nap pont hiányoltam kedves Zsét, de bárcsak ne tettem volna. Legközelebb már csak egy képet kapunk "cikk" címszó alatt.
Vagy tényleg ennyire rätyi a műsor, hogy ennél több szót nem is érdemel?
Bár a lényeg tényleg benne van, hogy kik estek ki.
Bűdi Szilárd meg mehet vissza a Nóta TV-re vezetni a No Para Karaoke-t.

Bűdi Szilárd meg mehet vissza a Nóta TV-re vezetni a No Para Karaoke-t.

2013. január 05. 22:06
![]() |
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 ![]() |
Én csak a végét néztem, de az tetszett is, mert kiesett a két nagyképű irritáló segglyuk!
Főleg a Heni a végén ahogy ott tette az agyát, már nem tudta, hogyan játssza azt a csöpp eszét! Aztán nagyot koppant, amikor kirakták a magabiztos fejét, még beszélni sem volt hajlandó!
Főleg a Heni a végén ahogy ott tette az agyát, már nem tudta, hogyan játssza azt a csöpp eszét! Aztán nagyot koppant, amikor kirakták a magabiztos fejét, még beszélni sem volt hajlandó!
2013. január 05. 22:12
![]() |
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 ![]() |
Hát, adom szavy! Most nem azért, de tényleg a Voice nem csak két mondatot érdemel.
Amúgy nem tartom igazságosnak a két Szécsi lány benntmaradását, mert már nem valók oda a "profik" közé. Henderson Dávid viszont most is, mint mindig, nagyon jó volt!
<3
Úgyhogy hajrá Henderson Dávid!

Amúgy nem tartom igazságosnak a két Szécsi lány benntmaradását, mert már nem valók oda a "profik" közé. Henderson Dávid viszont most is, mint mindig, nagyon jó volt!

Úgyhogy hajrá Henderson Dávid!

2013. január 05. 22:23
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1779 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Azt a dagadt, herélt hangú Schwartz gyereket meg még a mama pici fiát Berkest kéne még eltakarítani. A többi ripacs most végre már hazahúzott. A szőke banya a végén a háttér műsorban csak hebegett-habogott, szavanyú volt a szőlő neki. A karaoke bajnok meg inkább szájharmókikázzon, mint énekeljen, mert az nagyon nem megy neki.
2013. január 05. 22:28
![]() |
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 ![]() |
én nem bézem csak egy pár részletet láttam és az nagyon gyenge volt.Szerintem az Xfaktor sokkal jobb,ettől a Voicetól meg többet vártam volna mindenki úgy isteníti.
2013. január 05. 22:30
egyiket sem sajnáltam, hogy kiesett, még egy-két nem odavaló versenyzőt kéne kiejteni,és akkor válna izgalmassá a dolog...
2013. január 05. 22:32
Mindkettő kiesésének nagyon örültem. Heni borzasztó ellenszenves és idegesítően pózolt a kamerába, amíg éppen a kiesését mondták. Meg amikor már rég lezárták a szavazatokat, ott telefont mutatott... érdekes egy nőszemély. Quan meg egy nyálas hangú borzalom...
2013. január 05. 22:51
![]() |
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 ![]() |
Quantól az emberek rasszizmusa miatt kellett "búcsúzni" habár nem nagyon hiányzik egyik sem, ez csak egy tény volt amit kijelentettem:'D igazából csak a háttérben szokott menni a voice...
2013. január 05. 23:00
![]() |
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 504 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 ![]() |
Sokkal sokkal jobban szeretem a voicet, mint akármelyik magyarországi tehetségkutatót, mert ebben tényleg van színvonal, valami fenomenális, elmondhatatlan. Lehet fura, de pl. a párbajdalokból kb kettő rajta van a telómon annyira jók! de hát csak egy nyerheti meg!

2013. január 05. 23:02
![]() |
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 ![]() |
szavy-nak teljesen igaza van, mi ez a cikk most őszintén?
De hogy a műsorhoz is szóljak: Quan-t és Gabit nagyon sajnáltam hogy kiestek
De remélem a Szécsi lányok és Veres Móni még sokáig bent maradnak
Dénesért meg nem aggódok mert ő úgyis olyan jó hogy akár végig is mehet

De hogy a műsorhoz is szóljak: Quan-t és Gabit nagyon sajnáltam hogy kiestek

2013. január 05. 23:07
Hát ez eléggé érdekes cikk.
Amúgy eléggé sz*r volt a musor.
Amúgy eléggé sz*r volt a musor.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Szupercuki: Woody Harrelson hasonmása egy kisbaba, így reagált a színész
Szupercuki: Woody Harrelson hasonmása egy kisbaba, így reagált a színész
Nagyon cuki dolgot írt.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Nagyon jóban voltak.

Tom Holland turista osztályon utazott Budapestre
Tom Holland turista osztályon utazott Budapestre
Budapestre repült Zendayához

A csókfülke: Jacob Elordi cigarettázás miatt csatázott a Netflixszel
A csókfülke: Jacob Elordi cigarettázás miatt csatázott a Netflixszel
A színész elárult néhány dolgot.